new bikini

Hei dere! 

I går fikk jeg endelig ferie fra jobb, og om ikke lenge så reiser vi til syden. Gleder meg veldig til å bare slappe helt av, lese en god bok på stranda, spise god mat og nyte late dager. De siste dagene har gått i jobb, trening, soling, og kosekvelder med film – i tillegg til at jeg har vært med vennene mine. I morgen skal jeg på en jentekveld der vi skal grille, drikke og ha sommerleker og det ser jeg virkelig frem til. Er mange jeg ikke har sett på veldig lenge, så det blir gøy. 

I dag tenkte jeg først å ligge litt i solen, før jeg tar meg en tur til Jessheim for å kjøpe et GoPro kamera for søsteren min. Det blir nok en rolig fredag på meg, kanskje jeg tar meg en tur på stranda og bader litt, men det får jeg nesten bare se an. Tror faktisk ikke jeg har badet så mye i Norge noen gang, men når det er opp mot 30 grader, så føler jeg det nesten er umulig og ikke bade. 

For en stund tilbake fikk jeg bikinien jeg bestilte, og jeg er såå fornøyd! Underdelen var egentlig litt for stor, men etter at sydde den inn og fikset litt på den ble den helt perfekt! Fargen er superfin, og jeg elsker passformen.  

Love u, xoxo 
-m

Thursday mood

Hei og god torsdagsmorgen!

I dag har jeg faktisk fri fra jobb og siden det er varmt og deilig ute så skal jeg på stranda. Jeg skal bade, sole meg og bare kose meg – og kjenne på sommerfølelsen. Har enda ikke fått bikinien jeg venter på, men det står at den er forventet å komme i morgen, så da krysser jeg fingrene for at den kommer og at den er fin. 

I løpet av de siste månendene så har det vært fint vær mye av tiden, og jeg tror faktisk ikke at jeg har vært så brun i Norge noen gang. Det er veldig gøy og ikke minst deilig å ha litt grunnlag før Tyrkia. Jeg hater å flasse, sånn virkelig, så jeg skrubber meg 2 ganger i uka og smører meg inn med krem, i tillegg at jeg bruker solkrem med høy faktor. Selvom jeg liker å sole meg, synes jeg det er viktig å ta vare på huden, og behandle den bra. I tillegg har jeg svært sensetiv hud så da er det ekstra viktig.

Meen nå må jeg komme i gang, skal spise frokost, fikse litt ting – før jeg skal hente noen på toget og ture til stranda. Håper alle får en fin torsdag♥

Love u, xoxo
-m

Beach life

Denne helgen har vært helt fantastisk! Det er lenge siden det har vært så utrolig varmt og fint vær i Norge. Jeg nyter hver dag, hver time og hvert minutt så mye jeg kan. Så og si hele lørdagen og søndagen lå søsteren min og jeg på stranden og solte oss. Det var såå koselig, og det eneste som manglet var jordbær og vannmelon! 

Love u, xoxo
-m

Ny uke – nye muligheter

Hei alle sammen♥

I dag er det mandag og det vil si ny uke og nye muligheter. For meg startet dagen som vanlig med jobb, og etter det tok jeg meg en løpetur i solen. Siden jeg sitter i en bil mye av dagen, så synes jeg det er deilig å komme meg ut litt og nyte været når jeg først kan. 

I går bestilte jeg en bikini fra nelly, og jeg gleder meg så sykt mye til den kommer. Det er en lilla bikini, med knyting foran og jeg bare håper den er like fin som den så ut til å være. Sjekker mailien min hele tiden i håp om at pakken snart blir sendt, hehe. Om cirka 3 uker reiser vi til Tyrkia, og da er det alltid gøy å ha en ny bikini – bare det er et høydepunkt i seg selv.

Håper alle har hatt en fin mandag! 

Love u, xoxo
-m