Mine planer for helgen #2

Hei dere!

Som jeg fortalte dere på onsdag så skulle jeg hjem denne helgen. Jeg skulle egentlig ta fly i går, men akkurat i det jeg skulle komme meg ut døra, så fikk jeg melding om at flyet var kansellert. Jeg ringte til flyselskapet og bestemte meg for å gjøre om billetten til en tur i dag i stedet. Jeg har vært med på en slik hendelse før og jeg hadde virkelig ikke lyst til en slik situasjon igjen. Nå har jeg endelig kommet meg på Østlandet og sitter for øyeblikket på jobben til pappa. Om ikke lenge så skal jeg ta tog til Oslo for å fikse håret mitt og se igjen Veronica og jeg gleder meg masse!

Jeg har ingen spesielle planer denne helgen, men jeg vet at på lørdag så skal vi ha en stor frokost alle sammen og feire mamma litt. Hun har bursdag på mandag så da passet det seg å ta det på lørdag siden da er alle hjemme. Utenom det så blir det bare masse kos sammen med den fine familien min. Det er faktisk mye mulig det blir en tur til Sverige – bare kjøpe opp masse snop og ting og tang – så det er definitivt på listen over ting jeg skal prøve å få tid til.

Håper alle før en super fin helg, så snakkes vi plutselig!

Love u, xoxo
-m

Long time, no see

Oij, oij, oij – jeg har en blogg og opprettholde også gitt.. Jeg tenker at denne gangen skal jeg la være og fortelle dere hvor elendig jeg har vært på bloggen og heller bruke tid på å lage et skikkelig bra blogg-innlegg.


Hei alle sammen!

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg fått meg ny jobb, og som jeg delte med dere sist så var jeg ekstremt nervøs da jeg skulle begynne. Jeg kan vel starte med å si at jeg er skikkelig glad jeg fikk denne jobben. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er som får lov til å være rundt så mange fine mennesker. Det har virkelig gått over all forventning. Når det er sagt så tar det masse tid, energi og krefter. Det er en jobb som krever mye av meg så derfor har jeg ikke alltid overskudd når jeg kommer hjem til å gjøre så mye annet. I det jeg kommer hjem kaster jeg meg som regel ned på sofaen, spiser litt mat og går til sengs. Når man jobber turnus så er det utfordrende å gå fra senvakt til tidligvakt – men det går seg til merker jeg. Jeg er jo vandt til å jobbe natt, så dette er luksus for meg egentlig.

Nok om jobben og over til noe helt annet. På mandag var jeg å undersøkte magen min etter alt for lang ventetid. Uansett så er jeg så utrolig glad for at jeg fikk den timen. Jeg ble sett og hørt, samtidig som jeg fikk sjekket alt mulig. Menneskene som hjalp meg var helt fantastiske og de fortjener seriøst en medalje! De er noen skikkelige hverdagshelter i mine øyne og de blir virkelig ikke satt nok pris på. Den jobben de gjør er gull verdt og jeg tar av meg hatten for disse folka. Jeg sitter igjen med en utrolig fin opplevelse av hele greia og ikke nok med det så fikk jeg svar på ting jeg har bekymret meg over. Akkurat nå sitter jeg igjen med en god følelse, både i kropp og sinn – og jeg føler meg mer positiv enn noen gang. Tusen millioner ganger takk til dere som tok meg så varmt i mot og jobben dere gjør – dere fortjener all verdens skryt.

På torsdag reiser jeg faktisk hjem og det er noe jeg gleder meg helt sinnsykt masse til! Jeg har ikke vært hjemme på en stund nå og det skal bli så godt å se igjen familien min. Samtidig skal jeg fikse håret mitt og være med Veronica så det kommer til å bli helt nydelig! Jeg har ikke fikset håret mitt siden sommerferien så det er defintivt en del å jobbe med der. Det er tirsdag – eller onsdag i skrivende sekund – så torsdagen kommer fortere enn jeg aner. Det skal bli så godt å komme litt hjem, få en liten pustepause og komme tilbake med masse energi etter litt tid med familie og venner.

Nå skal jeg fikse litt greier før jeg tar kvelden! Håper alt er bra med dere alle sammen!

Love u, xoxo
-m