Tilbake på skolebenken

Hei dere!

Den siste tiden har jeg hatt skikkelig skrivesperre. Hver gang jeg har prøvd å blogge og skrive om noe så har jeg ikke klart å få ned et eneste ord. Det har vært utrolig uvandt fordi jeg pleier som regel å skrive uten å tenke, når jeg først begynner.  Jeg føler fortsatt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal skrive om, men er det noe jeg vet så er det at de fleste (forfattere eller bloggere) har skrivesperre en eller annen gang.

Jeg kan vel begynne å skrive om at jeg er tilbake i Bergen og at skolelivet har begynt for fullt igjen. Helt utrolig å tenke på at jeg trer inn i det siste året på vernepleien og at jeg om ikke lenge er ferdig utdannet. Hvor ble tiden av liksom?! Utrolig deilig, men samtidig litt vemodig og skummelt. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med dette året, og sannheten er at jeg ikke helt vet, så jeg pleier å svare at jeg skal konsentrere meg om de to første emnene jeg har nå før jul, så skal jeg bruke tiden i jula til å finne ut hva jeg vil og hvor ferden går videre. Akkurat nå har jeg ingen anelse og det stresser meg egentlig ikke litt engang. Jeg liker å ta ting litt som det kommer og ikke stresse med det, for jeg vet det ordner seg på en eller annen måte til slutt.

Men tilbake til skolen og livet i Bergen – selvom det var trist å legge sommerferien på hylla og reise tilbake til Bergen – så har jeg fått en veldig fin start. Jeg har vært i Bergen i litt over en uke nå og jeg kommer mer og mer inn i hverdag og rutiner igjen. Fremover har jeg ingen store planer, men jeg har som mål å ta meg en tur til Harstad, for å besøke Hanne, siden det er siste året hun bor der, også skal jeg en tur til Molde for å besøke Nora som går på folkehøgskole der (jeg misunner henne helt sykt). I tillegg vil jeg prøve å få Siri til å ta seg en tur til Bergen. Det er mye jeg har lyst til, men det er ikke alltid tiden strekker til for å gjøre alt man vil, men jeg skal prøve så godt jeg kan i hvert fall.


I kveld skal faktisk kollektivet på kino å se de utrolige 2 og jeg gleder meg faktisk selvom det er en tegnefilm. Synes faktisk det finnes mange fine og bra  tegnefilmer, blant annet Vaiana, Modig og Innsiden ut! Uansett så blir det koselig å finne på noe sammen og spesielt nå siden det ikke er noen eksamener som står i veien. Håper alle får en fin mandag videre!

Love u, xoxo
-m

Tyrkia 2018

Hei alle sammen♥

Ååååh, dere aner ikke hvor mye jeg har kost meg på ferietur.  Det er så vanskelig å forklare hvor bra denne ferieturen har vært og hvor takknemlig jeg er! Jeg har fått oppleve og gjort så mye gøy sammen med menneskene jeg setter høyest her i livet og det har vært gøy fra første til siste dag. Det skal vel sies at mye av tiden ble tilbrakt på stranda, hvor vi kunne bade og sole oss, men til tross for mye seriøs soling fikk vi skvisa inn blant annet en shoppingdag og en safaritur.  Et av hødepunktene fra turen er helt klart når Nora, Siri og jeg paraseilet. 110 meter over havet, utsikt over hele stranden, kjekke gutter i båten og stekende sol – det var definitivt en bra dag og ikke minst minner jeg aldri vil glemme! Vi ble selvfølgelig veldig godt kjent med guttene i båten som jobbet med paraseilingen, så det ble et par ekstra båtturer med guttene. Det var en helt magisk tur som jeg kommer til å huske for alltid og jeg gleder meg allerede til neste sommerferie!

Jeg kan ikke tro at sommerferien går mot slutten og at jeg om en ukes tid er tilbake på skolebenken. Det er noe jeg kjenner at jeg ikke er klar for i det hele tatt, men det er sånn det er. Jeg klarer ikke forstå hvor tiden har blitt og eller hvor fort det har gått. Denne sommerferien har vært utrolig bra. Den har inneholdt alt fra tårer, glede, latter, smerte, minner, opplevelser, morsomheter, til nye vennskap, gamle vennskap, relasjonsbrudd, festing, soling, jobb og alt  en sommerferie burde være.

Jeg gruer meg virkelig til å dra tilbake til Bergen, ikke fordi jeg ikke trives, men fordi jeg kommer til å savne alt det morsomme og bra som har skjedd. Jeg er absolutt ikke klar for at hverdagen skal begynne igjen.

Love u, xoxo
-m