Ei litta tur innom bloggen

Hei alle sammen!

For det første så vil jeg si at dere er herlige! Jeg ser at flere har vært innom for å sjekke om jeg har blogget og det gjør meg utrolig glad. For det andre så er jeg veldig lei for at jeg ikke har tatt meg tid til å blogge. Skal jeg være helt ærlig så er jeg ganske lei av å skrive for tiden, så da har det ikke vært så inspirerende å begynne å blogge. Første prioritering har derfor blitt å slappe av, eller trene, eller ja, noe helt annet! Husker ikke sist jeg var inne her, men uansett så har jeg egentlig ikke så mye oppdateringer. Jeg lever virkelig i min egen boble med bacheloren nå. Jeg må si at det har vært litt av en bumby ride. I det ene sekundet er jeg fornøyd, mens jeg i det andre har knekken. Nå nærmer det seg slutten og det skal bli godt. Jeg gruer meg og har en del igjen, men nå er jeg klar for å bli ferdig.

Glemte det nesten, men jeg har jo vært en tur hjemme på påskeferie noe som var mega koselig! Altså det var 20 varmegrader og det føltes ut som sommer!! Helt magisk spør du meg – jeg solte meg faktisk i bikini. Selvfølgelig er det alltid deilig å komme hjem, spesielt å være med familien. Gleder meg allerede til jeg ser de igjen og det er ikke lenge til.

Kan ikke tro at jeg snart har sommerferie – WIII!!! Selv om det blir mye jobbing i sommer, så gleder jeg meg bare til å nyte alt sommern har å by på. Tenkte jeg skulle lage en liste over alt jeg skal gjøre før ferien er over. Hva tenker dere om det? Kanskje noen av dere har noen tips, psst – legg igjen en kommentar hvis du har.

Nå har jeg hatt lenge nok pause fra oppgaven, men vi ses om cirka 16 dager – da er jeg ferdig, har ferie og har masse av tid!! Håper alt er bra med dere og at dere koser dere så mye dere kan, enten om det er eksamensperiode, jobbing eller chilling!

love u, xoxo
-m