Clothing inspiration

Hei dere!

Som sikkert mange andre jenter så elsker jeg klær, sminke og mote. Noe av det morsomste jeg vet er å sette sammen antrekk og ikke minst style andre. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har brukt søstrene mine som modeller, enten det har vært ved noen spesiell anledning eller om vi har kjedet oss en kveld. Nå er det derimot litt vanskeligere å gjøre siden jeg bor her jeg gjør, og det er ikke så lett å krølle håret og fikse opp kjæresten min, hehe. Derfor må jeg være litt mer kreativ og finne andre løsninger. Tenkte derfor å gi dere litt klesinspirasjon til ulike gjøremål.

Selv synes jeg høsten kan være en utfordrende årstid med tanke på det å kle seg. Enkelte dager kan det være kjempe varmt, og andre ganger kan det være ekstremt kaldt. Uansett så har jeg satt sammen tre antrekk, både til hverdag og fest!


♥ Flower power
For tiden så har jeg forelsket meg i print stoff. Enten det er blomster, prikker, striper eller noe annet. Jeg synes det kan være kult og det finnes mange måter å kombinere det på. I dette antrekket har jeg kjørt på med litt farger som passer til høsten, samtidig som det både er søtt og kult. Siden det er litt kjøligere ute pleier jeg å ha en lang svart cardigan over, noe som toner det litt ned. (Skoene er super møkkete, ulempen med hvite sko, så beklager det!)

♥ Edgy autumn 

I dette antrekket har jeg prøvd å lage en mer røffere look. Toppen er ganske løs og jeg elsker fargen. Selv mener jeg at denne fargen er veldig høstaktig og med en svart bukse rettes fokuset mot toppen. Bootsene gjør antrekket mer edgy og er perfekt nå på høsten etter min mening.

Classy and sassy 

Først og fremst må jeg si at jeg digger skjørtet! Dette er et litt mer søtt antrekk med fargekombinasjoner som kan minne om kjærlighet på pinne. For å bryte litt med det søte synes jeg lange støvletter gjør antrekket mer kult. Er det ekstra kaldt er det ingen problem å bruke en strømpebukse under skjørtet. Som dere kanskje ser så har jeg ikke brukt støvlettene mine på en stund så det er en del støv på de, hehe. Dette henger med at jeg sliter med gnagsår og må bruke andre sko.

Dette er bare noen tips, og det går selvfølgelig an å gjøre om eller lage en kombinasjon på de tre antrekkene. Om det er ønskelig kan jeg prøve å ta bilder av klærne på, da får man kanskje et bedre helhetsinntrykk. Er det noen spørsmål så ikke nøl med å spørre, og legg gjerne igjen en kommentar om dette er noe jeg burde fortsette med!

Love u, xoxo 
– m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg