Vanskelige valg

Det nærmer seg sommer, og jeg kjenner jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Selvom sommeren betyr jobbing, 90% for min del, så er sommeren noe helt spesielt og man klarer alltid å klemme inn noe sosialt. Sommer betyr for min del gamle venner som møtes igjen etter en stund, sene lyse kvelder, mindre klær, grillkvelder, koselig samtaler til solen går ned, roadtrip, fester, bursdagsfeiringer, bading, sol, latter, strender, volleball, båtturer og så mye mye mer – det er bare helt fantastisk. Til tross for at det er en stund til sommeren, er det snart påskeferie. En ferie nå er etterlengtet og jeg gleder meg til å komme hjem og møte familien. Kjenner jeg savner de en del, men det er egentlig postivt, for da setter man bare enda mer pris på å komme hjem og være med de – så det blir nok bra♥


 

Men over til noe helt annet…

I tiden fremover står jeg ovenfor en rekke vanskelige valg. Det er valg jeg må tenke nøye igjennom, for å være sikker på at det er det rette å gjøre. Det er skumle valg, men samtidig er det valg som kan være livsforandrende. Jeg har fullt av tanker i hodet mitt, om hva jeg vil og ikke vil, så det er mye kaos i hjernen min.  Fordeler og ulemper vil det alltid være uansett om det er valg eller noe som skjer, og i mange tilfeller spiller det en avgjørende rolle. Jeg har en ganske så stor kabal som skal legges opp, og hvordan jeg skal få den til å gå opp, er et spørsmål jeg enda ikke har klart å finne ut av. Jeg tenker veldig mye på det, og det er til syvende og sist opp til meg selv. Jeg må gjøre det som er best for meg – egoisitsk ja, men i lengden tror jeg at det er det viktigste for mitt eget beste.

Jeg synes det er viktig, og nå mener jeg ikke bare for meg selv, men for alle sammen – vi står ovenfor valg hver eneste dag. Valgene kan være små, som for eksempel: hva jeg skal spise til frokost, og større valg som: studere eller ta et fri år. Valgene er mange, men alle valgene en gjør, setter spor og gjør noe med en. Det er med på å forme ditt liv, din fortid, tiden du lever nå og din fremtid. Vi er heldige som har valg, til tross for at det er skremmende. “Å gå den rette veien” og “velge riktig” vet jeg ikke om det finnes noen svar på, men er det en ting jeg har lært så er det at veien blir litt til som en går. Vi tar småvalg hele tiden som gjør at vi ender opp der vi gjør. Jeg er 21 år og er ingen ekspert på livet. Jeg har ikke så mye erfaring enda, men jeg har lært masse av mamma og pappa, og alle rådene og ordene jeg får fra de, viser seg alltid å stemme. Det er sjelden de tar feil og for min del er de en viktig kilde for valgene jeg tar.

Vi tar valg hver eneste dag, utallige valg,  store valg og små valg. Valg som setter spor på en postiv måte og valg som setter spor på en negativ måte. Vi har alltid et valg, men om det er det rette der og da er ikke alltid like lett å forutse. Selv synes jeg valg er skremmende og utfordrende, men jeg er glad for å ha muligheten til å velge selv. Så selvom det er vanskelige valg jeg står ovenfor, vet jeg at uansett  athvilken vei jeg går, så kommer det utfordringer med det og at det former min livsreise.


Love u, xoxo
-m

“..who said Mondays have to suck?..”

Hei♥
I dag er det mandag og det betyr ny uke og nye muligheter. På timeplanen i dag var det førstehjelpskurs, noe som var spennende og lærerikt. Alltid greit å få litt oppfriskning i det, siden det er så viktig.

I løpet av tiden som har gått er det ikke så mye nytt. Det går som regel i trening, skole, festing, kosekvelder, spillkvelder og mye gøy. Trives på skolen, men kjenner at motivasjonen ikke er helt til stede – men man klarer alltid å finne noe som en synes er gøy og det hjelper!

Håper alle har hatt en super mandag og har gjort det beste ut av dagen.

“Okei, it´s Monday, but who said Mondays have to suck? Be a rebel and have a great day anyway“.
9
Love u, xoxo
-m