Dagens outfit

God onsdag alle sammen! Hvordan går det med dere?

Akkurat nå sitter jeg og fikser med tidligere jobbattester. Det var ikke så lett å finne de siden de ligger på ulike mailer uten emner, men tror jeg nærmer meg mål nå. Tenkte jeg skulle ta meg en tur på biblioteket for å printe de ut, men utenom det så er dagens agenda veldig tom. For første gang på veldig lenge har jeg dagens outfit på bloggen. Jeg er elendig til å ta bilder av det jeg har på meg, og for å være helt ærlig så tilbringer jeg mesteparten av tiden i joggebukse. I dag har jeg klart å få på meg noe litt annet, flinke meg.

Jeg merker at hver gang jeg skal ta bilde så blir jeg så ukomfertabel når jeg skal stå, derfor ender jeg opp med og alltid sitte på bildene. Tror det er fordi jeg har så lange bein at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av de, hehe. Lange bein er nydelig og jeg elsker beina mine, så missforstå meg rett!!

Antrekket jeg har på meg i dag er en ganske casual look vil jeg si. Veldig enkel og grei, men samtidig kul. Genseren er kjøpt på H&M og er fra Ariana Grande sin kolleksjon. Buksene er fra Levis og jeg digger fargekombinasjonen. Skoene har jeg lånt av søsteren min så jeg er faktisk litt usikker på hvor de er fra, men jeg ELSKER de! Solbrillene er fra Lindex og de er jeg så fornøyd med. Det er mange som sier det er bedre med dyre solbriller, men jeg er så dårlig på å ta ordentlig vare på det, så må nøye meg noe billige greier. Selv om de ikke er av beste kvalitet, så er jeg skikkelig fornøyd med de. Store og fine – akkurat sånn jeg liker det!

Ha en fin fin onsdag videre!

Love u, xoxo
-m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg