Litt for optimistisk?

Hei dere!

I går var det seriøst 19 grader og sol her i Bergen, er ikke det helt sjukt? Skjønner ikke hvordan det er mulig – det er slutten av september liksom!! Uansett så var jeg kanskje litt optimistisk og kjørte på med skjørt og greier. Selv om det ikke var kaldt, så har jeg likevel klart å bli syk. Kunne vel egentlig forutse det når jeg har et immunforsvar som ikke er topp. Av den grunn så er jeg ikke helt i form, men satser på at det blir bedre etterhvert! Får bare drikke masse vann og greier.

Til helgen skal jeg på konsernfest med jobben, der temaet er Academy Awards / The Oscars – noe jeg tolker som pent kledd. Likevel er jeg veldig i tvil på hva jeg skal ha på meg. Ikke har jeg råd til å kjøpe noe nytt, så må vel bare være kreativ. Har en lang svart kjole jeg tenkte jeg kunne bruke, men føler det blir litt for enkelt. Hvis noen har noen tips så blir jeg veldig glad for ideer.

Nå skal jeg ta meg en lang og god dusj, siden jeg føler jeg blir friskere av det – det er vel egentlig ikke tilfellet, men det gjør noe med en i hvert fall. Håper alle får en super tirsdag!!

Love u, xoxo 
-m

Surprise bursdag for Maren

I går hadde vi som sagt surprise bursdag for Maren. Hvis jeg kan si det selv så synes jeg surprise bursdagen var ganske så vellykket, til tross for at guttene ikke helt klarte å holde helt på hemmeligheten. Jeg blir så glad når jeg ser at andre blir glad og ikke minst setter jeg så sykt pris på at folk stiller opp. Det gjør meg seriøst varm i hjertet.

Jeg elsker å gjøre i stand sånne greier, men siden lommeboka ikke var helt på min side fikk jeg bare pynta med litt rosa og hvite ballonger. Jeg hadde også laget en kahoot, noe jeg tror falt i smak hos de fleste. Alt i alt koste jeg meg masse og jeg er seriøst støl etter å ha smilt og ledd så mye.

Takk for en fin kveld alle sammen, dere er fine mennesker!

Beklager kvaliteten på bildene mine for tiden, vet ikke hva som har skjedd med kameraet mitt men det virker som det er blitt ødelagt… Driver og sparer opp penger til et nytt kamera, men det tar tid for å si det sånn.  

love u, xoxo
-m

Uken som gikk #2

Hei dere!

Først må jeg beklage for mitt lille fravær fra bloggen. Det har rett og slett gått i ett denne uka noe som har resultert i lite aktivitet her inne. I dag er det søndag og siste dagen i uken, noe som medfører et nytt “uken som gikk” innlegg.

  Akkurat nå.
Nå sitter jeg og ser på fotballkamp sammen med kjæresten min. Vi har nettopp ryddet og vaska leiligheten og det er så deilig. Gleder meg til å ta meg en dusj etterpå og legge meg i rent sengetøy. Det er kanskje noe av det beste jeg vet om.

Ukens tanke.
Denne uka har jeg tenkt veldig mye på jobb og penger. Jeg får så vondt i sjela av å tenke på hvor mye det har å si i det livet vi lever. Penger er seriøst avgjørende for alt man kan gjøre. Jeg tenker en del på det, men jeg tror det blir bedre når man finner seg litt til rette og får ting litt mer på stell.

  Ukens høydepunkt.
Høydepunktet denne uken har definitivt vært surprise-bursdagen vi hadde i går. Det er noe jeg har planlagt en stund og jeg koste meg skikkelig. Jeg tror Maren ble kjempeglad og satte pris på det. En veldig morsom og koselig kveld!!

  Ukens cravings.
Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noe cravings denne uka. Jeg craver jo alltid nye klær, men har ikke hatt et super behov for noe særlig annet.

  Ukens irritasjonsmoment.
Magesmerter er noe av det verste jeg vet og spesielt når det er menssmerter. Jeg synes det er så irriterende at jeg skal ha vondt så ofte og mye, til tross for at jeg ikke har mensen. Det er så urettferdig og jeg føler det tar så mye energi. Helt klart det jeg irriterer meg mest over for tiden.

  Ukens positive.
Det tror jeg må være at jeg oppdaget en jobb jeg har skikkelig lyst på. Jeg søkte på jobben denne uka og krysser alt jeg har av fingre og tær for at jeg får den. Dette er akkurat en slik jobb jeg kunne tenke meg så det hadde vært helt perfekt, men jeg har en følelse på at det er mange søkere så vi får bare vente å se om jeg er heldig.

  Ukens avgjørelse.
Jeg har bestemt meg for å prøve å lage en matplan, sånn at jeg blir flinkere til å handle mer rutinert. På den måten kan man unngå mange småturer til butikken, noe jeg tror kan være veldig sparsomt i lengden. Mamma er kjempeflink til det, men jeg synes helt ærlig det er super vanskelig. Uansett så skal jeg gi det et forsøk!

