Litt for optimistisk?

Hei dere!

I går var det seriøst 19 grader og sol her i Bergen, er ikke det helt sjukt? Skjønner ikke hvordan det er mulig – det er slutten av september liksom!! Uansett så var jeg kanskje litt optimistisk og kjørte på med skjørt og greier. Selv om det ikke var kaldt, så har jeg likevel klart å bli syk. Kunne vel egentlig forutse det når jeg har et immunforsvar som ikke er topp. Av den grunn så er jeg ikke helt i form, men satser på at det blir bedre etterhvert! Får bare drikke masse vann og greier.

Til helgen skal jeg på konsernfest med jobben, der temaet er Academy Awards / The Oscars – noe jeg tolker som pent kledd. Likevel er jeg veldig i tvil på hva jeg skal ha på meg. Ikke har jeg råd til å kjøpe noe nytt, så må vel bare være kreativ. Har en lang svart kjole jeg tenkte jeg kunne bruke, men føler det blir litt for enkelt. Hvis noen har noen tips så blir jeg veldig glad for ideer.

Nå skal jeg ta meg en lang og god dusj, siden jeg føler jeg blir friskere av det – det er vel egentlig ikke tilfellet, men det gjør noe med en i hvert fall. Håper alle får en super tirsdag!!

Love u, xoxo 
-m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg