VLOGG #1

Da er min aller første vlogg ute – hvis dere liker den må dere huske å gi den en tommel opp. Om det er noe dere lurer på, eller synes jeg kan forandre eller gjøre bedre er jeg kjempeglad for tilbakemeldinger. Veldig rart og uvant å snakke til et kamera, men tenker at det er gøy å utfordre seg litt. Jeg håper dere ikke ler så altfor mye av meg, hehe.  

Love u, xoxo
-m

Treningstøy, vlogg og besøk

Hei dere!

Vet dere hva? Nå er jeg ferdig med min første vlogg. Siden det er min video, så er den kanskje ikke helt profesjonell, men jeg har gitt det et forsøk. Håper dere er litt snille med meg i første omgang, også kan dere kanskje med noen tips eller kommentarer til hva jeg burde gjøre det neste gang. Det setter jeg veldig pris på! Driver og laster opp videoen på youtube nå, så satser på den kommer i løpet av dagen.

Nora er forrsesten på besøk hos meg. Hun kom i går tidlig, men reiser hjem allerede i morgen. Ble et litt kortere opphold denne gangen, men det er kjempekoselig å bare få litt tid sammen igjen! I dag vet jeg ikke helt hvordan dagen blir, men håper i hvert fall at jeg får 2 deksler jeg har bestilt fra Ideal of Sweden i posten! Jeg har kjøpt et til Nora og et til meg selv – skal legge ut bilder av de når de kommer! Tenker at dagen blir kjempe koselig uansett hva som skjer.

Vet ikke om jeg har sagt dette til dere, men jeg hadde bestilt noe treningstøy fra både Nelly og Bara. Nå har de endelig kommet. De er dødsfine – elsker det!

Håper alle får en fin torsdag, så kommer videoen så fort som mulig!

Love u, xoxo
-m

Soon weekend

Hello!

Det er torsdag allerede og det nærmer seg helg noe jeg ser skikkelig frem til. I løpet av denne uka har jeg hatt en del på programmet. Først så vil jeg fortelle dere at jeg har spilt håndball igjen, etter 7 år. Jeg er så sinnsykt støl og jeg har blemmer på nesten alle fingerne mine. Når det er sagt så er jeg veldig glad for å spille igjen. Jeg hadde glemt hvordan det føles å gjøre noe man liker så godt. Egentlig er jeg litt i mot nyttårsforsetter, men i år har jeg faktisk satt opp noen. Et av de er faktisk å begynne å spille igjen, rett og slett fordi jeg har lengtet etter å gjøre noe jeg synes er gøy. I dag skal jeg faktisk på et håndball vors, noe jeg egentlig gruer meg litt til. Jeg synes det er skummelt å møte helt nye mennesker alene, i en helt annen setting enn å spille ball. Satser på at det går fint! Frem til vorset i kveld skal jeg trene litt, spise middag og bare kose meg.

På fredag skal jeg jobbe, mens resten av helgen har jeg fri. Jeg har ikke lagt noen andre planer, men satser på at det skjer noe. Jeg jobber fortsatt med vloggingen, men skole, jobb, trening, venner, håndball og alt mulig annet tar mye tid og energi – noe som gjør at tiden ikke strekker til, men jeg skal bli flinkere.

Love u, xoxo
-m

Russ 5 år senere

Forrige søndag hadde jobben julebord og ikke nok med det så hadde vi russetid som tema. Det er 5 år siden jeg selv var russ så det var veldig spesielt å ta på russebuksa igjen. Bare tanken på at det er så lenge siden jeg var russ får frem følelsen i meg at jeg begynner å bli eldre. Husker russetiden som det var i går, så litt rart, samtidig litt vemodig å ha den på. Med en gang jeg tok den på flommet minnene tilbake og jeg kan ikke tro jeg gikk med den hver eneste dag i en hel måned!

Jeg synes det var veldig gøy å ha en kveld hvor jeg fikk lov å være litt russ igjen – dere som kjenner meg vet jo hvor høyt jeg har elsket min russetid. Alle sammen ble døpt – en etter en, det var beerpong, russesanger, aktiviteter, god mat og rett og slett en bra kveld.

Love u, xoxo
-m

V L O G G E

Hei dere!

“I morgen” ble plutselig litt flere dager enn jeg hadde tenkt, så beklager det. Kan vel ikke si noe annet enn at dagene har gått i et kjør og at jeg har hatt mye på agendaen. Akkurat i skrivende sekund sitter jeg på rommet med min kjære lillesøster ved siden av meg. Denne uken har vi vært sammen siden tirsdag og gjort ekstremt mye og kortet har gått varmt for å si det sånn. Man merker at vi er like, siden vi begger er over gjenomsnittet glad i å shoppe – så det har vi gjort masse av. Nora reiser hjem i morgen, så den siste dagen skal vi bare kose oss og nyte. Vi har nettopp kommet tilbake fra noen timer i svømmebassenget. Det er lenge siden sist, så det var veldig deilig. 

