Er det på tide å si hade?

Hei!

Jeg har hatt bloggen i bakhodet kjempe lenge, men skal jeg være helt ærlig så har det blitt mer utfordrende å gå inn her og skrive noe. Det føles ut som jo lenger jeg har ventet, jo vanskeligere har det vært å komme tilbake. Tanken om at jeg kanskje skal legge bloggingen på hylla og takke for meg har vært innom et par ganger de siste månedene.

En del av meg tenker at det hadde vært godt å bare si farvel, men en annen del av meg stritter i mot. Jeg har blogget siden jeg har vært 15 år og det er liksom en del av meg. Selv om jeg har vokst opp, så tror jeg blogging representerer den jeg er og jeg er redd for å miste det. Samtidig assosierer jeg bloggen med den tiden da jeg var ung. Kanskje jeg på en eller annen måte vil føle meg som den samme unge jenta som var uredd og lysten på utforske verden. Jeg vet at uansett hva jeg velger å gjøre, så kommer ikke dette valget til å bli tatt med det samme. Jeg føler at jeg ikke har så mye tid  til å komme inn her, rett og slett fordi jeg ikke har energi etter en lang arbeidsdag. Jeg har veldig lyst til å opprettholde bloggen, men akkurat nå klarer jeg ikke og oppdatere like mye som jeg gjorde da jeg var yngre. Det er jo selvsagt at det er slik siden jeg nå har jobb og må tjene penger for å leve. Selv om det er trist å innrømme så har jeg måttet ofre mye av det jeg har lyst til for å tjene til livets opphold. Jeg håper av hele mitt hjertet at det blir bedre med tiden, noe jeg tror det gjør – men jeg må skape et sikkerhetsnett akkurat nå siden jeg er helt i startfasen. Det er mye som skal bygges opp og jeg vet at slike ting tar tid. Samtidig gjør det meg redd, fordi jeg er redd for å gå glipp av livet. Jeg er bare 24 år og jeg vil fortsatt være ung, for det ER jeg.

Det sies at 20- årene er de mest utfordrende årene i løpet av året fordi det er så mye forskjellig som skjer. En skal finne ut hvem man vil være, hva man skal bli, og prøve å finne sin plass. Det er en berg og dalbane av følelser for min del og jeg kan skrive under på at jeg synes det er utfordrende til tider. Det føles som at jeg har masse ulike følelser som er strid med hverandre og jeg aner ikke helt hvilke jeg skal høre på. Jeg er nok langt i fra alene om å ha det slik.

Tusen takk til alle dere som er innom og sjekker om jeg har oppdatert dere er gull verdt og dere gjør meg skikkelig glad ♥

Love u, xoxo 
-m 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg