Livet det gir og livet det tar..

God kveld alle sammen! 

FOR en tirsdag!! I dag har det skjedd så utrolig mye – både på godt og vondt. Det er så rart, men noen ganger føler jeg pappa og mamma er tankelesere. Det er som om de forstår når de skal ringe. Det er så lite som skal til og når de ringer meg, blir jeg så glad!!  I morgen har jeg faktisk fri fra skolen, eller studiedag som det så fint heter.  Det skal bli litt godt for da kan jeg lese litt på egenhånd, og komme ordentlig i gang. 

Jeg gikk gjennom bildene mine på telefonen min i stad og fant et bilde av et sitat som mamma har sendt til meg. Noen ganger så er jeg så glad for sånne ord fordi det er så sant og det gir så mening. Det er fine ord, som gir livet litt perspektiv og det er ofte lett å glemme hvor heldig vi faktisk er.  Tenkte å dele det med dere, for jeg likte det så godt. Håper dere også liker det like mye som jeg gjør. 

Dagene kommer, dagene blir til år, og vi vet ikke hvor mange av dem vi får.
Tenk ikke så mye på det du ikke har, for livet det gir og livet det tar.
Gjør heller noe du gjerne vil, og gled deg over å være til ♥

Love u, xoxo
– m

Man er sterkere enn man tror..

I går var en sånn dag hvor bloggen ble et sted der tankene mine måtte ned, men først og fremst vil jeg fortelle om den fine søndagen jeg hadde i går. Jeg har seriøst de beste menneskene rundt meg her i Bergen, som er gode å ha når familien ikke bor her. Helene ringte meg rundt 12 tiden og spurte om jeg hadde lyst til å finne på noe, noe jeg selfølgelig ville. I går var det til og med bra vær i Bergen, så det måtte jo nytes. Derfor tok vi oss en tur opp Ulriken – en kjempefin tur med og ikke minst et eksemplarisk turfølge! Må også sies at det var litt slitsomt, men etter masse latter, tårer og svette kom vi oss helt til toppen. På en dag som i går var det deilig å være med Helene. Hun er en super jente, som på en magisk måte klarer å få meg i godt humør på dager som er litt vanskeligere enn andre! Jeg takker hver eneste dag for at jeg møtte henne og at hun er en av mine bestevenninner. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten henne i Bergen – hun er fantastisk og jeg sier det ikke nok. 

Det er mange ganger jeg lurer på hvor sterke vi mennesker egentlig er, sånn psykisk sett. Vi går alle gjennom perioder i livet hvor det er tøft, og som tærer på oss. Jeg har sett mennesker som har hatt det tøffere enn jeg noen gang kan forestille meg – og det imponerer meg. De er harde som stål og gir ikke opp – de kjemper en kamp og lar seg ikke knekke. Jeg er stolt av de menneskene og jeg blir glad for å se at vi er sterkere enn vi kanskje tror. Vi har alle ting vi bærer på, og som er med på å forme den vi er. Livet overrasker oss stadig vekk, man vet aldri hva som venter rundt neste sving, eller hvor det bærer. Det eneste vi vet er at vi må holde oss fast, kjempe og nyte det mens vi kan – til tross for motbakkene vi møter. Jeg tror vi alle har følt på den følelsen av å hele tiden gå konstant i motbakke, men som de sier : det er i motbakke det går oppover.

Love u, xoxo 

-m

Endt skoleuke

Da var det fredag allerede og endt skoleuke. Uken har egentlig gått ganske fort med tanke på at jeg har vært på skolen så og si alle dagene. Uansett så har det vært en fin og myk start på skoleåret – noe jeg er veldig glad for. Som dere sikkert har fått med dere så har vi 2 uker med fadderuke. Heldigvis har det vært rolig denne uken, men i kveld derimot skal vi på Bar til Bar noe jeg gleder meg sykt til. Jeg fikk ikke vært med på det i fjor og folk sa at det var noe av det morsomste i fadderuken, så derfor gleder jeg meg ekstra til å få oppleve det! Blir koselig å se igjen fadderbarna og ikke minst være med de beste fadderne igjen utenom på skolebenken!! Når man har Bar til Bar er det vanlig at man har tema – og i kveld har fadderbarna bestemt at vi skal være utkledd som hippier. Har ikke orket å kjøpe inn noe, så får se i klesskapet om det er noe som kan brukes. Om ikke har jeg jo alltids Camilla og Dorthe sitt klesskap å titte i – fordelen med å bo med jenter, hehe. 

