H♥ME

Hei! Nok en gang har bloggen blitt en siste prioritering.. Vel, siden sist så har jeg faktisk vært hjemme en tur siden vi hadde studieuke. Det var så deilig å komme hjem å være med familien min. Det skjedde utrolig mye den uken og dagene gikk så fort, fikk nesten ikke tid til å gjøre  alt jeg hadde lyst til. Jeg fikk ikke tid til å se igjen alle, noe jeg er veldig lei meg for. I tillegg til at noen ting endte litt rart, så jeg håper det ordner seg – for det er noe jeg bærer på. Jeg fikk fikset håret mitt noe jeg er veldig glad for og jeg ble så fornøyd! Jeg hadde en veldig fin uke og jeg koste meg til tross for noen uheldige hendelser. 

Nå er jeg tilbake på skolebenken og jeg prøver så godt jeg kan å henge med. Vi har hatt mange spennende temaer og forelesninger denne uken, noe jeg er glad for – er lettere å følge med når det er noe en interesserer seg for. Har ingen store planer for denne helgen, bare slappe av, trene, lese og de faste gjøremålene. Håper alle har en god start på uka! ♥

Love u, xoxo 
– m

Edru på fest?

Hei dere♥

På fredag var jeg på vorspiel hos fine Christine, ei venninne fra folkehøgskolen – noe som var utrolig koselig og gøy. Jeg hadde bestemt meg for ikke å drikke, rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst. Likevel så jeg ingen grunn til ikke å dra, det er like så gøy uten synes jeg. I løpet av den kvelden fikk jeg virkelig opp øynene for hvor stigmatiserende det er med alkohol på vorspiel/fest eller hva det måtte være. Det var ingen som sa noe på det, men jeg tenkte på det i ettertid at det er mange som ikke drar på events fordi det ligger et underliggende press om at man må drikke. Det er skummelt å tenke at folk ikke tørr å reise hvis man ikke skal drikke. Jeg har aldri tenkt på det før, men det er ikke alle som er som meg, som kan dra uten å drikke alkohol. Det er liksom en slags forventning om at man skal drikke. Selv er jeg veldig bestemt, hvis jeg har lyst så drikker jeg, men om jeg ikke har lyst så lar jeg være. Jeg er flink til å si nei, og jeg lar meg sjelden overbevise hvis jeg først har bestemt meg. Likevel er det skummelt å tenke på at mange ikke blir med på ting fordi det på en måte forventes at man skal drikke. Meningen med dette innlegget er å få frem at det er ingen skam å reise på vorspiel å være edru. Det er like så gøy, og selv synes jeg det er møte med mennesker som er morsomt og hyggelig. Ikke vær flau eller redd for hva folk vil tenke – vær stolt og vis at man kan ha det gøy selv uten alkohol. At det er blitt stigmatiserende å drikke på fest, er det ingen tvil om, og jeg har en følelse på at det er kommet for å bli. Jeg drikker alkohol selv og synes det er gøy misforstå meg rett, men jeg har funnet en balanse på at det går an å være edru på events også – noe jeg er veldig glad for! 

Love u, xoxo
– m

Jeg lengter etter..

Hei alle smmen ♥

Det er søndag og det er en stund siden jeg har hatt tid til å sette med ned med bloggen. Søndag er heldigvis den dagen hvor jeg tar meg tid. Jeg har vært i Bergen snart 1 måned nå og det har gått i ett siden jeg kom tilbake fra sommerferien. I dag er det en skikkelig typisk dag i Bergen. Regnet plasker mot vinduet og det er grått og kaldt, men jeg elsker det. Jeg kan sitte under dyna og bare se ut på regnet som pøser ned over byen. 

Den siste tiden har jeg vært på skolen, vært med venninner, slappet av, trent og prøvd å bare nyte tiden som student. Det høres kanskje rart ut, men selvom jeg har vært her i Bergen, så har jeg mange ganger fått den følelsen av at jeg føler meg feilplassert. Noen ganger så er jeg ikke helt “tilstedet” og jeg drømmer meg vekk. Tankene mine og hodet mitt er et helt annet sted, og det er ikke alltid like bra. Jeg liker meg veldig godt i Bergen, jeg gjør det – men noen ganger så føler jeg at det ikke strekker helt til. Jeg er en person som elsker å leve etter drømmer og jeg vil så absolutt ikke ha et helt normalt a4 liv. Likevel er det sånn jeg lever nå og det er ikke alltid noe jeg liker. Jeg lengter etter eventyr og noe mer – men når det er sagt så er det ikke sånn det funker alltid. Til tilder er jeg ikke akkurat så realistisk, men i mine øyne så må det være lov å drømme seg litt vekk. La drømmer, håp og fantasi slå seg løs og bare leve i en boble. 

Jeg håper alle har hatt en super uke og at dere koser dere masse. 

Love u, xoxo
– m

Empty words

Mange synes kanskje at bloggen min er litt sånn “filosofisk” til tider, men det er litt av det jeg bruker bloggen min til. Jeg skriver ned tankene mine, følelsene mine, dagene mine og jeg liker å skrive om ting jeg har tenkt på en stund og som ligger der oppe å undrer. Ingeting er som å sette ord på tanker. 

Nå som jeg kom inn på dette med ord, så er det noe jeg har lyst til å dele. Det er veldig mye fint man kan bruke ord til. Det gjør så lite, men kan bety så mye. Selvfølgelig er det gode ord, men dessverre også vonde og dårlige ord.  Hele livet mitt har mammaen min sagt noe jeg virkelig har tatt til meg og som jeg har med meg hver eneste dag. Jeg har en veldig klok mamma – og det er mange ganger jeg skulle ønske jeg hatt lyttet til henne litt oftere. I hvert fall så er det én ting hun har fortalt meg. Det er at ord mister mening om man ikke mener det, og at handling sier mer enn ord. Det er mange ganger jeg får den følelsen av at det bare er en masse ord som sagt, men det kommer ikke fra hjertet – og det blir derfor i mine øyne tomme ord. Om noen forteller meg jeg kommer alltid til å ha følelser for deg og ikke gjør en dritt med det, da betyr det ingenting for meg. 

Love u, xoxo
– m