Jeg gleder meg så sykt mye..

Selv om jeg har en del på agendaen de neste to månedene så er det ingen tvil om at jeg kan skimte sommerferie i det fjerne. Jeg gleder meg skikkelig til sol, ferie og ikke minst litt varme! I fjor sommer var det veldig varmt og jeg tror aldri jeg har badet så mye som jeg gjorde da. Håper av hele mitt hjerte at det blir en like varm og fin ferie som i fjor. Jeg elsker sommer og det er helt klart den beste årstiden. Kveldene er lyse, det er varmt i luften og folk virker generelt mer glad og fornøyd.

Jeg har ikke planlagt noe for sommeren enda. Ikke vet jeg hvor jeg skal jobbe, hvor eller når jeg skal på ferie eller hva jeg har lyst til. Alt jeg vet er at jeg gleder meg til å kose meg og ta det helt piano! Jeg tar sommerferie allerede i slutten av mai, så jeg får en relativt lang ferie. Jeg har veldig lyst til å dra på ferie med en gang jeg er ferdig på skolen, men tviler på at lommeboken sier det samme. En av mine favoritt ting å gjøre før det blir sommer er å bestille bikinier. Jeg vet jeg har mange fra før, men det er noe med sommerfølelsen jeg får når jeg kjøper en ny bikini. Jeg føler liksom det hører med! Som den shopoholikeren jeg er så har jeg så klart satt opp noen favoritter og så fort jeg får råd så bestiller jeg!!

Først ser jeg frem til 17.mai, deretter innlevering av bachelor og til slutt SOMMERFERIE!

Flere som gleder seg til sommeren? 

Love u, xoxo
-m

Tiden er inne….

 ……for at jeg skal skrive bachelor!! Jeg vet at tiden fremover kommer til å gå veldig mye til skriving og lesing. Det er mye som skal gjøres og spesielt siden jeg skriver alene så kommer det til å ta mye av min tid. På en måte gruer jeg meg litt blant annet fordi det er omfattende og krevende. Samtidig så gleder jeg meg til å sette meg skikkelig inn i et tema og skrive en bra tekst. Jeg er jo veldig glad i å skrive, men det er noe helt annet å skrive et blogginnlegg enn en bachelor. Jeg tror det blir mye jobb og jeg kommer sikkert til å bli lei – men jeg gleder meg til å ha litt mer frihet i forhold til forelesninger og parallelle prosesser. Ønsk meg masse lykke til og som dere sikkert skjønner så vil nok blogging bli litt nedprioritert igjen….. Akkurat for øyeblikket sitter jeg på skolen. Det er bare 6 forelesninger igjen før bachelorskrivingen begynner for alvor. På den ene siden er det skummelt, men på den andre siden så skal det bli deilig å konsentrere seg om en ting og ikke minst bli ferdig!!

I dag er det torsdag og jeg har ingen spesielle planer. Jeg har lyst til å sette meg litt mer inn i temaet jeg har valgt og komme litt i gang med oppgaven. Jeg mangler litt motivasjon for tiden, noe som ikke er skikkelig dårlig timing – satser på at det snur! Hvid noen har tips til motivasjon eller erfaring med bachelorskriving, legg gjerne igjen en kommentar! Det setter jeg ekstremt pris på.

Håper alle får en fin torsdag!

Love u, xoxo 
-m

Det er ikke bra nok

Har du noen gang følt at du ikke strekker helt til eller at selv om du virkelig får til noe stort, så er det ikke bra nok for deg?

Jeg tror veldig mange på en eller annen tid i livet har følt på det. Noen føler kanskje på det oftere, mens hos andre en sjelden gang i blant. Jeg er en person som kjenner på det i mange tilfeller, samtidig så er jeg ekstremt kritisk til meg selv. I enkelte tilfeller er det helt grusomt å ha seg selv som den største kritikeren. Det er vondt både fysisk og psykisk og det gjør helt klart noe med selvbilde og selvfølelsen. Av en eller annen grunn legger jeg et press på meg selv uten at jeg er klar over det og jeg aner rett og slett ikke hvorfor… I vår tid så tror jeg absolutt at jeg ikke er alene om det, men det gjør det ikke noe lettere av den grunn. Jeg tror mye av det kanskje henger sammen med hva man har opplevd og erfart i tidligere i livet. Enkelte situasjoner brenner seg fast i minnet på grunn av følelsene man kjente på.

Siden jeg i enkelte tilfeller kan være veldig streng mot meg selv, påvirker det selvfølelsen og selvtilliten min mer enn jeg egentlig vil innrømme. Det sies at en trenger 20 komplimenter for å takle en negativ kommentar eller kritikk fra noen – noe som er helt sykt. Men for min del går ingen av komplimentene inn for jeg har overbevist meg selv om at jeg av den grunn ikke er bra nok. Jeg skal prestere til en hver til, være flink og snill , gjøre det som er riktig og unngå å feile. Vel, det er slett ikke menneskelig, det vet jeg, men likevel forventer jeg det av meg selv. Dumt? Kanskje, men likevel er det en forventning som ikke går vekk. Hvis jeg ikke klarer det jeg har sett for meg og tenkt , slår skuffelsen inn som en tsunami av vonde tanker og følelser. Selvfølgelig er det ikke slik hele tiden, men i noen situasjoner føler jeg på det mer, og helt ærlig så er det noe dritt.

