Hvilken vei skal jeg gå?

Har dere noen gang følt at dere har kommet til et punkt i livet hvor du føler du står i et veikryss og ikke aner hvilken retning du skal gå? På mange måter så er det en stor del av livet å ta valg, og det er noe vi gjør hele tiden. Noen valg tenker vi ikke over engang som for eksempel hva en skal ha til frokost eller hvilken bukse en vil ha på. Andre valg er av større betydning og kan spille en helt avgjørende rolle. Jeg snakker ofte om at jeg ikke alltid gjør det som er rett og at jeg i noen tilfeller tar feil valg. Det kan være utfordrende og vondt. Samtidig tror jeg at alt skjer av en grunn det er et valg jeg har tatt i forhold til hendelser som skjer i livet. Jeg velger å tro det rett og slett fordi når noe finner sted så får jeg et svar og noe å støtte meg på for det har jeg et behov for.

I løpet av mitt liv har jeg stått ovenfor en del store valg. Jeg sier ofte at livet blir litt til som man går, og jeg ser på livet som en evig vei. Man har ingen anelse om hvor veien fører eller hvem man møter på. Man vet ikke når det kommer en oppover eller nedoverbakke eller hvor man møter på et veikryss. I noen perioder er veien lett å gå og alt ser lyst ut, mens i andre perioder kan det være vondt, sårt og utrolig slitsomt. Det eneste man vet er at livet er full av veikryss som både kan føre til vonde og gode opplevelser.

Veikryss er noe av det vanskeligste jeg vet om. Man kan velge å gå en vei uten å vite hvor den tar deg, men fordi man har en følelse av at den veien er den rette veien. Uansett hvilken vei man tar så vil det alltid ligge i bakhode hvor ville jeg vært eller hvordan hadde det blitt om jeg tok den andre veien? Hvilke mennesker møter jeg på denne veien? Og hvilke mennesker går jeg glipp av? Valget jeg tok da jeg droppet ut av høgskolen i Oslo snudde livet mitt på hodet. Jeg tok et valg som jeg var utrolig usikker på, men i dag er jeg veldig glad, fordi det dukket opp så mye bra på den veien jeg valgte. Frykten for det ukjente er for meg noe av det verste jeg vet. Det og ikke vite hva som skjer videre eller hva jeg kan møte på er skummelt. Gjennom erfaring har jeg funnet ut at det valget man tar må man kjempe for. Jeg tenker noen ganger på hva som hadde skjedd om jeg hadde fortsatt på skolen i Oslo, men jeg vet også nå at jeg er veldig glad jeg droppet ut  nettopp fordi jeg har endt opp her jeg er nå.

Nok en gang står jeg ovenfor et valg hvor jeg ikke vet hvilken vei jeg skal gå. Jeg har ingen anelse om hva som vil skje om jeg velger den ene veien fremfor den andre og det gjør meg redd og trist. Selv om jeg har tatt riktig valg før, er frykten for å gå feil vei vond. Jeg vet det ordner seg til slutt, men det gjør vondt og det er akkurat det jeg gruer meg til.

Love u, xoxo
-m

Juleferie

Om bare noen få timer så er dette semesteret over og jeg har juleferie. Helt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått, synes ikke det er lenge siden jeg var tilbake fra sommerferie. Utrolig deilig at juleferien er kommet, men det sier også litt om hvor fort tiden går – det nærmer seg faktisk bachelor for ikke å snakke om at jeg snart er ferdig utdannet vernepleier.

Selv om det er siste skoledag i dag, så reiser jeg ikke hjem rikitg enda. Det henger sammen med at jeg trenger å jobbe litt før jeg reiser hjem. Derfor blir det jobbing både i dag og i morgen  og  hjemreise på mandag. Jeg gleder meg veldig til å komme hjem til familie og venner, god mat, avslapping og  late dager. Kan jo ikke glemme at jeg gleder meg såå mye til å kjøre bil, haha! Noen ganger er det greit å komme seg litt bort, ta en pause og lade litt batterier før siste innspurt. Målstreken nærmer seg faktisk og jeg tror det er safe to say at tiden går utrolig fort!

