Sunday

I går var jeg på fest sammen med klassen min og det var veldig koselig. Var en del som møtte opp og det var god stemning, hele kvelden. Vi hadde blant annet beerpong turnering, i tillegg til vi pratet og lo. Synes det er veldig hyggelig med sånne fester fordi man får pratet med folk man vanligvis ikke prater med i klasserommet, og en blir derfor bedre kjent med folk. Etter vorset dro vi videre på byen, noe som var veldig gøy. Så deilig å endelig være litt med Helene igjen, er lenge siden vi har gjort noe fordi vi begge har hatt mye å gjøre – så det var etterlengtet. Hele kvelden var super og jeg koste meg skikkelig mye.

I dag er det søndag og det er en skikkelig avslappende dag. Søndag er en dag som mange ikke liker noe jeg forsåvidt er enig i , siden man går med den følelsen av at det er mandag imorgen, noe som vil si tilbake til jobb og skole. Alikevel er det deilig med søndag, fordi det er ingenting som skjer og man kan bare slappe av. Heldigvis er jeg verken sliten eller fyllesyk fra festen i går noe som gjør søndagen mye bedre.

Tiden i Bergen har virkelig gått fort og jeg kan ikke tro at vi snart skal skille lag og ta sommerferie. Folk i kollektivet har begynt å reise hjem og det er rart å skulle si hade. Vi har jo blitt en familie, så det er rart og ikke skulle se de på så lenge. Veldig rart at vi driver og pakker ut av leiligheten også og at vi ikke skal bo her mer. Selv om vi ikke skal bo her, skal vi heldigvis bo sammen, så det er jo bra. Skal bli morsomt å begynne et nytt kapittel i Bergen i ny leilighet. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg valgte å bo her, og hvor heldig jeg har vært som har fått lov å bo sammen med den gjengen. Aldri hadde jeg trodd at vi skulle komme hverandre så nære og bli så gode venner. Det er jeg evig takknemlig for! I kveld skal jeg se film med Dorthe og vi skal bare slappe av og kose oss.

Håper alle får en superfin søndag!


Love u, xoxo
-m

Tiden flyr..

Hello alle sammen!

Tenkte at det var på tide med noe nytt, så jeg har derfor et nytt design på bloggen! Så utrolig deilig med litt forandring, forhåpentligvis gir det meg litt inspirasjon til å blogge litt mer og oftere enn det jeg gjør for øyeblikket. Har en del skole fortiden og da blir det lite tid til andre ting dessverre.

I helgen som var, var jeg hjemme en tur fordi lillesøsteren min skulle konfirmeres! Sykt å tenke på at det var den siste konfirmasjonen for oss jentene. Tiden går virkelig fort.. Utrolig koselig å komme hjem, møte famile og venner og bare få et pust i bakken. Et lite avbrekk fra hverdagen var akkurat det jeg trengte.

Mye har skjedd siden sist og om jeg skal fortelle alt kommer dette innlegget til å bli evig langt. Kort fortalt så har jeg vært på skolen, vært – er fremdeles i praksis, vært på bursdagsfeiringer, vært ute i Bergen, funnet et nytt sted å bo til høsten, søkt jobber, vært med venner, hatt studiedager, jobbet – jobber med en oppgave, hatt filmkvelder i kollektivet, vært i parken, feiret 17.mai, solt meg i finværet, gått turer, trent og sikkert mye mer som jeg ikke kommer på i farten. Mye har skjedd og jeg elsker at dagene flyr avgårde!

Når jeg sitter og skriver nå, så merker jeg at jeg savner å blogge. Jeg savner å ha tid til å sette meg ned og skrive om alt som skjer og om livet mitt – men det vil fårhåpentligvis bli bedre etterhvert.


Love u, xoxo
– m