Hva som egentlig er bra nok, vet jeg rett og slett ikke lenger eller om det i det hele tatt er noe som heter bra nok. Det eneste jeg vet er at hver gang jeg dømmer meg selv og bryter meg selv ned, så tror jeg andre kan se det, noe som gjør at jeg føler meg ekstremt svak og sårbar. Ikke nok med at jeg føler meg som en elendig og dårlig person. Ikke vet jeg hvordan jeg skal klare å snu den evige onde sirkelen jeg er i noen ganger, men jeg gjør så godt jeg kan og kanskje er det nettopp det som er bra nok?

I dag tok nok en gang følelsen over tastaturet og bloggen – men det trengtes for min del.

Love u, xoxo
-m

Me, myself and I

Hei alle mine skjønne♥

Du verden for en deilig og rolig lørdag jeg har hatt. På mange måter tror jeg det er viktig og bare ta det helt med ro å gjøre ingenting. Fikk ekstremt lyst til å sminke meg, noe jeg ikke gjør så ofte lenger, så det var gøy å leke seg litt med det igjen. Kan vel innlede med å si at jeg brukte en del tid på det. Etter x-antall timer ved sminkebordet, gikk jeg inn til Camilla for å snakke litt. Deilig å bare snakke litt om alt og ingenting. Sett i ettertid så har vel denne dagen egentlig vært en skikkelig me-myself and I dag. Jeg har bare styra på med mitt, og det er sånne dager jeg virkelig liker.

For en tid tilbake skrev jeg et innlegg om at jeg har vært i en evig kamp mot klokka. Hver gang jeg skriver noe personlig eller følelsesmessig så hjelper det meg i veldig stor grad. Ikke vet jeg om det gir dere så mye, men for meg er det helt essensielt for å komme meg videre i tider hvor det er vanskelig. Det er mye enklere å forstå og gjøre noe med situasjonen eller følelsene, dersom jeg har satt ord på det. I mange tilfeller vil nok folk flest fortelle at ballen ruller og går, og at det meste går fint. Jeg derimot trenger å snakke om det som er litt vanskelig, for jeg vet at alt ikke alltid er så fint som alle skal ha det til. Jeg tror det er viktig å nevne at folk er forskjellige – og det respekterer jeg. Noen trenger å snakke om ting, mens andre liker å holde det for seg selv. Jeg har funnet ut at det ligger i min natur å snakke med folk, men for andre kan det være helt uaktuelt OG det er greit. Jeg elsker at folk har ulikheter så lenge de finner sin måte å uttrykke seg på, og komme igjennom sine utfordringer. Alle må få gjøre slik det er best for en selv.

Når det er sagt, så har jeg jobbet en del med meg selv når det kommer til den såkalte kampen mot klokka. Jeg har lært meg å akseptere at en ikke alltid får tid til det man hadde tenkt, eller gjort alt en burde gjøre. Det har gjort det litt enklere for meg å finne roen i enkelte tilfeller. Det er ikke alt man rekker, og noen ganger trenger en å priortere det en anser som viktigst der og da.

Jeg er ekstremt glad i bloggen min, mest fordi det er min egen dagbok hvor jeg kan dele det jeg ønsker med dere og det er helt utrolig å tenke på at jeg har blogget i nesten 8 år. Uansett hvor mange lesere jeg har eller hvor mange kommenterer jeg får, så vet jeg at dette er min helt unike bloggreise. Tenkte kanskje å legge ut et innlegg hvor jeg viser dere noen innlegg opp gjennom årene, både her på walkoffame og min tidligere blogg marismestad. Tror mange av dere har vært med siden dag 1.

Jeg skal på jobb om et par timer så tenkte egentlig bare å vlogge litt før den tid. Håper alle får en super lørdagskveld, vi snakkes!


Love u, xoxo
-m

saturday morning

Hei og god lørdagsmorgen!

Det er helg og jeg får endelig et lite pust i bakken fra skole og andre gjøremål. For øyeblikket ligger jeg i senga og har nettopp stått opp. Pleier egentlig ikke å sove så lenge om morgenen, men siden jeg var på jobb i natt så blir det sånn. I dag har jeg egentlig ingen spesielle planer, hva pleier man å gjøre liksom? Tenkte først og fremst å lage meg en deilig frokost, se litt på tv og blogge masse. Jeg våknet opp med en skikkelig lyst til å ta bilder så tenkte å gripe tak i lysten å gjøre noe med det. Har i tillegg vært ganske dårlig på det, så nå har jeg en gylden mulighet. I dag er dagen hvor jeg skal bruke masse tid på blogg og bilder. Hadde også tenkt med en tur på trening, men får se hvordan det blir. Blir så seig i beina etter jobb, siden jeg tråkker og går rundt i mange timer.

Nå er det på tide å komme seg opp og begynne dagen! Vi snakkes!

love u, xoxo
-m