#oppdatering

Hellooo!

Nå er det en stund siden jeg har vært innom, rett og slett fordi tiden ikke strekker til. I løpet av mitt fravær fra bloggen så har det skjedd veldig mye. Jeg dro hjem 16.mai for å feire 17.mai hjemme sammen med familien. Det var en skikkelig feiring, været var nydelig og gå i bunad er noe jeg virkelig elsker. Dagen staret rolig med frokost før vi dro videre til min gamle barneskole. Utrolig rart å være tilbake der etter så mange år, helt skremmende å tenke på, men likevel veldig gøy. Deretter dro vi videre for å se Nora gå i russetoget. Det var en opplevelse i seg selv, morsomt tog og minnene fra min egen russetid kom virkelig tilbake.  Vi avsluttet dagen med en deilig middag før vi skiftet til kosetøy, og bare slappet helt av.


De neste dagene hjemme gikk så fort og plutselig var jeg tilbake i Bergen. Været nå for tiden er jo bare magisk og det er helt sjukt! Det er virkelig sommer og veldig vanskelig å konsentrere seg om eksamen. Man vil liksom bare være ute, grille i parken, bade, sole seg og nyte, men det kan man ikke alltid gjøre hvis man skal stå på eksamen. Jeg har også vært på jobb, og da hadde jeg min først vakt som bartender. Jeg var veldig nervøs, men heldigvis gikk det bra! På lørdag var min siste vakt før sommeren, så nå har jeg tatt sommerferie fra Heidis! Ellers har jeg vært med litt forskjellige folk og solt meg i det fine været.

Planen fremover er å motivere meg selv til å jobbe med skole, å prøve og komme med igjennom de få dagene som er igjen. Ikke like lett når man ser stadig flere og flere som får sommerferie, men det bare må gå på et vis. Utenom det så har jeg blitt forkjølet igjen, i tillegg til at jeg sliter med en visdomstann som er vondt. Satser på at det gir seg etterhvert, for akkurat nå har jeg ikke tid til det.

Uansett så håper jeg alle nyter dagene i finværet enten om dere har fått ferie eller fortsatt sliter dere gjennom eksamensperioden♥

Love u, xoxo
-m

Årets første bad

Hei dere!

I går var det hele 24 grader, strålende sol og skyfrihimmel – det var rett og slett helt fantastisk. Jeg var først en tur på skolen, før jeg tok meg en joggetur i varmen. Senere på dagen satt jeg litt i parken før jeg og ei venninne bestemte oss for å bade i havet. Trodde egentlig vi kom til å feige ut når vi sto ved kanten, men det gjorde vi ikke. Vannet var en smule kaldt, men det var deilig siden det var så varmt. Dagen i går var en av de beste jeg har hatt på lenge – helt klart! Ble ikke mye lesing, men det får heller bare gå for det er dager som i går man kommer til å huske.


Om ikke lenge reiser jeg hjem en tur, ikke minst for å feire 17.mai, men også for å få en pause fra maset om eksamen. Jeg gruer meg som alltid så må prøve å komme meg litt ned, roe nervene og få litt støttende ord. Jeg gleder meg til å se igjen familien og bare komme hjem, samtidig som jeg gleder meg til å komme tilbake å bli ferdig med 2.året. Kjenner at jeg er over gjennomsnittet klar for sommerferie som sikkert mange flere!

Håper alle får en fin 17.mai feiring og god langhelg med pinse. Vi snakkes♥

Love u, xoxo
-m

Summer is here

God kveld alle mine fine lesere!

For noen fine sommerdager vi har her i Bergen for tiden! Det er varmt, sola skinner og det er bare helt nydelig. Når det er så fint vær så vil man helt klart gjøre alt annet enn å lese til eksamen. Alt frister så mye mer, men man må bare prøve å finne en kombinasjon. I uken som gikk jobbet jeg masse, så denne uken skal jeg ha helt fri og lese så mye jeg kan. Var en tur i byen med Camilla på lørdag, og slappet av på søndagen. En rolig og avslappende helg, kan ikke si noe på det. Om ikke lenge reiser jeg hjem en tur og jeg gleder meg virkelig til det. Jeg merker at jeg trenger en pause fra Bergen og alt snakk om eksamen. Kjenner at jeg i tillegg trenger noen støttende ord fra mamma og pappa, så det skal bli godt å komme hjem til familien min♥

På den ene siden så vil jeg bare at det skal bli sommerferie så fort som overhodet mulig, men på den andre siden så vil jeg heller ikke det. Jeg gleder meg masse til å komme hjem, men vet også at det jeg drar i fra mye her. Det er alltid noe man savner når man har tilknytninger flere steder. Jeg gruer meg, samtidig som jeg gleder meg – en vanskelig følelse jeg ikke vet helt hvordan jeg skal kontrollere. I dag er det mandag og det vil si ny uke og nye muligheter – og heldigvis er det relativ kort. Er bare 2 dager igjen med skole før det er langhelg, så kan ikke akkurat klage på det. Håper alle får en fin uke, så snakkes vi plutselig innimellom alt eksamensstyret.

Love u, xoxo
– m

Rett fra hjertet

Hei alle mine fine♥

Jeg kan vel helt klart si med hånden på hjertet at bloggen min er som en dagbok for meg hvor jeg deler veldig mye. Både gode og fine opplevelser samt negative og vanskelige stunder. Som jeg tidligere har skrevet så er jeg en person med et stort hjerte og tenker over gjennomsnittet myel. Det har sine fordeler og ulemper som mye annet selvfølgelig, men det er nå sånn jeg er som person. Helt ærlig så er jeg veldig redd for tiden, og det jeg er mest redd er meg selv rett og slett. Kanskje vanskelig for dere å forstå hva jeg mener med det, men jeg skal prøve å forklare det så godt jeg kan.

I veldig mange situasjoner så føler jeg meg usikker og redd fordi jeg ofte går helhjertet inn for noe. Det er som de sier at den som intet våger, intet får – og jeg forstår det, men når noe er bra i mine øyne så føler jeg på en eller annen måte at jeg ikke fortjener det. Det virker som jeg hele tiden prøver å ødelegge for meg selv, og det gjør ting bare vondt verre. Det at jeg i det hele tatt har innsett det er noe, men jeg har ingen anelse om hvorfor jeg gjør det. Kanskje har det sine grunner fra tidligere i livet, men det er noe jeg ikke har svaret på. Jeg prøver så godt jeg kan å være meg selv, og jeg prøver hele tiden å være den beste versjonen av meg – men det er ikke alltid det går.

Jeg vil så gjerne la meg selv få ha det bra, og få meg selv til å innse at jeg fortjener noe. Jeg vil ikke ødelegge noe som er bra, for i lengden blir det så utrolig vondt. Ingen kommer noen vei ved å gjøre det, og det samme gjelder for meg. Jeg synes det er vanskelig fordi jeg føler at jeg er den eneste i verden som kjenner på den følelsen, men det er jeg kanskje ikke. Jeg er så redd for at folk ikke skal forstå det, fordi det er utrolig vanskelig å forstå. Siden jeg er så åpen her inne så kan jeg fortelle at jeg bryr meg om en person veldig mye for tiden. På mange måter prøver jeg å rive ned det gode, og ved å gjøre det så kommer jeg til å skyve vedkommende bort. På den måten kan det hele ende i tårer, til tross for at det kanskje var min skyld i utgangspunktet.

For å si det sånn så bryr jeg meg om mennesker, jeg er redd mye av tiden, jeg tenker for mye, jeg gjør dumme ting, jeg gjør feil og en hel andre ting. Jeg gjør så godt jeg kan og jeg prøver hele tiden. Jeg har ingen anelse om hva dere tenker om dette, luksusproblem? ja, kanskje det – men det er viktig for meg å få ut fordi det henger over skuldrene mine hver eneste dag. Jeg er veldig glad for at jeg har det bra sammen med noen nå, men på samme tid så er jeg livredd. Jeg er redd for meg selv og ikke minst miste det fine som er. Alle sier det er en del av livet, og det er vel det – men det betyr ikke at det gjør mindre vondt av den grunn til tross for at jeg kanskje er med på å skape det fordi jeg ikke synes selv jeg fortjener det.


Dette ble et innlegg med mye følelser, men sånn er det i noen tilfeller. Jeg har valgt å være åpen fordi alt ikke alltid er, som det ser ut som. Nå skal jeg ta meg en forhåpentligvis kort powernap, før jeg tar meg en tur i parken for å lese litt og videre på trening. I kveld skal jeg jobbe og jeg gleder meg faktisk til det fordi jeg føler at på jobb så har jeg “fri”. Jeg får litt pause og fri fra lesing – det har jeg godt av merker jeg.

Love u, xoxo
-m

Ukas update – uke 18

Her kommer oppdatering fra uken som gikk. Det er først når jeg har begynt med ukens oppdatering at jeg innser hvor fort ukene går. Føler jeg skrev forrige innlegg i går liksom, hjelp som tiden flyr av gårde. Sier ofte at tiden går fort, men dette gjør det enda mer visuelt for meg altså. Uken som har gått har vært veldig fin og jeg har fått opplevd masse gøy.