Uansett – det jeg hadde tenkt å røpe var at jeg har begynt å vlogge. Planen var at jeg skulle være ferdig med den første videoen, men med alt som har skjedd så har jeg ikke kommet i mål med den. Den er under redigering i hvert fall og dere som kjenner meg vet jo at det kan ta litt tid! Haha

Håper alt er bra med dere og at dere koser dere i dag.

Love u, xoxo
-m

I morgen røper jeg noe

God kveld alle sammen!

Akkurat nå ligger jeg i senga med dyna godt plantet rundt meg, musikk på ørene og spiser godis og koser meg. Jeg føler at denne dagen har gått ekstremt fort, den har virkelig rast av gårde. Jeg har ikke gjort store greiene, var en liten tur på senteret for å kjøpe noe greier, gikk en tur i byen og avsluttet med å ta litt sol.

Om noen timer skal jeg jobbe litt, så må kose meg litt før den tid så jeg får lørdagsfølelsen. Camilla, hun jeg bor med, har vorspiel i leiligheten noe som gjør at jeg kommer til å tilbringe mye av tiden på rommet. Har selvfølgelig blitt invitert til å være med, men tror ikke det blir noe mer enn å stikke hodet inn å si hei.

Tenkte bare å fortelle at jeg har noe spennende på gang som omhandler bloggen. Mye mulig jeg forteller det i morgen – så stay tuned!

Ha en fin lørdag alle sammen.

New clothes

Hello!

På torsdag bestilte Nora og jeg oss et sett fra gymshark, og jeg gleder meg helt sykt til det kommer. Fikk beskjed om at det allerede er på vei og forventet å komme på mandag!! Som jeg skrev i forrige innlegg, så kommer Nora på besøk til uken og det gleder jeg meg veldig til! Da kan vi gå rundt i matchende antrekk, hehe ♥
Settet ser dere nedenfor, hoodien koster 500 kr og buksene 400 kr. Gleder meg til å se det på – håper det passer.

I dag er det lørdag og jeg har ingen spesielle planer utenom å jobbe. Det blir en relativt rolig dag på meg, noe jeg setter veldig pris på. Denne uka har det skjedd noe hver eneste dag, så det skal bli deilig å bare ta det helt piano.

Skal prøve å blogge litt mer senere i dag, men akkurat nå har jeg tenkt å jobbe litt med skole før jeg får besøk! Håper dere får en fin lørdag så lenge.

Love u, xoxo
– m

My Christmas holiday

Hei dere!

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal begynne dette innlegget, men kan vel starte med å si at jeg tilbake i Bergen – og ikke minst tilbake på bloggen. Jeg har hatt en del utfordringer siden blogg har byttet til et nytt program. Av den grunn har jeg  brukt en del tid til å bli kjent og sette meg inn det nye systemet,

Først og fremst så har jeg lyst til å fortelle dere litt om hva jeg har gjort de siste ukene og hvordan juleferien min har vært. Jeg reiste hjem rundt 18.desember ekstremt klar for å være med familien min, vennene mine , oppleve morsomme ting og bare ha litt pause fra alt av forpliktelser og gjøremål. De første dagene jeg var hjemme var jeg en tur i Sverige, feiret bursdagen til pappa og hadde filmkvelder og spillkvelder med Nora og Siri.

Vi har egentlig et ganske avslappet forhold til julen og spesielt på julaften. Vi stresser veldig lite og tar det med ro. Vi har ikke så mange tradisjoner, men noe vi alltid gjør er å se 3 nøtter til askepott. Det føler jeg hører med og det blir liksom ikke ordentlig julaften før jeg har sett den. På julaften er det alltid familien og bestemor, der vi spiser indrefile, åpner pakker og spiser masse godis. Det er så utrolig deilig og koselig!

Første juledag har vi faktisk en tradisjon ved at vi går en tur alle sammen. Jeg synes det er litt tiltak å gå ut siden jeg synes det er litt kaldt og sånn, men da vi først har kommet oss ut så synes jeg det er veldig fint.
Denne juleferien har jeg også vært på teater! Jeg har en elsk for kardemommeby av en eller annen grunn. Tror det henger litt igjen fra da jeg var yngre, men uansett så fikk jeg teaterbillett i julegave og så spillet iOslo.