Ukens handleliste.
Jeg har faktisk ikke shoppet noe klær denne uka noe som gjør meg skikkelig stolt. Det eneste jeg har kjøpt utenom mat er en veldig dyr balsam. Håret mitt har vært litt tørt i det siste så trengte en skikkelig god og ordentlig balsam som gir ordentlig pleie.

 

Love u, xoxo 
-m

Kosekveld med ex og kjæreste

God ettermiddag alle sammen!

I dag har jeg fått besøk av min kjære eks roomie, altså Kari fra folkehøgskolen. Siden jeg jobba i går så fikk jeg ikke sett skal vi danse, så derfor skal vi se det nå. Jeg har prøvd å holde meg unna alt av sosiale medier for ikke å se hvem som ryker ut. Dette blir nok en bra kveld/dag så vet ikke om jeg får tid til å blogge så mye men, ha en fin søndag i hvert fall så snakkes vi plutselig.

Love u, xoxo 
-m 

DIY – Do It Yourself

Etter veldig lang ventetid kommer det endelig en ny video. Som jeg fortalte i forrige innlegg så er dette en annerledes video, men som jeg håper dere liker. Jeg har sett at flere youtubere kaller dette DIY – altså Do-It-Yourself. Siden jeg var på shopping i går så fant jeg meg en skikkelig fin t-skjorte, men den var for “lang” til å være magetopp og for kort til å ha nedi buksene mine, så derfor kom jeg på en idè. Av den grunn endte jeg opp med å filme hva jeg gjorde for å løse problemet.

Jeg hadde det skikkelig gøy med å lage denne videoen, men jeg merker at jeg ikke har bra nok utstyr. Hadde jeg hatt et bedre kamera og et stativ ville det nok blitt enklere, men jeg gjorde så godt jeg kunne med det jeg hadde. Håper dere liker filmen! Husk å sette på beste kvalitet ved å trykke på tannhjulet. ENJOY!!

Nå skjer det ting…

Hei dere!

Akuratt i skrivende sekund driver videoen min og laster seg opp på YouTube. Den er allerede på 62 % så det er nok ikke lenge til før den kommer ut. Det ble en litt annereledes video enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet, men kreativiteten tok meg og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Endelig har jeg klart å fullføre en av mine mange prosjekter, så det er jeg stolt over.

Jeg var på jobb i går kveld, noe som medfører at jeg er litt sliten i dag. I dag regner det ekstremt mye noe som gjør at jeg ikke gidder å gå ut. Kan hende det gir seg etterhvert sånn at jeg får luftet hodet mitt litt. Før den tid så skal jeg vaske litt i leiligheten siden det trengs å gjøre. Føler det blir rot og møkkete med en gang så da får man gjøre noe med det. Heldigvis er det ikke så stor leilighet så det tar virkelig ikke lang tid. I dag er en sånn dag at jeg ikke helt vet hva jeg skal spise til middag, er så lei av mat for tiden så om noen av dere har noen mattips så kom med de! Håper alle får en fin lørdag også må dere kose dere med videoen min. Vi snakkes senere!

Love u, xoxo 
-m 

Mine planer for helgen

Hei!

I går kveld hadde jeg planlagt å begynne med prosjektet mitt, men akkurat i det jeg kom ut av dusjen etter treningsøkten fikk jeg melding om jeg kunne jobbe. Derfor måtte jeg kaste meg rundt å gjøre meg klar og planen ble derfor noe annerledes. Uansett så er det ny dag og nye muligheter, og ikke minst så er det fredag og helg!

Denne helgen skal jeg på jobb, både i dag og imorgen. Før den tid så har jeg veldig lyst til å komme meg ut i byen. Når man jobber natt så blir man automatisk veldig trøtt og det føles noen ganger som jeg er hangover, men nå er jeg så vandt til det at det er null stress. Selv om jeg er trøtt, så hjelper det alltid å komme seg ut og få litt frisk luft – da kvikner man til. Jeg er så gira på å shoppe nye klær, men vet med meg selv at jeg må være litt flink og tenke fornuftig. Mye mulig det bare blir vindusshopping, men det er slett ikke feil det heller.

Tror denne helgen blir ganske rolig og avslappenede med stort sett jobbing på agendaen. Må jo ikke glemme at det er skal vi danse i morgen og jeg synes det er så gøy. Vet ikke hva det er, men får en skikkelig helgefølelse av det, så det skal jeg i hvert fall få med meg.

Ha en fin fredag alle sammen, så snakkes vi om ikke lenge!

Love u, xoxo
-m

Nytt prosjekt på gang

Nå nærmer det seg helg allerede og godt er det! I dag skal jeg ha tabata på stuegulvet. Plutselig har det blitt en greie og jeg har fått skikkelig blod på tann. Jeg synes det er kjempegøy og jeg kan gjøre det akkurat når jeg føler for det og har lyst til det!

