Black Friday

Hei dere!

I dag er den store shopping dagen, hvor det er tilbud i så og si alle butikker. Selv kastet jeg meg på bølgen for å spare noen kroner. Jeg tenkte at jeg for en gang skyld skulle begynne litt tidligere med julegaver. Jeg har en tendens både å begynne alt for sent, og ikke minst kjøpe ting til meg selv når jeg først skal shoppe. I dag derimot har jeg vært ekstremt flink til å unngå alle fristelser – kjøpte bare to ting til meg selv – noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg er egentlig litt kresen når det kommer til julegaver fordi jeg vil at de som får gaven skal bli kjempeglad og ikke minst fornøyd. Noe av det beste jeg vet med julen er faktisk det å gi ting til andre, jeg liker det mye bedre enn å få. I dag klarte jeg å komme i mål med hele 3 julegaver, så det er deilig å krysse de av på listen.

Til tross for at jeg er ferdig med de, har jeg fortsatt en del igjen – derfor tenkte jeg å ta meg en tur til lagunen i morgen for å se hva de har å by på. Noe av det vanskeligste jeg vet er å finne gaver til gutter/menn. Jeg sliter hvert år med å finne på noe og være kreativ, men på en eller annen måte finner jeg alltids på noe. Ikke nok med at det nærmer seg jul så har mamma bursdag på søndag og pappa lillejulaften så derfor har jeg en jobb å gjøre der med tanke på bursdaggaver. Det går litt penger til gaver, men heldigvis har jeg snart bursdag selv så da satser jeg på å få litt penger til å kjøpe enda flere julepresanger.

Slenger med et bilde fra forrige helg som var super herlig som alltid, med den beste jenta♥


Camilla har dratt hjem for en uke og det kommer jeg til å merke. Kjenner jeg gleder meg allerede til hun kommer tilbake, men hun fortjener en pause fra alt eksamensmas. Om noen timer skal jeg på jobb, og det er egentlig helt greit. Jeg hadde fri hele forrige uke så tenker at det blir deilig å tjene noen kroner og ikke bare bruke, hehe. Håper alle dere har hatt en fin fredag og at kvelden også blir det.

Love u, xoxo
-m

Det er i motbakke det går oppover

Noen ganger kan det føles som livet er en evig motbakke. Det kan føles som om alt går litt i mot deg hele tiden og jeg tror jeg snakker for mange at det er en påkjenning. Jeg er på ingen måte perfekt og jeg har mine feil det vet jeg.  Uansett hvor mange ganger det skjer i livet, blir jeg like overrasket hver gang over hvordan mennesker man ikke kjenner dømmer uten å kjenne den andre. Jeg tar meg selv i å dømme andre noen ganger og sannheten er at det slett ikke er lett å unngå, men jeg prøver å gjøre det beste jeg kan ved og ikke gjøre det. Jeg som alle andre tar ikke alltid de rette valgene, men jeg tror det er det som gjør oss menneskelige. Selv når livet går litt i motbakke, så velger jeg å si at det er i motbakke det går oppover. Det er da man finner ut hvor sterk man er, hvilke mennesker som stiller opp og hvem du har lyst til å være som person. Jeg har gjort ting jeg ikke er stolt av, men jeg jobber med det hele tiden og jeg prøver å være den beste versjonen av meg selv. Til tross for dette så er det klart at man ikke alltid følger den riktige veien. Når noen prøver å dra meg ned eller sette meg i et dårlig lys, så har man to valg slik jeg ser det. Man kan flykte eller kjempe. Man kan velge å stå i det og kjempe for seg selv, eller man kan la de overkjøre en og flykte fra det. Vi er alle født med seks grunnleggende følelser. Glede, overraskelse, avsky, sinne, frykt og tristhet.  Felles for oss alle er at vi reagere forskjellige i ulike situasjoner. Det finnes litt over syv milliarder mennesker i denne verden, 7 milliarder ulike sjeler med 7 milliarder helt unike historier. Aldri glem at alle har en historie som har formet den de er i dag.


Love u, xoxo
-m

Singles day

Hei alle sammen!

I dag er det 11.november og som dere kanskje vet så er det farsdag i dag. Jeg har allerede ringt pappa og gratulert han, men ikke nok med at det er farsdag så er det også noe som heter Singles day. Det er altså den store dagen for alle oss som er single. Det kommer opprinnelig fra Kina og ble til som en form for motpart til valentins dag. Det er en måte å feire det å være på egenhånd og det er ingen tilfeldighet at det er 11/11 – nemlig fordi det representerer et individ som er singel. I dag blir det derfor jentekveld med Camilla, der vi skal se film, spise godis og bare kose oss som single.

Som alltid går helgen så altfor fort, men jeg har fått slappet av, jobbet, trent, være med venner og kost meg meg god mat og tv-tid. Jeg var ute en tur på fredag og det var veldig gøy og i går jobbet jeg. Om noen helger så får jeg besøk av søsteren min og det gleder jeg meg skikkelig til. Flybilletten er bestilt så det blir bra.

Love u, xoxo
-m

New in #4

Enda et nytt plagg i klesskapet!!

På lørdag kjøpte jeg et nytt kjørt og jeg er så fornøyd! Dere må jo tro jeg bruker evig masse penger på klær og det har dere helt rett i. Av en eller annen grunn så elsker jeg å kjøpe nye klær. Det gir meg en indre god følelse og jeg elsker det. Kjørtet er kjøpt på hm og jeg gleder meg helt sykt til å bruke det. Jeg synes det er litt langt så tenkte kanskje å sy det litt, men jeg må nesten ha en symaskin – derfor må jeg vente til jeg kommer hjem. Uansett så elsker jeg det og kan nesten ikke med å bruke det!

Love u, xoxo
-m

This week

God morgen alle sammen ♥

Uken som har vært har gått utrolig fort og nå står en ny uke for tur allerede, herregud som tiden flyr. Om ikke lenge skal jeg på senvakt i praksis, men før den tid skal jeg slappe av med gossip girl. Jeg har nettopp snakket med søsteren min Nora på telefonen for hun skal reise til Australia i dag. Jeg skulle så ønske det var meg som var på vei dit. Hvem sier nei til sol, varme, surfing og gode minner i midten av november? Denne uken har jeg ingen store planer annet enn praksis. Det blir sikkert litt trening og være med venner men jeg har ingen store planer planlagt. Jeg håper uken byr på mye gøy og at den går fort! Håper alle får en fin mandag, så snakkes vi i løpet av uken!

På onsdagen som var feiret Camilla bursdag og det var Halloween tema. Utrolig gøy og jeg koste meg skikkelig! Siden jeg ikke hadde lyst til  bruke så mye penger på kostyme, klarte jeg å minimere bruken av penger og måtte være kreativ å bruke det jeg har. Det ble faktisk veldig bra og alt i alt brukte jeg 50 kroner på kostyme. Noen ganger så lønner det seg å være litt kreativ og benytte seg av det man har.

Love u, xoxo
– m