Utenom det har jeg egentlig ikke gjort så mye mer enn vanlig standard ting, men jeg har faktisk kjøpt ny mobil!! Min gamle gikk det ikke an å prate i telefonen med, så det var deilig å få en ny. Veldig fornøyd med den nye telefonen og veldig glad for at jeg fikk den så rimelig. Må jo også nevnes at jeg har verdens snilleste pappa som alltid stiller opp og hjelper til  – ja jeg er bortskjemt, ikke noe å si på det. 

Akkurat nå ligger jeg i senga og slapper av. Må ha litt ro før jeg skal begynne å fikse meg og ikke minst gå rundt i Bergens gater for å finne forskjellige barer. Satser på at det blir en super kveld, men mange nye og morsomme minner. 

Love u. xoxo 
– m

Visste du..?

Bloggen min er en veldig personlig blogg og jeg føler jeg deler ganske mye om meg selv til dere, men det er et valg jeg har valgt å ta og jeg står for det. Tenkte å si noen flere ting om meg selv som dere kanskje ikke visste. 

♥ Jeg har aldri hatt kjæreste.
I løpet av mine 22 år har jeg vært singel hele livet mitt. Familien min sier ofte at det er fordi jeg er for kresen, men jeg har alltid sagt til meg selv at jeg ikke vil ha en kjæreste bare for å ha det. Jeg ser ikke poenget i det, jeg vil heller være sammen med noen jeg virkelig er forelsket i og som jeg vil dele livet mitt med. Mamma tuller ofte med at drømmemannen min enda ikke er født, men der håper jeg mamma tar feil – selv om det er noe hun sjelden gjør. Jeg synes det er skummelt, fordi det er en sårbar situasjon men likevel så fin. Jeg har jo selvfølgelig vært med gutter, men det kan jo sies at jeg har vært ganske så uheldig fordi det har vært at jeg ikke har følt det samme og motsatt. Jeg håper at jeg en dag finner en jeg kan være meg selv med og som er snill og god mot meg. 

♥ Jeg går ofte turer alene 
Av en eller annen grunn så får jeg en indre ro når jeg går tur. Jeg slapper liksom av, og det er bare meg, tankene og naturen rundt. Jeg er veldig glad i å høre på musikk, la tankene flyte og kose meg på turen. Det er et hjelpemiddel som funker for meg, når jeg føler det stanger litt i mot. Jeg er veldig glad for at noe så enkelt som å gå en tur kan gjøre alt så mye bedre. 

Jeg er ikke den smarteste
Mange tror kanskje at det er teit å si, men jeg vet med meg selv at jeg ikke kan så mye. Det er mye jeg kan og det er mye jeg er flink til, men jeg har ofte mange blonde moments som det kalles. Jeg følger ikke alltid med på hva som skjer ute i den store verden, noe som kanskje henger med at jeg lever i min egen boble. Jeg var ute i Sandefjord i sommer og der møtte ei venninne og jeg på noen skiløpere fra landslaget – helt ærlig hadde jeg ikke snøring på hvem de var. Til mitt forsvar ser jeg ikke så mye på ski og jeg tenker at vi har alle forskjellige interesser og ting vi er flinke på. 

♥ Jeg elsker å gå på kino 
Det er vanskelig å forklare hvorfor jeg liker det så godt, men jeg liker kinostemningen så utrolig godt. Jeg vet folk hater lyden av popkorn og baconsnacks og godteriposer og alt det der, men jeg synes det er en sjarm og jeg elsker det rett og slett. 

♥ Jeg blir ofte dømt på forhånd 
Dette er noe som har følgt meg gjennom hele livet. Jeg vet ikke hva det er, men jeg kan se litt bitch ut. De som kjenner meg på ordentlig vet at dette ikke stemmer, for jeg er så langt fra det som det går an. Jeg husker spesielt på folkehøgskolen, jeg var supernervøs for at folk skulle dømme meg, noe som også skjedde, men jeg er glad de så hvem jeg egentlig var og hvordan jeg er som person. Det skal også sies at de menneskene jeg møtte der er de beste menneskene jeg har møtt – i tillegg til kollektivet mitt. 

♥ Jeg bryr meg utrolig mye om mennesker 
Jeg er en person som tror på at menneskeheten er god, og de personene jeg har i livet mitt bryr jeg meg sykt mye om. Jeg vil alltid at alle rundt meg skal ha det bra. Det er så viktig for meg, og det gjør meg glad. De jeg bryr meg om gjør jeg alt jeg kan for og det er jeg glad for at jeg gjør. Søsteren min fikk nettopp jobb og førerkortet og det er ingen jeg unner mer enn å ha det bra for hun har vært gjennom en berg og dalbane – så blir så glad for at det endelig går hennes vei! 

♥ Jeg er redd for hunder 
For noen år siden ble jeg bitt i rumpa av en hund, og etter det har jeg rett og slett ikke klart å komme meg over frykten. Jeg vet at dette skjer veldig veldig sjeldent, så jeg jobber med det. Jeg synes hunder er utrolig søte og jeg har ingenting i mot dem, men jeg foretrekker å ha dem på avstand.  Da jeg var liten var jeg ikke redd for dem i det hele tatt, men nå hender det at jeg må gå på andre siden av fortauet, hvis jeg ser en hund. 

Håper dere fikk vite noe dere ikke visste om meg! Ha en super mandag. 

Love u, xoxo
-m

Mer avhengig enn jeg trodde..

Hei♥

Det er faktisk sykt å si, men det er helt vilt hvor avhengig man er av internett i dagens samfunn. Vi har ikke hatt internett hele helgen, noe som har gjort at jeg ikke har fått blogget.  Jeg har aldri tenkt over hvor mye jeg, og sikkert hele befolkningen trenger internett. Jeg er mer avhengig enn jeg trodde. Jeg vil tørre å påstå at vi lever et ganske så online liv, så når man ikke har det kan man føle seg litt isolert fra omverdenen. I tillegg er jo alt av skoleting på nett, så det er jo greit og ikke gå glipp av noe. Takk gud for 4G, til tross for at den snart er brukt opp! Når noe så lite som internett er et problem så vet man at man bor i et godt land, og det er vel noe jeg vil kalle et LUKSUSproblem. Hele helgen har derfor gått til mye brettspill og kos med kollektivet, for ikke å glemme en super togafest med fadderbarna. 

Fikk heldigvis internett i dag så nå er ting tilbake til normalen. I dag har jeg hatt fri fra skolen, så dagen i dag har gått til trening, Game of Thrones, i tillegg til at Thomas og jeg har hentet en pakke som pappa har sendt hjemmefra. Nå begynner rommet endelig å ta form – mangler bare et speil og sminkebordet mitt så er jeg vel så og si i mål. 


Love u, xoxo
-m 

Fadderuken 2017

God morgen alle sammen. Først og fremst vil jeg si tusen takk til mine kjære og gode lesere som er innom bloggen min, og for så fine kommentarer som legges igjen. Det varmer så sykt i hjertet og det er så koselig! Så tusen takk til dere alle

Etter å ha vært i Bergen i 3 dager så har jeg gjort så sykt mye. Jeg har kjempet i mot klokka og alle odds for å rekke ting, og jeg har så og si løpt Bergen rundt. Som jeg kanskje har nevnt tidligere så er jeg fadder i år for de nye vernepleie studentene, noe som er helt vanvittig gøy. Det er en litt annen setting å være fadder og ikke fadderbarn, men jeg synes det er minst like morsomt, kanskje til og med bedre. Det tar mye tid, men jeg ELSKER det. Så mange søte og herlige fadderbarn. Jeg har klart å fikse rommet mitt i den grad at jeg har en seng og hodegavl og det begynner å komme seg, i tillegg har jeg vært på vorsespiel, på byvandring og på byen. Dagene går i et sett med fullt opplegg, og jeg håper til tross for at det har vært mye stress på meg, at vi er og klarer oss bra som faddere – jeg velger å tro det i hvert fall. Det er utrolig hva man får til, hvis man bare vil og ikke minst bor med fantastiske mennesker i kollektivet, og snille venner som hjelper til. 

I dag er det 3. dagen i fadderuka og det er duket for aktivitetsdag på Høgskolen. Til tross for at vi ikke fikk meldt på lag til hverken kanonball eller fotball, så skal vi spille kubb, og kose oss sammen. I kveld er det hattevorse hos meg, så det gleder jeg meg skikkelig til. Håper alle er kreative og bruker det de har. Jeg elsker at det skjer noe hele tiden, fordi det gjør at jeg savner hjem mye mindre. Denne natten har vært magisk, fordi jeg har sovet i min egen seng – og gud så undervurdert det er å ha sin egen seng. Det har vært mye følelser i bilde fordi  jeg følte meg som en gjest i mitt eget hjem de første dagene. Første natten lånte jeg sengen til Anders i kollektivet og i går natt sov jeg på sofaen, så denne natten var såå mye bedre. Ting faller sakte men sikkert mer på plass og det er deilig. 

Det er fullt opplegg hele fadderuken og vi prøver å skvise inn alt vi får tid til, slik at fadderbarna får den beste starten på studiene som overhode mulig. Jeg vil at de skal bli kjent med hverandre, ha det gøy og tenke tilbake på hvor morsomt og innholdsrikt det var. På fredag er det 80- tallstema og på lørdag er det togaparty- så fadderbarna har mye å glede seg til. Satser på at det blir en super uke, at flest mulig er med, og at vi gjør fadderuken til en minnerik og positiv opplevelse! 

Her er liten sneakpeak av det nye rommet mitt. Nyt dagen alle! 

Love u, xoxo
– m

Det er sånn jeg er..

I løpet av mine 22 år er det mye jeg har lært om livet generelt, men kanskje aller mest om meg selv. I nyere tid har jeg brent meg utrolig mange ganger på det at jeg er så altfor naiv. Jeg vil så gjerne tro på det folk sier, og jeg velger alltid å se det beste i folk. Det er ganske utfordrende at jeg er sånn som person, siden det er jeg som ender opp med å brenne meg. Jeg er så lei av å tro på det folk sier til meg, når det som regel er en helt annen historie eller grunn. Jeg kjenner at jeg mister mye av meg selv oppi det hele for jeg klarer ikke, og ikke bli påvirket. Jeg tar meg i det veldig ofte i ettertid, men det er lett å være etterpå smart som de sier. 

Det er bare sånn jeg er og jeg gleder meg til den dagen jeg klarer å finne balansen sånn at jeg slipper å la det knekke meg i visse situasjoner. 

Love u, xoxo
– m

Ferien er over..

Hello alle sammen og god søndag.

I dag har dagen kommet som jeg har gruet meg til lenge. Det er siste dagen min i sommerferien og det er vemodig å tenke på at det nærmer seg slutten. Det har gått i en rasende fart og i dag er det på tide å si hade til alle rundt meg. Jeg vet det ikke er så veldig lenge til jeg ser  familie og venner igjen, men det er alikevel trist. Jeg hater å si hade for jeg blir så lei meg, og jeg vet jeg kommer til savne alle. Jeg har en diger klump i magen og jeg vet at savnet kommer til å være stort for jeg er så glad i familen og vennene mine. Det er godt å tenke på at jeg ikke skal lenger enn Bergen, fordi det er i Norge – men det er trist selvom.

Denne sommeren har jeg fått gjort alt og mer enn jeg noen gang hadde ønsket meg. Jeg har kost meg fra den dagen jeg kom hjem, og til i dag når jeg skal reise tilbake. Jeg sitter med tårer i øynene, fordi jeg har hatt det så fint og jeg har ikke hatt lyst til at ferien skulle ende. Det er alikevel sånn at alt har en slutt og at man ikke kommer det foruten. Det har vært så deilig med ferie, og jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for at det skal være over. Jeg vil så gjerne at det skal vare litt lenger, men det gjør det ikke. Alle koffertene er pakket, klærne er brettet og lagt på plass, og rommet er ryddet. Jeg er klar for Bergen igjen – og satser på at det blir et herlig kapittel!  Fikk heldigvis sagt hade til den beste kompisen jeg kjenner♥♥

Love u, xoxo 

– m 

Koselig onsdagskveld

Hei dere ♥

Akkurat for øyeblikket sitter jeg nydusjet i sofaen, med pleddet godt rundt meg og hører på regnet som pøser utenfor. Er så koselig å sitte under et varmt pledd og bare se ut. Så med andre ord, så koser jeg meg skikkelig. Om 4 dager, altså på søndag reiser jeg tilbake til Bergen og det er mye som skal gjøres før den tid. Jeg må pakke med meg alt av ting og tang som skal med, og jeg må prøve å være med flest mulig folk før jeg reiser. Timeplanen er trang, men jeg tar meg likevel tid til å slappe av litt og få igjen pusten.

Når jeg ankommer Bergen på søndag har jeg hverken seng eller noen av tingene mine i den nye leiligheten, så blir spennende å se hvordan jeg løser det – men det ordner seg alltid. Det er så typisk meg å drøye alt helt til siste liten, men heldigvis klarer jeg eller rettere sagt – med hjelp av pappa, å ro det i land. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, høre på litt musikk og blogge så klart! 


Love u, xoxo
– m

Hvordan det er å bo i Bergen

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det er å bo i Bergen. Jeg blir veldig glad når folk spør meg om det, for da kan jeg fortelle alt det bra jeg har å si om Bergen. Det er så mye fint med den byen og jeg har bare blitt så forelsket i stedet, dialekten, menneskene, bryggen, fjellene og alt. Det som er det beste med å bo i Bergen må faktisk være det at det er en stor by hvor det skjer mye, men den er alikvel ikke så stor at jeg føler at jeg drukner i den. Byen har en sjarm over seg og bærer et personlig preg. Jeg er så glad for at jeg valgte å studere i Bergen, for det er en fantastisk studentby. Det er så mange tilbud for oss studenter og det er alltid noe som skjer. Når jeg sammenlikner Oslo med Bergen så er jeg så mye mer glad i Bergen. Jeg har alltid synes at Oslo er for stort og en upersonlig by. Det at jeg trives så godt i Bergen, henger nok også sammen med at jeg bor med de jeg gjør og det studiet jeg går – i tillegg til at det er mange fra folkehøgskolen som bor der. Det er alltid noen jeg kjenner som jeg møter i gatene og det er så veldig koselig!

Når jeg får spørsmålet om været og da spesielt om regnet i Bergen, begynner jeg nesten å le hver gang. Jeg føler at vi på østlandet er så veldig opptatt av været og at regn er så ille. Når man bor i en by som Bergen hvor det regner mye, så setter man så veldig stor pris på de dagene hvor det faktisk er fint vær. I tillegg blir man ikke så veldig fokusert på hvordan været blir. Selv som student så gjør det meg ingenting at det regner litt, jeg synes det er koselig av en eller annen merkelig grunn. I tillegg så er det greit med tanke på hvor mye tid man bruker på å lese, så synes det er helt supert å sitte inne å lese, når det pøser utenfor. Jeg liker regn og det er kanskje derfor Bergen er en by jeg trives så godt i. 

Kommer jeg til å flytte permanent til Bergen? Det er så vanskelig å si, jeg tenker at jeg har det veldig fint der som student og trives veldig – men det er for tidlig å si. Jeg skal bo her i 2 år til og jeg tar en og en dag av gangen. Jeg planlegger ingenting og tar det som det kommer. At det er en fin by å vokse opp i, er det ingen tvil om, men hva som skjer med meg og hvor jeg ender opp kommer helt an på hva som skjer og hvor livets vei tar meg. Jeg nyter i hvertfall tiden i Bergen og koser meg i den fineste regnbyen jeg vet om!

Love u, xoxo 

– m