I dag tjuvstarter vi litt med helg for vi skal nemlig ha taco-torsdag. Jeg elsker taco og er det en ting jeg er sikker på så er det at jeg aldri kommer til å gå lei av det. Kvelden er forløpig ganske tom, så tenkte egentlig å prøve meg på en vlogg nummer 2. Jeg er ikke så god på det, og jeg har ofte mange prosjekter jeg ikke fullfører – men jeg prøver meg igjen. Nå skal jeg sjekke ut YouTube og ulike vlogger for å innhente litt inspirasjon. Ønsk meg lykke til og er det noen som har noen tips eller ønsker – rop ut!

Håper alle får en fin fin torsdag! Lots of love!

Love u, xoxo 
-m 

Clothing inspiration

Hei dere!

Som sikkert mange andre jenter så elsker jeg klær, sminke og mote. Noe av det morsomste jeg vet er å sette sammen antrekk og ikke minst style andre. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har brukt søstrene mine som modeller, enten det har vært ved noen spesiell anledning eller om vi har kjedet oss en kveld. Nå er det derimot litt vanskeligere å gjøre siden jeg bor her jeg gjør, og det er ikke så lett å krølle håret og fikse opp kjæresten min, hehe. Derfor må jeg være litt mer kreativ og finne andre løsninger. Tenkte derfor å gi dere litt klesinspirasjon til ulike gjøremål.

Selv synes jeg høsten kan være en utfordrende årstid med tanke på det å kle seg. Enkelte dager kan det være kjempe varmt, og andre ganger kan det være ekstremt kaldt. Uansett så har jeg satt sammen tre antrekk, både til hverdag og fest!


♥ Flower power
For tiden så har jeg forelsket meg i print stoff. Enten det er blomster, prikker, striper eller noe annet. Jeg synes det kan være kult og det finnes mange måter å kombinere det på. I dette antrekket har jeg kjørt på med litt farger som passer til høsten, samtidig som det både er søtt og kult. Siden det er litt kjøligere ute pleier jeg å ha en lang svart cardigan over, noe som toner det litt ned. (Skoene er super møkkete, ulempen med hvite sko, så beklager det!)

♥ Edgy autumn 

I dette antrekket har jeg prøvd å lage en mer røffere look. Toppen er ganske løs og jeg elsker fargen. Selv mener jeg at denne fargen er veldig høstaktig og med en svart bukse rettes fokuset mot toppen. Bootsene gjør antrekket mer edgy og er perfekt nå på høsten etter min mening.

Classy and sassy 

Først og fremst må jeg si at jeg digger skjørtet! Dette er et litt mer søtt antrekk med fargekombinasjoner som kan minne om kjærlighet på pinne. For å bryte litt med det søte synes jeg lange støvletter gjør antrekket mer kult. Er det ekstra kaldt er det ingen problem å bruke en strømpebukse under skjørtet. Som dere kanskje ser så har jeg ikke brukt støvlettene mine på en stund så det er en del støv på de, hehe. Dette henger med at jeg sliter med gnagsår og må bruke andre sko.

Dette er bare noen tips, og det går selvfølgelig an å gjøre om eller lage en kombinasjon på de tre antrekkene. Om det er ønskelig kan jeg prøve å ta bilder av klærne på, da får man kanskje et bedre helhetsinntrykk. Er det noen spørsmål så ikke nøl med å spørre, og legg gjerne igjen en kommentar om dette er noe jeg burde fortsette med!

Love u, xoxo 
– m

Dagens outfit

God onsdag alle sammen! Hvordan går det med dere?

Akkurat nå sitter jeg og fikser med tidligere jobbattester. Det var ikke så lett å finne de siden de ligger på ulike mailer uten emner, men tror jeg nærmer meg mål nå. Tenkte jeg skulle ta meg en tur på biblioteket for å printe de ut, men utenom det så er dagens agenda veldig tom. For første gang på veldig lenge har jeg dagens outfit på bloggen. Jeg er elendig til å ta bilder av det jeg har på meg, og for å være helt ærlig så tilbringer jeg mesteparten av tiden i joggebukse. I dag har jeg klart å få på meg noe litt annet, flinke meg.

Jeg merker at hver gang jeg skal ta bilde så blir jeg så ukomfertabel når jeg skal stå, derfor ender jeg opp med og alltid sitte på bildene. Tror det er fordi jeg har så lange bein at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av de, hehe. Lange bein er nydelig og jeg elsker beina mine, så missforstå meg rett!!

Antrekket jeg har på meg i dag er en ganske casual look vil jeg si. Veldig enkel og grei, men samtidig kul. Genseren er kjøpt på H&M og er fra Ariana Grande sin kolleksjon. Buksene er fra Levis og jeg digger fargekombinasjonen. Skoene har jeg lånt av søsteren min så jeg er faktisk litt usikker på hvor de er fra, men jeg ELSKER de! Solbrillene er fra Lindex og de er jeg så fornøyd med. Det er mange som sier det er bedre med dyre solbriller, men jeg er så dårlig på å ta ordentlig vare på det, så må nøye meg noe billige greier. Selv om de ikke er av beste kvalitet, så er jeg skikkelig fornøyd med de. Store og fine – akkurat sånn jeg liker det!

Ha en fin fin onsdag videre!

Love u, xoxo
-m