Det har blitt en del av meg

Det er lenge siden jeg har følt meg som den bloggeren jeg var for noen år siden. Jeg husker at jeg på den tiden postet  flere innlegg om dagen, lagde videoer, tok bilder hele tiden, og hadde bloggen alltid i bakhode. Etter som årene har gått er jeg langt fra den bloggjenta jeg var før, mye fordi jeg har blitt eldre og livet mitt har forandret seg i tråd med tiden. Likevel føler jeg at den gnisten og lysten har begynt å blomstre litt igjen, og det gjør meg veldig glad! Jeg tror bloggen har blitt en del av meg og ikke minst en del av min identitet – og det er jeg glad for. Uansett om jeg har 10 eller 100 lesere så setter jeg pris på alle som tar seg tid til å lese, legge igjen en kommentar, for tro det eller ei men det betyr veldig mye for meg.

Aldri hadde jeg trodd at jeg nå 8 år senere, til tross for en pause, skulle fortsette å blogge. Jeg husker første gang blogging ble en greie og jeg tenkte vel egentlig at det bare var en trend som ville falle bort, men den har bare vokst og det tror jeg den kommer til å fortsette til å gjøre. Det skal jo sies at mye av innholdet har forandret seg på grunn av at jeg vokser, samtidig så er det mye som fortsatt er likt. Noen ting forandrer seg bare ikke. Jeg har så og si vokst sammen med bloggen og jeg er sikker på jeg kommer til å blogge så lenge jeg ønsker det.


Love u, xoxo
-m

Pretty in pink

Jakken har ankommet og herregud som jeg elsker den!! Den er akkurat den fargen jeg håpte den skulle være, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Var litt nervøs for størrelsen, siden jeg ikke hadde prøvd den – men den passet perfekt! Jeg brukte den for første gang på onsdag og jeg fikk så mye skryt for den! Har ikke sett den i butikkene enda, men den anbefales på det sterkeste å kjøpe. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd, og gleder meg til å bruke den masse fremover, både nå på våren og ikke minst i sommer!

Love u, xoxo
-m

Friyayyyy

Hellooo♥

Det er fredag, helg og jeg er så glad, for jeg har fri helt til onsdag! Likvel betyr det lesing på egenhånd, men det tror jeg kommer til å gå veldig bra. Motiverer meg selv så godt jeg klarer. Har egentlig ingen store planer denne helgen – bare jobbe i dag og imorgen, så det er da noe. Dagen i dag har gått til lesing og en liten bytur. Møtte Maren i byen siden vi skulle kjøpe noe greier. Det var veldig koselig til tross for at jeg måtte vente en time alene i byen, men jeg klarer nå alltids å få tiden til å gå i mitt eget selskap. Hadde egentlig ikke råd til så mye, men unnet meg av alle ting en svart jumpsuit. Har hatt lyst på det såå lenge, men har ikke funnet noen som har passet meg, men i dag var jeg hedig! Følte den kanskje var litt avslørende i brystpartiet, men tenker det går fint!

Man ser ikke så godt på bildet hvordan den er, men det er i hvert fall en liten “sløyfe” av et slag på midten der. Håper jeg finner en anledning jeg kan bruke den på, for den jumpsuiten der gleder jeg meg skikkelig til å bruke!! Håper alle får en super fredag og ikke minst en bra helg! Vi snakkes i løpet av helgen, fininger!

Love u, xoxo
-m

Man kommer seg opp igjen

Som dere vet så elsker jeg å skrive om livet, oppturer,nedturer, sårbarheten og alt vi møter på. Jeg synes livet er fantastisk, til tross for de mange utfordringer det byr på. Det er spesielt en ting jeg kjenner jeg kanskje er litt dårlig på, det er sårbart men viktig, for jeg tror kanskje noen kan kjenne seg litt igjen. Det handler om at når jeg har det bra og det føles som at alt går på skinner, merker jeg veldig godt på kroppen at jeg blir redd. Jeg føler at jeg på en måte svever litt rundt på en rosa sky og frykten for å falle ned, er skummel. Jeg vet at livet er en berg og dalbane med både postive og negative fordeler – og at man lett kan falle. Den frykten hindrer meg noen ganger i å la meg selv nyte den gode tiden. Det er slett ikke bra, men jeg har ikke helt funnet ut en metode for hvordan jeg skal forholde meg til det. Jeg vet hvor dårlig det er når man når bunn, men på en eller annen måte så kommer man seg opp igjen. Av den grunn burde jeg kanskje ikke være redd for det, men det tar ofte tid å bygge seg opp igjen. På mange måter er vel dette livets gang, man lærer og feiler, man snubler og faller, og kommer seg opp igjen, og man blir kanskje bare sterkere og sterkere for hver gang.

