Back in business

Hei! Hele sommeren har jeg egentlig hatt en nydelig døgnrytme, noe som har vært utrolig deilig. Jeg har stått opp halv 9 og lagt meg rundt 12 hver eneste dag. De fleste pleier vel egentlig å være motsatt, men ikke jeg. Nå som jeg er tilbake Bergen virker det som at jeg har jetlag ellernoe, fordi jeg har snudd døgnet helt på hodet igjen. Ikke vet jeg helt hvorfor. Heldigvis klarte jeg å komme med opp til normal tid, så nå er det bare å opprettholde det slik. Nok snikksnakk om det, og over til noe mer spennende for dere. I dag er det onsdag, for dere som ikke har fått med dere det, og vi er halvveis i uka allerede, digg – eh, ja! Jeg har egentlig ingen store planer, men tenkte å tegne og kose meg litt.

Siden jeg er ferdig med vernepleierstudiet føles det veldig rart å være i Bergen. For meg har denne byen vært studiebyen min, men nå er det plutselig ikke det lenger. Selvom det sikkert forandrer seg fort, føles det likevel ut som noe er feil. Vet ikke helt hva eller hvorfor, men det er bare en følelse jeg sitter med. Det er ingen hemmelighet at jeg savner folka på den andre siden av fjellet og jeg tror mest sannsynelig at jeg trekker østover om 1 år. Missforstå meg rett, Bergen er en kjempefin by, men jeg tror jeg rett og slett har gjort mitt i denne byen. Før den tid skal jeg prøve å kose meg her, og gjøre det beste ut av det.

Selvom jeg ikke har hatt tid til å blogge noe som helst i sommer, har jeg i motsetning tatt masse bilder. Har funnet ut at det er mye lettere å ta bilder når noen faktisk kan ta bildene for meg. Kanskje jeg må skaffe meg en assistent, haha. Uansett så er det perfekt at jeg har en del bilder med tanke på blogginnlegg fremover. Det er bare å glede seg og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre.

Håper alle får en super onsdag!

Love u, xoxo 
-m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg