tanker, planer og veien videre

Hei alle sammen!

Akkurat i skrivende sekund sitter jeg på riktig side av fjellet og skriver. Jeg har kommet meg hjem for en liten periode og det er helt nydelig. Det føles ut som 20 kilo er løftet vekk fra skuldrene mine, og jeg trengte virkelig å komme meg vekk fra alt av forpliktelser. Siden forrige innlegg har det vært mye som har skjedd for min del og som jeg skrev så har jeg hatt mange følelser som har gått i strid med hverandre. Tanken om å flytte østover igjen har kommet og etter snart 4 år i Bergen, så virker det som at min tid i den byen snart er over. Jeg merker at jeg savner å være nær familie og venner. Jeg er veldig glad i Bergen og en del av meg vil ikke dra derfra av den grunn. Jeg har så mange gode minner derfra, og jeg er redd for at den dagen jeg reiser vil det hele bare føles ut som en drøm. En annen del av meg tenker at det kunne vært en god ting. Det er på tide med litt forandringer og jeg trenger noe nytt. Jeg er en rastløs person som hele tiden søker noe nytt og ukjent, nye begynnelser, nye mennesker og nye steder. I tillegg tenker jeg at når en dør lukkes så åpnes en annen. Uansett nok om det – jeg skal i hvert fall nyte fridagene mine siden det er ikke så ofte jeg har det.

Jeg har egentlig ingen store planer nå som jeg er hjemme. Skal bruke tiden til å kose meg, lade batteriene og nyte det Østlandet har å by på. Var en tur i Sverige i går for å handle inn litt diverse ting, godis må man alltid ha!! Nora, søster nr. 3, har begynt med youtube kanal, så vi søstrene var med på en film i går. Abonner på kanalen hennes her!.  I kveld skal familien spise middag, prate og sikkert finne på noe sprell som vi alltid gjør. Det pleier å være kjempe koselig, så det blir nok en fin fin lørdag.

Skal prøve å blogge litt om jeg får tid i løpet av helgen. Håper dere får en strålende helg, så snakkes vi om ikke så altfor lenge!  

Love u, xoxo 
– m