Jeg synes egentlig at nyttårsaften er litt oppskrytt skaljeg være helt ærlig. Det er en helt vanlig dag for meg. I år feiret jeg nyttårsaften med mennesker jeg ikke kjenner så godt og det var veldig fint! Det var deilig å starte det nye året med både kjente og ukjente fjes. Da føler jeg at jeg starter året på en god måte. Det viktigste for meg var å starte året med noen jeg er glad iog det gjorde jeg!

I løpet av ferien har jeg faktisk vært på hockeykamp og sett Frisk Asker spille mot Manglerud Star. Det var veldig gøy og ikke minst god stemning!  Synes det er morsomt å oppleve noe jeg ikke gjør så ofte – sånn blir det minner av.

Da 2. januar kom reiste Nora og jeg til Molde. Jeg har hatt som mål å besøke henne så jeg tenkte det var en fin innfallsvinkel å reise tilbake medhenne. Det var så koselig og ikke minst gøy å være tilbake på gamle trakter. Det jeg gleder meg mest til akkurat nå er at Nora kommer på besøk til meg her i Bergen den 15.januar – så det blir bra!

Oij, dette ble et litt langt innlegg, men sånn blir det når det er en stund siden jeg har vært innom. Jeg sier ofte at bloggen skal prioriteres, men det er ikke alltid jeg faktisk får til å kombinere blogg, skole, jobb, familie, søvn, trening og venner. Jeg har funnet ut at det faktisk ikke er nok timer i et døgn.

Love u, xoxo
-m

new year

Et nytt år har kommet – 2018 er over og vi har vært gjennom 365 dager. 365 dager med hverdag, ferier, tårer, latter, glede, sorg, smerte og så mye mye mer som er blitt minner for livet og/eller forandret oss som mennesker. Når et nytt år begynner har vi ingen anelse om hva det vil bringe, hvilke mennesker vi møter på eller hva som vil skje. Men vi vet nok alle at året ikke vil bli det samme som året som har gått, og at mye kan forandre seg. Hvis man ser tilbake på året som har gått vil en kanskje se at mennesker man trodde ville være i livet ditt for alltid ikke lenger er der, eller at mennesker du aldri trodde du skulle bli kjent med har blitt en av dine nærmeste. Det er mye i livet som ikke gir mening og som ikke gir noe svar. Desto mer vi vokser vil det ikke gi noe mer mening – jeg tror derfor det er viktig at vi setter pris på det vi har akkurat nå, for vi vet aldri når det forandrer seg igjen og før vi vet ordet av det blir det til slutt et minne vi tar med oss i hjertet.

2018 for meg har innholdt alt og enda litt til. Aldri kunne jeg sett for meg at det var slik året skulle bli. Helt utrolig å tenke på alle menneskene som har vært inn og ut av livet mitt. Noen ny som har fått en plass, mens andre har tatt en annen vei. Dette året har gitt meg utallige nye erfaringer, for ikke å snakke om minner,  som jeg tar med meg inn i det nye året. Jeg har opplevd alt i fra kjærlighetssorg til arbeidserfaring. Mest av alt har jeg vokst på mange områder og lært meg selv å kjenne enda mer. Noen av erfaringene har vært smertefulle som jeg har kjent tydelig på kroppen, mens andre har vært helt fantastiske. Man kan ikke gå tilbake å forandre begynnelsen, men man kan alltid forandre på slutten slik man vil.

Jeg vet ikke hvordan 2019 vil bli eller hvordan det former seg. I løpet av året som har gått har jeg lært at alt ikke alltid blir slik man har planlagt eller måten man hadde tenkt det skulle bli. Noen hendelser går ikke alltid like bra og kan ikke fikses eller bli slik det var. Noe forblir ødelagt, mens noe blir for det bedre. Noe av det største 2018 har gitt og lært meg, er at man kommer seg igjennom tøffe tider ved hjelp av de menneskene man er glad i og som er glad i meg. I slutten er det faktisk kjærlighet som betyr mest av alt og som gir mest.

Noe jeg synes er litt trist og vanskelig er og huske alle minnene som har blitt skapt i løpet av året. Selv om man har mobil, tar bilder og jeg som blogger i tillegg – så er det en utfordring å huske alt man har gjort. Det er også vanskelig å sette ord på hva man har gjort. Noen hendeser husker man bedre enn andre, mens mye uheldigvis havner litt i glemmeboka. Uansett så er det en del av det å være menneske, det lar seg faktisk ikke gjøre å huske alt man har gjort, og det er kanskje noe postivit med det også. De store høydepunktene husker man og det er er fint synes jeg.

Love u, xoxo 
-m