Er det egentlig noe vits å bruke tid og energi å tenke på? Jeg har en følelse av at dersom man planter tanker i hodet om at man snart faller, så vil man kanskje til slutt begynne å tro på tankene. Denne tanken har sittet langt inne hos meg, men det er først nå jeg har klart å sette ord på det og forstå det. Dette innlegget er vel først og fremst en pekepinn til meg selv, om at det er lov å la seg selv ha det bra og nyte det så lenge det varer. Slutte å tenke på alt som kan skje og heller bare ta det litt som det kommer, for det er ingen grunn til å dra seg selv ned uten grunn. Kanskje det er flere som noen ganger har tenkt det samme, og selv skal jeg fokusere på å leve i nuet fordi det gagner meg mest i lengden tror jeg.


I dag er det mandag og av en eller annen merkelig grunn så har jeg ikke mandagsfølelse i det hele tatt – noe jeg elsker! Jeg har vært på skolen, lest pensum, vært på trening, spist deilig middag og bare tatt det helt med ro. En absolutt innafor mandag vil jeg tørre å påstå. Denne uka har jeg egentlig ikke så mange andre planer enn det jeg pleier å gjøre som er skole, trening og jobb. Håper alle har hatt en fin dag og at uken har startet på en god måte. 

Love u, xoxo
– m

Ukas update – uke 16

Hei alle sammen! Det går virkelig votter og vinter mellom hver gang jeg blogger for tiden, men sånn er det noen ganger. Er ikke alltid like lett til å få gjort alt man vil og burde. Synes det har vært litt vanskelig den siste tiden med å finne på noe å skrive om på bloggen, og har i tillegg hatt litt skrivesperre. Derfor så prøver jeg en ny vri, med en kort oppsummering om ukas oppturer, nedturer, serie også videre. Kanskje det til og med blir noe jeg gjør fast fremover.


UKAS OPPTUR
Oppturen denne uka må være at jeg fikk besøk av roomien min fra folkehøgskolen. Hun overnattet hos meg fra tirsdag til torsdag og vi koste oss så mye. Vi spiste deilig mat, gikk rundt i byen, og fikk til og med dratt henne med på musikkbingo på Heidis. Kjente jeg trengte litt Karitid så det var definitivt denne ukas opptur.

UKAS NEDTUR
Det må nok være at Bergen har gått tilbake til sitt normale seg, noe som tilsvarer regn,skyer og  kaldere temperatur. Vi ble veldig bortskjemt forrige uke da det var sol og opp mot 20 grader, så da er det klart at det blir en nedtur med et hav av regn igjen, men men være får man ikke gjort noe med.

UKAS MAT
Denne uka har det gått veldig mye i pizza og det kan man ikke klage på. Siden jeg har fått cølliaki og er relativt ny i gamet så er det litt utfordrende å være kreativ, men det kommer seg, det gjør det virkelig.

UKAS FILM ELLER SERIE
Dette er nesten litt flaut å melde, men det er faktisk Ex on the beach, Sverige. Jeg har sett alle episodene på sikkert 3 dager og det er jo helt krise, men trengte noe helt annet. Må si jeg gleder meg til den norske versjonen kommer, det blir gøy.

UKAS IRRITASJONSMOMENT
Den her er faktisk lett denne uka – for det må være de måkene utenfor her jeg bor. Jeg pleier vanligvis ikke legge merke til de fordi jeg er ikke så var på lyd, men  jeg tror seriøst det må være parringstid eller noe akkurat nå, fordi de skriker så mye for tiden. Og bare sånn til informasjon, det er ikke bare 2 det er sikkert rundt 100 stykker av de, hehe.

UKAS INNKJØP
Selv om jeg var 4 timer i byen på onsdag sammen med Kari kjøpte jeg faktisk ingenting, men da jeg kom hjem, så jeg en jakke på nett som jeg har sikla på lenge. Derfor endte jeg opp med å kjøpe den og jeg gleder meg sykt til å se hvordan fargen er i virkeligheten, håper den er fin.

