Hjemmelagde rundstykker

Hei og god morgen! Siden jeg bruker ganske mye penger på mat og spesielt rundstykker, fikk jeg i sommer en oppskrift av søsteren min. Det som er digg med den er at det er raskt å lage samtidig som de ikke krever alt for mange ingredienser. Selv er jeg ikke så glad i å bake noe som helst, men akkurat denne oppskriften og bakingen synes jeg er helt super. De tar lite tid å lage og ikke minst så smaker de utrolig godt. Dette er absolutt ingen matblogg, men akkurat nå var det baking jeg holdt på med og da tenkte jeg det kunne være gøy å dele med dere.


Alt du trenger er: 
♥ 350 gram vanlig havregryn eller glutenfritt havregryn
♥ 4 eller 5 egg
♥ 1 ts bakepulver
♥ 500 gram cottage cheese
♥ En klype salt


Jeg pleier å sette ovnen på 210 grader over- og undervarme. Deretter blander jeg det tørre sammen, altså havregrynet, saltet og bakepulveret. Videre putter jeg oppi egg og cottage cheese og blander dette godt sammen. Hvis røren er litt tørr tar jeg et ekstra egg eller litt mer cottage cheese. Til slutt former jeg rundstykkene sånn jeg vil ha det før de settes inn i ovnen i 15 minutter. Når rundstykkene er sånn halveis brune under er de ferdig. Pass på ikke steke de for lenge, da kan de bli tørre. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å gi meg en lyd.

Love u, xoxo 
-m

Det nærmer seg..

Hei og god lørdag dere!

Nå nærmer det seg avreise for min del og jeg gleder meg veldig til å dra på tur. Føler liksom ikke sommeren er helt komplett før jeg har vært på en slags form for ferie. Planene mine for dagen er egentlig ikke så mange, men tenkte å legge frem litt klær jeg skal ha med meg. Jeg pleier alltid å glemme noe, så denne gangen tenkte jeg å lage en pakkeliste – kanskje jeg klarer å huske på alt da. Selv om jeg har sagt det flere ganger før, så tenkte jeg å prøve å filme litt nå som vi skal på tur, tror det kan bli bra, så skal gjøre mitt beste for at jeg får det til. Som dere vet så er det ikke alltid jeg klarer å gjennomføre det jeg har lyst til, så ikke hat meg for mye om det ikke blir helt slik jeg har tenkt.

Her om dagen rydda jeg stuegulvet, satte på en tabataøkt fra YouTube på og hadde en skikkelig økt og herregud så støl jeg er!! Merker at det er lenge siden jeg har brukt de muskelgruppene og det faktisk verre dag 2. Når det er sagt så er det et tips til alle dere som ikke har abonnement på treningssenter. Det er faktisk utrolig hva man kan finne på selv hjemme i sitt eget hus. Føler det er viktig å si det også da, at man også må huske på å slappe av – det trenger og har kroppen godt av! Det var moralpreken for i dag, nå skal jeg kaste meg rundt. Vi snakkes og jeg kan love oppdateringer fremover. Hvis det er noe dere lurer på eller ønsker å lese om på bloggen legg igjen en kommentar. Da blir jeg suuuperglad!

Love u, xoxo
-m

Hjemlengsel og usikker?

Hei dere! I skrivende sekund sitter jeg på Gardermoen på vei tilbake til Bergen. Jeg har vært hjemme for bare noen timer fordi jeg hadde et par ting jeg måtte gjøre. Jeg merker at jeg virkelig ikke har lyst til å dra tilbake. Hele meg strir i mot om å gå ombord på flyet. Som dere kanskje leste i forrige innlegg så har jeg det litt tøft med å nyte Bergen på samme måte som før. Jeg vet av erfaring at det går seg til, men denne gangen føles det likevel annerledes. Bare de få timene jeg har vært hjemme får jeg vondt inni meg av å tenke på at jeg skal reise fra alle. Jeg har jo valgt å bo i Bergen selv, det er ingen som tvinger meg til det – men jeg tenker det er en god ting å lære seg. Når det er sagt så følte jeg før sommeren at Bergen var stedet jeg ønsket å være, men i løpet av den siste tiden ser det ut til at jeg kanskje har forandret mening litt. Det er mye mulig at det bare er slik akkurat nå, og jeg krysser virkelig fingrene for at det blir bedre.

Merker det blir mye snakk om hjemlengsel, men for tiden er det akkurat sånn situasjonen er. På mange måter tenker jeg det kan henge sammen med at jeg er ferdigutdannet, men likevel i tvil om hva jeg egentlig ønsker. Kanskje jeg egentlig bare er overveldet og usikker som de fleste er i tjueåra. Heldigvis skal jeg reise på ferie om ikke lenge, og da får jeg tid til å slappe helt av og ta det med ro. Finne meg selv litt igjen er vel det jeg trenger og kanskje er det akkurat det jeg mangler for øyeblikket.

