Uken som gikk #2

Hei dere!

Først må jeg beklage for mitt lille fravær fra bloggen. Det har rett og slett gått i ett denne uka noe som har resultert i lite aktivitet her inne. I dag er det søndag og siste dagen i uken, noe som medfører et nytt “uken som gikk” innlegg.

  Akkurat nå.
Nå sitter jeg og ser på fotballkamp sammen med kjæresten min. Vi har nettopp ryddet og vaska leiligheten og det er så deilig. Gleder meg til å ta meg en dusj etterpå og legge meg i rent sengetøy. Det er kanskje noe av det beste jeg vet om.

Ukens tanke.
Denne uka har jeg tenkt veldig mye på jobb og penger. Jeg får så vondt i sjela av å tenke på hvor mye det har å si i det livet vi lever. Penger er seriøst avgjørende for alt man kan gjøre. Jeg tenker en del på det, men jeg tror det blir bedre når man finner seg litt til rette og får ting litt mer på stell.

  Ukens høydepunkt.
Høydepunktet denne uken har definitivt vært surprise-bursdagen vi hadde i går. Det er noe jeg har planlagt en stund og jeg koste meg skikkelig. Jeg tror Maren ble kjempeglad og satte pris på det. En veldig morsom og koselig kveld!!

  Ukens cravings.
Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noe cravings denne uka. Jeg craver jo alltid nye klær, men har ikke hatt et super behov for noe særlig annet.

  Ukens irritasjonsmoment.
Magesmerter er noe av det verste jeg vet og spesielt når det er menssmerter. Jeg synes det er så irriterende at jeg skal ha vondt så ofte og mye, til tross for at jeg ikke har mensen. Det er så urettferdig og jeg føler det tar så mye energi. Helt klart det jeg irriterer meg mest over for tiden.

  Ukens positive.
Det tror jeg må være at jeg oppdaget en jobb jeg har skikkelig lyst på. Jeg søkte på jobben denne uka og krysser alt jeg har av fingre og tær for at jeg får den. Dette er akkurat en slik jobb jeg kunne tenke meg så det hadde vært helt perfekt, men jeg har en følelse på at det er mange søkere så vi får bare vente å se om jeg er heldig.

  Ukens avgjørelse.
Jeg har bestemt meg for å prøve å lage en matplan, sånn at jeg blir flinkere til å handle mer rutinert. På den måten kan man unngå mange småturer til butikken, noe jeg tror kan være veldig sparsomt i lengden. Mamma er kjempeflink til det, men jeg synes helt ærlig det er super vanskelig. Uansett så skal jeg gi det et forsøk!

Ukens handleliste.
Jeg har faktisk ikke shoppet noe klær denne uka noe som gjør meg skikkelig stolt. Det eneste jeg har kjøpt utenom mat er en veldig dyr balsam. Håret mitt har vært litt tørt i det siste så trengte en skikkelig god og ordentlig balsam som gir ordentlig pleie.

 

Love u, xoxo 
-m

2 kommentarer
  1. Så fin blogg du har😍 kunne du ha delt matplanen om det blir noe av? Synes det er så gøy å lese!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg