Influensa

Hei♥

Ser at det har blitt en ny greie at jeg bare blogger på søndager, det er virkelige ikke meningen.. Det er bare at jeg denne uken ikke har vært i form, så har ikke hatt energi til å ta frem pc-en.  Jeg har fått influensa og i dag er jeg endelig litt bedre. Det har vært en lang og hard uke. Jeg har presset meg gjennom dagene og kroppen min har vært helt utkjørt. Noen ganger er jeg ikke så flink til å lytte til kroppen, men jeg har skjønt at det er dødsviktig. Merker fortsatt at jeg ikke er helt i toppform, men sammenliknet med hvordan jeg har vært er den på bedringens vei om jeg klarer å holde meg i ro litt til. På fredag natt til lørdag sov jeg i hele 17 timer. Helt sykt, men veldig nødvendig for å si det sånn. Jeg tror det verste med å bo så langt hjemmefra er når man er syk. Familie er det beste å ha rundt seg når man ikke er i form. Heldigvis har jeg FaceTimet masse med mamma og pappa så det har vært til god psykisk støtte. Heldig som jeg er!

Men men, nok om det. I dag har jeg ingen store planer utenom å ta det med ro, kose meg med god mat og kanskje se en film. Siden jeg har gjort veldig lite denne helgen og sovet store deler av den så har helgen gått fort. Sånn er det noen ganger så da får man bare se frem til ny uke og ny helg om ikke lenge, hehe. Jeg skal i hvert fall nyte søndagen så mye jeg kan.

Love u, xoxo
-m

Happy sunday

Happy sunday! 

Jeg kan ikke tro at helgen er over allerede, det går altfor fort… men men, tiden flyr og det er jo på en måte bra for det betyr at ferien nærmer seg med stormskritt. Gleder meg skikkelig til å komme hjem, legge beina høyt og bare koble litt av. Selvom jeg har en oppgave som skal leveres rett etter påskeferien har bestemt meg for å jobbe mye med den nå, så det ikke blir så mye i ferien. 

Akkurat nå sitter jeg på Espresso House i byen. Utrolig deilig å komme seg litt ut av leiligheten og ikke minst sitte et annet sted enn på en lesesal. Det er godt noen ganger å bare bytte arena og gjøre noe litt annet – det gir en litt annen inspirasjon synes jeg. I går/natt var jeg på jobb, noe som endte med at jeg sov til 12 i dag! Får egentlig skikkelig panikk når jeg sover så lenge, men jeg tenker at det var litt greit og at jeg kanskje trengte det. I kveld skal vi feire en liten bursdag for en i kollektivet, så da blir det bursdagssang, spill og masse kos. 

Håper alle får en super søndag, nyt den siste helgedagen♥

Love u, xoxo
-m