Håper alle har en fin torsdag så langt og at dere koser dere resten av kvelden!

Love u, xoxo
-m 

Back in business

Hei! Hele sommeren har jeg egentlig hatt en nydelig døgnrytme, noe som har vært utrolig deilig. Jeg har stått opp halv 9 og lagt meg rundt 12 hver eneste dag. De fleste pleier vel egentlig å være motsatt, men ikke jeg. Nå som jeg er tilbake Bergen virker det som at jeg har jetlag ellernoe, fordi jeg har snudd døgnet helt på hodet igjen. Ikke vet jeg helt hvorfor. Heldigvis klarte jeg å komme med opp til normal tid, så nå er det bare å opprettholde det slik. Nok snikksnakk om det, og over til noe mer spennende for dere. I dag er det onsdag, for dere som ikke har fått med dere det, og vi er halvveis i uka allerede, digg – eh, ja! Jeg har egentlig ingen store planer, men tenkte å tegne og kose meg litt.

Siden jeg er ferdig med vernepleierstudiet føles det veldig rart å være i Bergen. For meg har denne byen vært studiebyen min, men nå er det plutselig ikke det lenger. Selvom det sikkert forandrer seg fort, føles det likevel ut som noe er feil. Vet ikke helt hva eller hvorfor, men det er bare en følelse jeg sitter med. Det er ingen hemmelighet at jeg savner folka på den andre siden av fjellet og jeg tror mest sannsynelig at jeg trekker østover om 1 år. Missforstå meg rett, Bergen er en kjempefin by, men jeg tror jeg rett og slett har gjort mitt i denne byen. Før den tid skal jeg prøve å kose meg her, og gjøre det beste ut av det.

Selvom jeg ikke har hatt tid til å blogge noe som helst i sommer, har jeg i motsetning tatt masse bilder. Har funnet ut at det er mye lettere å ta bilder når noen faktisk kan ta bildene for meg. Kanskje jeg må skaffe meg en assistent, haha. Uansett så er det perfekt at jeg har en del bilder med tanke på blogginnlegg fremover. Det er bare å glede seg og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre.

Håper alle får en super onsdag!

Love u, xoxo 
-m

Summer 2019

Hei alle mine fine lesere!

Jeg hadde store planer om å bruke hele ferien til å blogge, men det er veldig vanskelig når man ikke har internett. Hjemme har vi slitt utrolig med nettet fordi vi har tidenes dårligste linje. Jeg har virkelig prøvd, men det har ikke vært mulig til å laste inn noe som helst. Uansett, nok om det! Nå er jeg tilbake i Bergen og forhåpentligvis blir det litt lettere å få skrevet noen blogginnlegg.

Denne sommeren har virkelig vært helt utrolig. Jeg har hatt det så bra, dere aner ikke! Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal begynne. Først av alt så er jeg ferdig med bachelor – og det gikk! Noe jeg er så utrolig glad for. Ikke minst så er det sykt å tenke på at jeg er ferdigutdannet vernepleier?! Helt surrealistisk. Store deler av ferien har jeg jobbet, men det synes jeg faktisk har vært deilig. Siden arbeidstiden har vært gull har jeg hatt masse av fritid til å finne på masse. Alle mine tre søstre har hatt bursdag og som vanlig har vi feiret dem på best mulig måte. Været har ikke vært helt som i fjor, men til tross det har jeg fått solt meg og kost meg skikkelig i sommer. I løpet av ferien har jeg tilbrakt mye tid sammen med Veronica. Hun er min aller beste venninne og jeg er så glad for tiden med henne i sommer. Vi har gjort så mye gøy og jeg føler meg så takknemlig for at jeg har henne i livet mitt. Jeg har i tillegg fikset håret mitt og faktisk klipt det litt kortere.

Jeg har hatt masse tid sammen med venner og familie og det er det beste jeg vet om. Jeg har spilt volleyball, badet, hatt roadtrips, festet og kost meg. Selvom jeg har slitt en del med sykdom, så har jeg klart å holde motet oppe. Alt jeg kan si er at denne sommeren har vært utrolig og jeg ljuger hvis jeg sier jeg ikke savner hjemme. Håper dere alle har hatt en fin sommer. Om bare noen få dager så drar jeg på ferie, ææ! Siden jeg ikke har hatt tid i sommer på grunn av jobb, ble det en senere ferie på meg, men bedre sent enn aldri. Det skal bli så godt å komme unna litt og bare ta det helt med ro og komme i skikkelig feriemodus. Det er fortsatt et par uker igjen, men det vet jeg går fort.

Kommer nok flere bilder i løpet av tiden fremover! Ha en superfin dag.

Love u, xoxo 
-m