Love u, xoxo 
-m

Birthdaygirl

Hello♥

På onsdag hadde jeg bursdag og dagen ble rett og slett helt fantastisk. Kan ikke tro at jeg har blitt 23 år allerede, men sånn er det. Uansett jeg kunne virkelig ikke ønsket meg en bedre feiring enn det jeg fikk. Dagen startet med at jeg ble vekt til bursdagssang, gaver og deilig frokost av herlige mennesker som jeg bryr meg skikkelig om. Videre på dagen gikk jeg i byen og shoppet litt gaver både til meg selv og litt resterende julegaver. Fikk i tillegg presset inn en liten photoshoot, noe som passet meg perfekt. Som bursdagsbarn ble jeg skikkelig vartet opp og fikk en sykt deilig middag. Biff, fløtegratinerte poteter og asperges.
Ikke nok med at jeg fikk alt servert på sølvfat, så dukket det opp overraskelser hele tiden. Det store høydepunktet var nok når jeg fikk beskjed om å pynte meg siden vi skulle spille billijard. Lite visste jeg at jeg skulle møte på en hel gjeng som ventet på meg! Jeg ble skikkelig overrasket og jeg er evig glad for at jeg har de vennene jeg har i livet mitt. Jeg har aldri i hele mitt liv fått surpriseparty før.  Ord blir fattige når jeg skal beskrive hvor glad jeg ble og hvor takknemlig jeg er for at de som var med ville feire meg på min bursdag. Tusen takk til alle dere som gjorde dagen min uforglemmelig, jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg! ♥


Love u, xoxo
-m

Skrivesperre, oppdatering og bachelor

Hei dere!

Det er en evighet siden jeg har blogget nå og jeg beklager så mye for det. Skal jeg være helt ærlig så har jeg hatt skikkelig skrivesperre – litt av ulempen med å være perfeksjonist tror jeg.. Jeg har vært innom mange ganger, men jeg har ikke klart å få ned noe. I noen tilfeller føles det ut som om jeg har glemt hvordan det fungere å blogge. Jeg vet ikke om det er fordi det er mye som skjer rundt meg nå eller fordi jeg er utslitt etter lange dager. Uansett så skal jeg prøve så godt jeg kan – og tusen takk til alle mine trofaste lesere som stikker innom for å sjekke, det betyr utrolig mye.


Egentlig så vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Som sagt har det skjedd mye og jeg har gjort noe hele tiden så og si. I helgen som var hadde jeg blant annet besøk av lillesøsteren min her i Bergen og det var såå koselig. Vi shoppet masse julegaver både til andre og til oss selv (hehe), spiste god mat, så på julefilmer, spilte spill og bare koste oss fra morgen til kveld. Ikke minst fikk vi skvist inn en liten photoshoot også!!


Jeg har også den siste tiden tenkt mye over hva jeg skal skrive om på bacheloroppgaven. Hjernen min har jobbet på spreng for å komme frem til noe jeg har lyst til å skrive om og som interesserer meg. Jeg har fått ned en hel masse på tankekartet mitt, men det er tidlig å si hva det endelige produktet vil handle om. Det har slett ikke vært lett og jeg har enda ikke kommet frem til noe. Heldigvis har jeg funnet noen emner som jeg synes er spennende og som jeg tenker kan være en mulighet, så det er i hvert fall en start tenker nå jeg. Praksis nærmer seg slutten utrolig nok, og jeg har faktisk bare to vakter igjen før jeg tar juleferie – noe som er sykt å tenke på. Veldig rart å tenke på at jeg er ferdig om et halvt år, for ikke å snakke om hvor fort dette halvåret har gått. Som dere skjønner så har jeg mye å tenke på i julen både når det gjelder bachelor og ikke minst hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med studiet. Selv om det er mange valg som skal tas er det en trygghet i at jeg skal være med familien min slik at jeg kan støtte meg og få råd av de.

I kveld skal jeg jobbe, men før den tid skal jeg slappe helt av og kanskje til og med sove litt også før jeg drar. Håper alle får en super lørdag!

Love u, xoxo
-m