Uken som gikk

Hei alle sammen!

Siden jeg er litt usikker på hva jeg skal skrive om for tiden tenkte jeg å prøve på noe nytt. Som dere sikkert har forstått ut ifra overskriften så skal jeg skrive litt om uken som gikk. Tror jeg har prøvd meg på noe liknende før, men prøver igjen i hvert fall!

♥  Akkurat nå.
Akkurat nå sitter jeg og ser på en ny norsk serie som heter Beforeigners. Den er litt spesiell, men jeg synes egentlig den er ganske bra, mye bedre enn jeg trodde og i hvert fall til å være norsk. Serien ligger på HBO til dere som har lyst til å se den.

♥  Ukens tanke.
Jeg tenker stadig vekk på om det er Bergen jeg har lyst til å bo i. For et par innlegg tilbake så skrev jeg om usikkerheten angående dette og det preger faktisk tankene mine enda. Føler jeg har slått meg litt mer til ro med det, men kjenner likevel litt på det. Er jo ikke sånn at jeg skal bofeste meg her og det gjør at jeg ikke stresser så mye som jeg gjorde tidligere.

♥  Ukens høydepunkt.
Det er faktisk vanskelig å velge et høydepunkt fra uken som gikk, men tror det må være da jeg hadde to venninner på besøk på søndag. Vi møttes før en jobbfest vi var på og det var så koselig. Helt ærlig så koste jeg meg mer sammen med de enn på selve festen, hehe.

♥  Ukens cravings.
Det er sjeldent jeg egentlig har noe cravings men for første gang på sikkert 3 måneder fikk jeg skikkelig lyst på sjokolade. Altså Smash, det er så digg og jeg kan spise hele posen alene. Får vann i munnen bare av å snakke om det! Definitivt ukens cravings.

♥  Ukens irritasjonsmoment.
Jeg har irritert meg helt sykt over døgnrytmen min. Tror det må være den største ulempen med å jobbe natt. Det er sykt vanskelig å snu på døgnet igjen etter man har jobbet og merker jeg ikke klarer å komme tilbake i naturlig rytme igjen. Får bare krysse fingrene for at det blir bedre etterhvert!

♥  Ukens positive.
Det som var mest positivt forrige uke var helt klart at jeg fikk positivt svar på jobbsøknaden min og at jeg får komme på intervju. Synes det er veldig gøy, men samtidig skummelt. Kryss fingre og tær for meg alle sammen!

♥  Ukens avgjørelse.
Etter uken som har gått har jeg bestemt meg for å være litt tøffere. Noen ganger er jeg ganske tilbakeholden og lar folk få kjøre litt over meg. Nå er det på tide å bli kvitt det. Jeg skal stole mer på meg selv og ikke minst ha litt troen på meg selv i gitte situasjoner!

♥  Ukens handleliste.
Som den shoppoholikeren jeg er, så er det klart at jeg har kjøpt meg noe nytt denne uken, selv om jeg prøver veldig hardt å la være. Til mitt forsvar så skulle jeg på white party og hvitt er ikke noe jeg bruker så mye. Spesielt ikke hvite bukser, derfor måtte jeg kjøpe det. Kjøpte altså buksene og toppen, fikk skoene av min snille mamma for en stund tilbake og veska er gammel. Men antrekket ble i hvert fall knall synes jeg – og jeg vet jeg kommer til å bruke det igjen!!

Håper dere likte innlegget og har dere noen innspill er det bare å gi meg en tilbakemelding! Ha en super dag videre, så snakkes vi!

Love u, xoxo
-m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg