Summer vibes

Endelig er det tid for ferie, blogging, sommer, bading, festivaler og skape mange nye minner. Jeg kjenner jeg er så klar for å ta imot sommeren med åpne armer, være spontan og kose meg skikkelig. Etter tre år er jeg endelig ferdig med studiene og det er både vemodig og rart, samtidig som det er helt nydelig! Bachelorperioden har vært en berg og dalbane for å si det mildt. Det har vært lange dager med alt fra latter og glede, til tårer og frustrasjon. Etter en ukes tid har jeg endelig landet litt og er tilbake i det normale liv. Hvordan det gikk med oppgaven er jeg veldig usikker på. Akkurat nå føles det ut som om det kan gå begge veier, men jeg har valgt å bare ta det helt med ro og ta det når den tid kommer.

 

Jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye annet enn å skrive på oppgaven den siste tiden, men jeg fikk feiret 17.mai og kost meg. I skrivende sekund sitter jeg i min nye leilighet og som dere sikkert skjønner så har jeg flyttet. Flytteperioden gikk overraskende fort og lett – noe jeg ikke helt skjønner hvordan, men jeg klager absolutt ikke på det. Jeg stortrives i den nye leiligheten og etter nesten 5 år i kollektiv er det deilig å ha noe som er mer mitt. Selv om jeg har flyttet, skal jeg fortsatt være i Bergen noe jeg er veldig glad for. Jeg trives her og gleder meg til å gjøre noe nytt til høsten!

 

I tiden fremover er det jobbing som står på agendaen. Jeg skal være i Bergen i en uke til før jeg reiser hjem til Østlandet for mer jobbing. I dag skal jeg på kino og se Rutete Ninja, håper Herman Flesvig leverer!! Ellers tenker jeg det blir en rolig kveld, men man vet aldri! Plutselig så skjer det noe og akkurat nå har jeg både tid og lyst til å finne på mest mulig! Håper alt er bra med dere, også krysser vi fingrene for at det blir like bra sommervær som i fjor! Det hadde vært helt nydelig!! Vi snakkes

Love u, xoxo
– m