Christmas time

Woow, så fort det går.. Jeg vil at denne ferien skal vare leenge, men nå nærmer det seg slutten. Julaften var en herlig dag med masse latter, glede og kos fra morgen til kveld. Som vanlig brukte vi ekstremt lang tid på å åpne pakker, men det er noe av det beste jeg vet om. Vi har det ikke travelt og jeg synes det er koselig at en og en åpner pakken sånn at alle kan se hva personen får. Jeg fikk så masse fine ting til jul, herregud så heldig jeg er! 1.juledag gikk vi en tur som vi gjør hvert år, og spiste taco til middag – haha familien Smestad!! 2.juledag tok ei venninne og jeg turen til Kongsvinger for å møte venner og bekjente, jeg kjørte den kvelden, men jeg hadde det skikkelig gøy selvom. De siste dagene har jeg hatt noe konstant å gjøre, det er veldig koselig, men det gjør at jeg ikke får tid til alt eller møtt alle. Jeg prøver så godt jeg kan å lage tid, men når dagen ikke inneholder mer enn 24 timer – hva kan man gjøre da? 

I dag har kjæresten til lillesøsteren min bursdag (gratulerer med dagen, Ivar), så jeg skal kjøre henne dit etterpå. Senere i kveld skal jeg til Veronica å spise taco og se film, så det gleder jeg meg til!

Jeg har jo lenge hatt lyst til å begynne å strikke, og nå skjer det for alvor. Mamma og jeg har kjøpt garn så nå skal jeg strikke min aller første genser. Jeg er skikkelig klar for å begynne og jeg håper jeg kommer i mål. Jeg stresser ikke da, så det blir et års prosjekt tenker jeg. Tenkte jeg skulle prøve å ta litt bilder underveis å legge ut på bloggen, men jeg er så dårlig på å huske sånt – men jeg skal gjøre mitt beste på å huske det. 

 

Håper alle får en suuper fredag, at dere nyter romjulen og lader opp til nyttårsaften! 

Love u, xoxo
-m

Mine favoritt julefilmer

Tenkte å dele mine favoritt julefilmer med dere. Det jeg elsker mest med julen er faktisk det å sette seg ned i sofaen med en god varm kakao, ha på kosedress, og se på en film. Det er noe jeg synes er skikkelig deilig og da koser jeg meg. Jeg er generelt veldig glad i filmer, men jeg elsker det kanskje 10 ganger mer i julen. Litt usikker på hvorfor jeg liker det så godt, men må bare være hele settingen med at det er jul, det er lov å kose seg litt ekstra, man har ingen bekymringer, snøen og kulden utenfor. Håper alle nyter julen enten det er foran tven med en god film, ute i snøen på ski, på jobb eller hvor man måtte være. Her er mine beste julefilmer for å komme i ordentlig julestemning.

♥Love actually  ♥The holiday  ♥Polarekspressen ♥Harry Potter Filmene
♥Tre nøtter til askepott  ♥Reisen til julestjernen ♥New Years Eve 


Love u, xoxo 
– m

Vacay mood

Hei alle sammen! 

Endelig har jeg kommet inn i feriemodus – jeg sover lenge om morgenen, slapper helt av, leser bøker, ser på tv og bare gjør alt man skal når man har ferie. Det er hvitt ute, solen skinner – himmelen er blå og det er rett og slett nydelig! Ingenting er finere enn en hvit, kald jul. I dag har jeg ingen spesielle planer utenom å kjøre bil, levere noen pakker og møte noen folk. 

I morgen har pappa bursdag og det skal selvfølgelig feires. Han blir 50 år, og han fortjener virkelig å få all oppmerksomhet rettet mot seg. Jeg synes det er vanskelig å finne gave til pappa for han har alt – så hvis noen har noen tips tar jeg dem gjerne imot! Hva som skjer imorgen er enda uvisst, men det var snakk om å reise til Oslo og spise lunsj, uansett hva vi ender opp med å gjøre – så vet jeg det blir bra. 

Håper alle har fått en super start på ferien og at dere også kommer i feriemodus. Snart er det julaften og jeg gleder meg – og mest av alt gleder jeg meg til at familien samles og at det er bare kjernefamilien sammen♥

Love u, xoxo 
– m

I’m coming home for Christmas

Det var en gang for lenge lenge siden… at jeg tok meg tid til å blogge!! men nå har jeg tid og akkurat nå sitter jeg på flyplassen klar for å reise hjem på juleferie. Det skal bli deilig å få litt fri fra skolen nå, kjenner jeg trengte et pust i bakken og hva er vel bedre enn å kose seg hjemme i julen? God mat, familien er samlet, godis hver dag, masse fine filmer på tv, snøen som har lagt seg og mange kjære og nære å se igjen. Jeg er nesten ferdig med alle julegavene og jeg må si det har vært litt utfordrende i år. Når jeg skal gi gaver er jeg så opptatt av at det skal bli perfekt – dermed tar det ekstremt lang tid å finne noe før jeg blir fornøyd. Når alt kommer til alt er jeg mer enn fornøyd med gavene jeg har kjøpt. Selv liker jeg bedre å gi gaver enn å få – jeg synes det er så koselig å gi til andre og se at de blir glad! 

I dag har jeg vært utrolig produktiv, og jeg har fått gjort så utrolig mye. Smart som jeg er så er jeg alltid i siste liten med alt så kan jo egentlig skylde meg selv for at jeg stresset litt i dag tidlig… Sto opp klokken halv 8 i dag tidlig for å dra på trening, så spiste jeg frokost, dusjet, vasket klær, tømte kjøleskapet for mat, bytta søppel, pakket det jeg skulle ha med, sminket meg og så tok jeg med meg alt til bussen halv 11. Utrolig hva man får til når man MÅ noe!! Det beviser jo bare at jeg kan hvis jeg vil! 

Den siste tiden har det skjedd en hel masse! Jeg har blant annet brukt masse tid til å lese til eksamen, og jeg er så glad for at det gikk så bra! Jeg har i tillegg feiret bursdagen min, kan ikke tro at jeg er 22 år – men jeg trives i tjueårene så det er bare å nyte. Heldig som jeg er, ble jeg overrasket med sang og gaver på sengen av verdens beste kollektiv. Selvom det ble mye eksamenslesing på bursdagen, ble det en super kveld på resturant og herlige mennekser rundt meg♥ Jeg har også vært en tur hjemme, fordi Lillestrøm skulle spille Cupfinale og ikke nok med det – men dem VANT!!! Det er jo helt sykt, og for en opplevelse, det var så gøy! Dagene har gått så fort og jeg selvfølgelig vært med jentene i kollektivet, er så glad jeg har dem. 

Nå er jeg veldig klar for å komme meg hjem – være med familien min og bare nyte ferien! Vi begynner på skolen allerede 3.januar så det er bare å nyte de fridagene man får. I julen blir det blogging så stay tuned♥


Love u, xoxo
– m