UKAS SANG
Det tror jeg må bli Go Flex av Post Malone. Av en eller annen merkelig grunn så gir den meg sommerfølelse og siden jeg gleder meg til sommeren har den gått en del på repeat. Tror kanskje de jeg bor med begynner å bli lei sangen nå.

DETTE GLEDER JEG MEG TIL
Jeg gleder meg skikkelig til en bursdag jeg er invitert i om ikke lenge. Det er bursdag med Hawaii tema og jeg bare elsker temafester, dere anere ikke. Jeg tror den kvelden kommer til å bli dødsgøy, og jeg skal ta masse bilder, lover!

Love u, xoxo
– m

Sommer for en dag

Heiii soltstråler!!!! ♥

Hver gang det er sol og varmt i Bergen så er det som at alle bare dropper alt de har i hendene, legger alle gjøremål til side og bare går ut for å kjenne varme på kroppen. Parkene fylles opp med masse folk, grillene kommer frem og man kjenner lukten av sommer i løpet av sekunder. Folk smiler, er glad og bare nyter solen. I dag har Bergen vist seg på sitt aller beste, det har vært sol, masse mennesker, god musikk, og ikke minst høy temperatur. Det er dager som denne som gjør at man glemmer de mange dagene med dårlige vær, fordi man setter så sykt pris på de dagene solen titter frem. 

Var en tur i parken i stad med noen folk og det var veldig koselig. Fikk skikkelig sommervibes så nå kjenner jeg at jeg bare er mer og mer klar for sommer på ordentlig! 

Love u, xoxo
-m 

Calvin Klein – love it!!

Akkurat for øyeblikket sitter jeg i stua og hører på musikk. Dagen i dag har jeg brukt til å gjøre ferdig eksamensoppgaven som skulle leveres i dag, så nå er jeg endelig ferdig. Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på at jeg består. Var en tur i byen i sta for å lufte meg, og endte opp med å kjøpe meg Calvin Klein undertøy. Har nesten sluttet å bruke vanlig BH, fordi jeg liker best å gå med noe som er behagelig. Det koster litt, men det er så verdt det synes jeg. Har allerede et sett i hvitt som jeg er så fornøyd med, så bestemte meg for å kjøpe et sett i svart. Elsker det!!♥ 

I tiden fremover har jeg bestemt meg for og ikke ta ting så altfor seriøst. Jeg er ung, og noen ganger så glemmer jeg det litt. Det er nå man har muligheten til å leve og skape morsomme minner som en kan se tilbake på og le av. Første året mitt i Bergen var jeg mer med på ting, så det er noe jeg skal prøve å gjøre mer av nå. Jeg skal bare bo i Bergen i 1 år til, og jeg vet jeg kommer til å savne tiden her – så det er på tide at jeg kommer meg litt ut av komfortsonen og lever litt. 


Tenkte at jeg kanskje skulle lage noen filmer, hva tenker dere om det? Jeg synes det er gøy å lage, og kan like så greit legge de ut på bloggen. Hadde vært supert om dere kom med en tilbakemelding♥

Love u, xoxo
-m

Easter holiday

Helloo

Er det noe jeg helt har lagt på hylla de siste ukene så er det bloggen, trist men sånn er det når andre prioriteringer settes først. Når det er så lenge siden sist, så vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne. Uansett – nå er jeg endelig tilbake på bloggen, etter en lang pause og ikke minst en helt fantastisk påskeferie. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg satte pris på hver eneste dag, med de beste jeg vet om. Det har vært strålende vær, jeg har kjørt bil, vært med familien min og venner og bare gjort akkurat det jeg har hatt lyst til å gjøre. Jeg har fått så mye god mat og spist over gjennomsnittet med godis!!  Ble en del turer over grensa for å si det sånn. Vi har ikke vært på fjellet eller hatt noen store planer denne ferien, men det er det jeg liker best. Da kan man være spontan og bare dra et sted om man har lyst. Jeg har funnet ut at jeg virkelig liker påsken. Det er en av mine favoritt høytider fordi det går mot sommer, det er lyst om kveldene og ting føles bare så mye lettere. Selv om påskeferien er over, og det er litt trist – så er jeg klar for en ny periode i Bergen.  

Håper alle har hatt en super påskeferie♥

Love u, xoxo
-m