UKAS OPPTUR
Det må helt klart bli at jeg fikk være med på Gullruten 2018. Aldri i verden hadde jeg tenkt at jeg skulle dra på det, men heldig som jeg er fikk jeg muligheten. Utrolig gøy og en opplevelse for livet.

UKAS NEDTUR
Etter å ha gått i pumps en hel kveld på lørdag, så våknet jeg søndagmorgen til en fot med masse gnagsår. Det er så vondt og jeg har plaster på så og si alle tærne. Det er ikke bare bare og være pen dame.

UKAS MAT
Det må helt klart bli egg. Jeg har spist masse egg, noe som er veldig bra siden jeg ikke er så flink til å få i meg nok proteiner. Speilegg, omelett – ja, jeg har spist masse av det.

UKAS FILM ELLER SERIE
Begynte å se Riverdale på nytt. Har egentlig sett alt av det før, men tenkte at det var gøy å begynne på nytt. Har glemt mye av sesong 1 så greit med en liten oppfriskning i det. Jeg har ikke tenkt over det før nå, men herregud så stor forskjell det er mellom sesong 1 og 2, hehe.

UKAS IRRITASJONSMOMENT
Folk som ikke tar telefonen – det er ikke ukens irritasjonsmoment, det er noe jeg irriterer meg over alltid. Utenom det så har jeg ikke vært så irritert, det har vært en bra uke med masse fine opplevelser.

UKAS INNKJØP
Det må bli kjolen jeg kjøpte til Gullruten. Jeg er så glad jeg kjøpte den, for herregud så fin den er. Utrolig at den ikke kostet mer enn 799,-. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal bruke den. Følte meg så fin i den kjolen, kjempefornøyd med kjøpet!

UKAS SANG
Denne uka har jeg hørt på en gammel sang av Nicki Minaj – Bed of Lies. Jeg kom tilfeldig over den og hadde helt glemt den. Den vekket mange minner og har spilt den en del.

DETTE GLEDER JEG MEG TIL
Jeg gleder meg skikkelig til jeg føler meg litt trygg i emnet jeg har nå. Føler alt er litt svevende, så jeg gleder meg til det setter seg litt bedre. Ikke minst når jeg begynner å se sammenhenger. Litt rart at jeg gleder meg til det, men jeg merker at det er en bekymring som henger litt over meg nå. Vil bare forstå det, få eksamen overstått og få sommerferie!!

Love u, xoxo
-m

Sol og varme i Bergen

Helloooo♥

Våknet i dag av vekkerklokken som ringte 07.10, fordi jeg trodde forelesningen begynte 08.15 – men der tok jeg feil. Sjekket timeplanen som viste at vi ikke begynte før 10.15 så fikk plutselig veldig god tid. Selv om jeg var litt trøtt, så tenkte jeg at det ikke var noen vits å gå å legge seg igjen så i stedet laget jeg meg en god frokost og så på gårsdagens episode av Paradise Hotel.

I dag har det vært hele 23 varmegrader og strålende sol i Bergen og det er jo bare helt sykt. Dagen i dag har jeg brukt på lese med sola stekende på ryggen. Utrolig deilig med litt varme på kroppen og ikke minst litt sommerfølelse. Det ga meg faktisk litt ekstra motivasjon til å bare jobbe hardt, lese masse og komme meg gjennom denne eksamensperioden. Resten av kvelden blir det enda mer lesing – målet mitt er å forstå pensumet, ikke bare pugge det. Da er det mye lettere å huske ting, til tross for at det tar evig lang tid!

Håper alle har hatt en super dag!

Love u, xoxo
-m

Gullruten 2018

Hei dere! I morgen er det en måned til jeg har eksamen, og det blir derfor ikke så mye tid til bloggen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere når jeg har tar meg en pause fra eksamenslesingen. Nervene har satt inn allerede så vet ikke helt om jeg klarer og lage så mange bra innlegg, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Håper dere forstår at jeg prioriterer skolen akkurat nå.


Uansett så har jeg litt tid nå før jeg tar kvelden til å fortelle dere om hva jeg gjorde denne helgen. Jeg var så heldig at jeg fikk muligheten til å være med på Gullruten 2018. Det er en helg jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få oppleve det, men det fikk jeg – og det er jeg veldig takknemlig for. Utrolig gøy å få være med på og det er helt klart en opplevelse jeg aldri vil glemme. Etter selve “showet” dro vi på afterparty noe som også var veldig gøy. Det er ikke hver dag man får muligheten til å være med på.

Kjøpte en svart kjole til kvelden, og jeg må si at jeg følte meg som en skikkelig DIVA hele kvelden. Fikk gå på rød løper, drikke vin og kose meg masse. Passet meg perfekt, hehe.

Håper alle får en fin uke, også skal jeg prøve å oppdatere så mye som mulig.

Love u, xoxo
-m

E K S A M E N

Hei dere!

For øyeblikket er jeg omringet av masse pensum som omhandler sosiologi. Det er et hav av ulike teoretikere som mener forskjellig og det er virkelig masse å sette seg inn i. Jeg har lest en del allerede, men føler jeg har en del igjen. Emnet jeg driver med nå er todelt så imorgen begynner vi med juridiske emner. Jeg kjenner at jeg gruer meg veldig til denne eksamenen. Det er mye drøfting og det er noe jeg ikke behersker så bra, men jeg skal gjøre mitt beste. Det er masse nytt og ukjent, men jeg vet jeg skal klare å komme meg gjennom et tøft emne. Det krever bare at jeg setter av tid og motiverer meg selv. Det er omtrent 1 måned til jeg tar sommerferie og det er jo helt sykt å tenke på. Hvor ble tiden av liksom? men jeg skal ærlig innrømme at til tross for at jeg gruer meg til eksamen, så gleder jeg meg ekstremt mye til sommerferie. Nå er det bare å jobbe hardt siste tiden, og prioritere – men jeg vet også at jeg må ta meg litt fri hvis ikke går jeg på en smell – det har jeg lært av erfaring.

Dette ble et innlegg hvor nervene for eksamen tok litt overhånd, men jeg vet at jeg ikke er den eneste som får litt småpanikk når det nærmer seg eksamen.

Love u, xoxo
-m

Ukas update – uke 17

Hei dere! Tenkte at det kanskje var på tide å legge ut ukas update. Hadde ikke tid til å poste innlegget på søndag fordi jeg har hatt så mye å gjøre, men her kommer i hvert fall oppdateringer fra uken som var.


UKAS OPPTUR
Denne ukas opptur må være at vi fikk langhelg! Jeg har hatt fri fra skolen helt siden fredag og skal ha fri til og med onsdag. Det har vært så deilig med noen dager fri, for da har jeg litt tid og energi til å lese på egenhånd og finne på ting jeg har lyst til.

UKAS NEDTUR
Nedturen denne uka må være at Camilla (hun jeg bor med) har vært syk, noe som har gjort at vi ikke har fått vært så mye med hverandre. Jeg merker at jeg er skikkelig avhengig av henne og hvor mye jeg setter pris på henne. Hun er en av mine beste venner og jeg håper hun blir fort frisk sånn at vi kan finne på ting♥ Vi klarte å få til å spise middag sammen en dag denne uka så det var veldig koselig.

UKAS MAT
Denne uken har jeg spist masse kylling og da spesielt kyllingwrap. Jeg er over gjennomsnittet glad i kylling så det går en del av det for å si det sånn.

UKAS FILM ELLER SERIE
Denne uka har jeg begynt å se på den norske serien som heter “Heimebane”. Tenkte det var litt gøy å se på noe annet enn det vanlige dramaet som jeg pleier å se på. Har bare sett noen episoder, men så langt så synes jeg det er greit. Liker faktisk at det er på norsk!

UKAS IRRITASJONSMOMENT
Jeg har egentlig ikke irritert meg for noe spesielt denne uka. Måkene utenfor vinduet mitt holder fortsatt på, men merker jeg blir mer og mer vandt til det.

UKAS INNKJØP
Det må bli jumpsuiten jeg la ut på bloggen tidligere denne uka. Har ikke fått brukt den enda, men det kommer nok en anledening til å bruke den. Det er jeg helt sikker på. Den er så behagelig så noen ganger bare tar jeg den på her hjemme, fordi den både er fin og god.

UKAS SANG
Jeg har hørt veldig mye på “Wake me Up” av Avicii. Jeg synes det er så forferdelig trist det som har skjedd og klarer faktisk ikke helt forstå det. Jeg gråter hver gang jeg ser eller leser om det. Musikken hans vil leve for alltid ♥

DETTE GLEDER JEG MEG TIL
Nå gleder jeg meg veldig til 17.mai faktisk. Jeg skal hjem i år så det blir veldig gøy. Skal først se russetoget til Nora, før jeg tar toget inn og feirer sammen med vennene min i Oslo på kvelden. Håper det blir fint vær og skikkelig god stemning. Jeg har nemlig planlagt å spise masse is!


Har vært dårlig på å ta bilder i løpet av uken som var, så må bli enda flinkere til det denne uka. Vi snakkes♥

Love u, xoxo
-m