Mine planer for helgen

Hei!

I går kveld hadde jeg planlagt å begynne med prosjektet mitt, men akkurat i det jeg kom ut av dusjen etter treningsøkten fikk jeg melding om jeg kunne jobbe. Derfor måtte jeg kaste meg rundt å gjøre meg klar og planen ble derfor noe annerledes. Uansett så er det ny dag og nye muligheter, og ikke minst så er det fredag og helg!

Denne helgen skal jeg på jobb, både i dag og imorgen. Før den tid så har jeg veldig lyst til å komme meg ut i byen. Når man jobber natt så blir man automatisk veldig trøtt og det føles noen ganger som jeg er hangover, men nå er jeg så vandt til det at det er null stress. Selv om jeg er trøtt, så hjelper det alltid å komme seg ut og få litt frisk luft – da kvikner man til. Jeg er så gira på å shoppe nye klær, men vet med meg selv at jeg må være litt flink og tenke fornuftig. Mye mulig det bare blir vindusshopping, men det er slett ikke feil det heller.

Tror denne helgen blir ganske rolig og avslappenede med stort sett jobbing på agendaen. Må jo ikke glemme at det er skal vi danse i morgen og jeg synes det er så gøy. Vet ikke hva det er, men får en skikkelig helgefølelse av det, så det skal jeg i hvert fall få med meg.

Ha en fin fredag alle sammen, så snakkes vi om ikke lenge!

Love u, xoxo
-m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg