Halloween bursdag

Hei og god søndagskveld!

Håper alle har hatt en suuper helg, med halloweenkvelder og masse andre gøye ting. Denne helgen var det bursdagsfeiring for ei i kollektivet med halloween som tema, noe jeg fortalte om tiligere i uken. Etter mye frem og tilbake om hva jeg skulle være, ble vi jentene her i kollektivet om å kle oss ut likt. Vi endte opp med å bli politi og kan vel egentlig si noe annet enn at vi så ut som noen sluts. Men siden det er halloween brukte vi det som unnskydning og tok den helt ut! Siden vi var flere om det, var det mer komfertabelt og gøy å føle seg som en squad. 

I dag har jeg ikke gjort store greiene. Har lest til skolen imorgen, jeg har vasket rommet, byttet sengetøy, vært en liten tur på treningssenteret for å komme meg litt, også har jeg lagd pizza til middag. Ganske praktisk å lage for det blir masse rester som jeg kan spise senere i uken. Nå ligger jeg i senga mi, hører på musikk og bare slapper av ren, nybarbert og i nytt sengetøy – amen. Tenkte jeg skulle se på en film før jeg tar en tidlig kvelden, trenger det nå. 


Love u, xoxo
– m

Sweet dreams

Nå er onsdagskvelden kommet og jeg har tatt meg en laang og god dusj etter 2 harde treningsøkter. Det er såå deilig å dusje, og ikke minst bare legge seg i senga etterpå. Det beste er jo selvfølgelig å legge seg ren, i rent sengetøy, rent rom og ikke minst ny barbert! Det er undervurdert, virkelig! Kjenner virkelig at det blir tidlig kvelden på meg i dag. Jeg er suuper trøtt nå, og helt utslitt, i tillegg til at jeg er helt i dvale om morgenen. Har funnet ut at jeg trenger hvertfall 9 timer søvn. I morgen er det torsdag og en ny skoledag venter. Får bare krysse alt av fingre og tær om at vi kommer i mål med presentasjonen til fredag. 

Håper alle har hatt en fin onsdag

Sweet dreams, puss puss♥♥​

Love u, xoxo
-m

Ideer til halloween kostyme?

Det nærmer seg halloween med stormskritt og jeg synes det er like vanskelig hvert år å finne ut hva jeg skal være. Denne helgen er jeg invitert i en bursdag hvor det er halloween-tema. Selv synes jeg det er gøy å skulle kle seg ut og gjøre noe ekstra, for det gjør det litt mer spennende og kreativt, men det er derimot ikke så lett. Tidligere har jeg vært pirat, cheerleader og fe, noe som ikke er så veldig skummelt når jeg tenker meg om. Tenkte kanskje å høre med dere om dere hadde noen tips til hva dere pleier å kle dere ut som? Noe som er litt mer gøy og som jeg ikke har vært før. Tips anyone?

Love u, xoxo
-m

Mine tv-serier favoritter atm

Tenkte jeg kunne dele med dere mine favoritt tv-serier. Føler jeg har rundet det meste av serier, men her er hvertfall de “nyeste” jeg har sett og som jeg synes var veldig bra. Elsker virkelig serier, det er noe av det beste jeg vet og bare drømme seg litt vekk. Ikke noe er som en fredagskveld, men en fantastisk serie og godteriposen i armkroken, ah love!! Ja, jeg vet jeg er litt rar, men glad vi er forskjellige. 

The 100
Denne serien handler om 100  ungdommer som blir sendt tilbake på jorden for å sjekke om det er mulig å leve på jorden igjen, etter at de har levd i verdensrommet lenge. Hovedpersonen i serien er Clarke som fort tar på seg lederrollen for ungdommene. Serien inneholder intriger, drama, kriging, kjærlighet, overlevelse og mye mye mer. Tror den passer for folk som liker noe litt utenom det vanlige. Jeg digger den og heldigvis er den ikke over, sesong 4 kommer veldig snart tror jeg.

The Arrow
Oliver Queen heter hovedrollen og som alle tror er død, men som har bodd lenge på en øde øy. Etter mange år på øya blir han endelig funnet og retunerer hjem til hjembyen sin. Her prøver han å bekjempe noen “slemme”menn, som var farens siste ønske før han døde. Selv synes jeg serien er drit bra og hovedrollen er ihvertfall ikke verst å se på. Masse hud, slossing, kjærlighet, drama og morsomme kommentarer. Jeg digger den, men igjen så er den litt annerledes og kanskje ikke så sannsynlig – men det liker jeg! 

Prison Break
Dette er vel serien jeg ALDRI kommer til å bli lei. Tror jeg har sett denne serien sånn ca. 7-8 ganger, og jeg elsker den like mye hver gang! Den handler om 2 brødre Lincoln Burrows og Michael Scofieled. Lincoln er dømt til døden for en forbrytelse han ikke har gjort. Michael bestemmer seg for å bryte ut broren og finner fort ut at høyere makter er villig til å gjøre hva som helst for dem til å dø. Jeg kan virkelig ikke si noe annet et jeg er forelsket i denne serien. Det er bare så gjennomført og bra, kjekke skuespillere, uforutsigbare hendelser, intellegente øyeblikk og alt. Jeg digger alt ved denne serien. Det er egentlig bare 4 sesonger, men etter mange år uten PB på skjermen, kommer det en ny sesong – og herregud som jeg gleder meg. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE. Misunner alle som ikke har sett denne, dere har mye godt i vente. 

DC´s legends of tomorrow 
Begynte på denne serien for 3 uker siden og så den ferdig på 1,5 uke. Denne seriern er veldig basert på overnaturlige krefter og fremtidlige ting. De drar frem og tilbake i tid i håp om å redde verden. Selv synes jeg den er spennende, morsom og søt. Alle karakterene har hver sin egenskap og sammen funker det overraskende for min del. 

Don´t trust the Bitch in apartment 23
Det er denne serien jeg ser på for øyeblikket, og jeg synes den er veldig bra. Det er humor latter og ikke minst sarkasme. Serien handler om June og Chloe som er roomies i New York. To forskjellige jenter som lever livene sine på to veldig forskjellige måter. De møter stadig på utfordringer og jeg synes det er underholdende, morsomt og dramafullt – i like!! 

SKAM
Til alle dere som ikke har sett SKAM, gå inn med en gang å se det! I en alder av 20 år er jeg like gira og spent hver uke på hva som skjer med den gjengen der. Handler jo om en gjeng som jobber mot russetiden, og inneholder masse drama, sex, kjærlighet, russetid, gutter og så mye mer. En serie alle kan relatere til, og tror det er derfor den er ganske så populær.

Drop Dead Diva
Okei, den serien her trodde jeg faktisk aldri jeg kom til å se ferdig. Første episode gjorde meg totalt forvirret og trodde det var noe teite greier, men jeg ga den en sjanse og det er jeg glad for. Handler om ei som dør, men som våkner til liv igjen men i en annen kropp. Det nye livet hennes byr på utfordringer og ikke minst sorg over tapet av sin tidligere kjæreste som sørger over “hennes” død. Veldig innviklet og spesielt – men gi den en sjanse, den er faktisk overraskende morsom og bra! 

Orphan Black
Ooou, orphan – dette er også en serie jeg digger. Handler om ei jente som finner ut at hun er en kloning ikke bare til 1, men til opptil 8-9 stykker. Vi følger henne og de andre gjennom dramtiske hendelser. Det er en spennende serie, som byr på mye forskjellig, noe litt uvanlig og ting som man kjenner seg igjen i. Morsom og kreativ serie som jeg liker. Venter på neste sesong for å si det sånn!! 

Her er noen av seriene jeg synes er bra. Noen er ferdige mens andre fortsatt lages. De er relativt nye og jeg gleder meg til flere sesonger kommer ut. Håper noen av de faller i smak for dere også. 

Love u, xoxo
-m

Netflix, chill and update

Good tirsdagskveld alle sammen ♥

For øyeblikket ligger jeg i senga, ser på en ny serie på Netflix som heter Don´t trust the bitch in apartment 23 og bare slapper av. Har gjort litt skole i løpet av dagen, så nå skal jeg ta det rolig. Er så glad for at det går bra på skolen og at jeg trives. Kjenner jeg virkelig trengte et frisk pust og noe positivt tilbake for arbeidet jeg gjør. For øyeblikket har vi fellesuker på skolen noe som er både utfordrende og morsomt. Selv om det er et avbrekk fra det andre emnet vi har kjenner jeg at jeg gruer meg til andre eksamen allerede. Prøver å lese og gjøre så godt jeg kan, så håper det ender godt med denne eksamenen også. Kan tenke meg at jeg ikke er den eneste som kjenner på eksamens nervene. 

For 2 uker siden var jeg endelig en tur hjemme hos min kjære familie og det var såå utrolig koselig. Vi var i Sverige, shoppet, spiste god mat og bare koste. Trengte virkelig å bare komme hjem og lade litt batterier med lite skole og ha en liten høstferie. Såå koselig å se igjen familien og bare være hjemme. Selv om jeg trives veldig i Bergen er det alltid deilig å komme tilbake, borte bra – men hjemme best! Fikk endelig farget etterveksten og satt på vipper så var meget fornøyd♥ 

Har selvfølgelig klart å bli forskjølet og litt sånn, men det er jo bare typisk meg på denne tiden av året. Klarer ikke kle meg riktig, også har jeg jo et immunforsvar som blir syk bare noen sier forskjølet, såe. Ellers går det så og si i skole, trening og henger med folk. I helgen var jeg på et vorse med folk fra folkehøgskolen som bor i Bergen nå, så det var veldig gøy. Så hyggelig å prate med folk og bare se de igjen. Rart og ikke se de hver eneste dag som jeg gjorde før, så det var en minnerik kveld. 

Nå teller jeg dager til jul, juleferie og endt eksamen. Det skal bli deilig med ferie, og jul sammen med familien! Gleder meg helt vilt til å se igjen Hanne som lever livet i Harstad og ikke minst resten av banden i odalen ♥♥ 

Love u, xoxo
-m

Sunday mood

God søndagsmorgen! 

For et herlig vær å våkne opp til. Solen skinner, det er helt blå himmel og friskt bris. Jeg våknet tidlig, tok meg en tur ut, og gikk en liten tur. Planen i dag er faktisk  bare å ta det helt med ro, slappe av og kose meg. Før den tid må jeg lese litt, og gjøre litt skolearbeid. Føler søndag er den rette dagen for å planlegge, og forbrede meg på til uka som kommer. Til uka har vi ikke så mange forelesninger så jeg skal endelig hjem en tur. Det skal bli såå deilig, gleder meg masse til å se igjen familien. 

I går var jeg, ei venninne og kjæresten hennes på tur opp Stoltzekleiven, og videre ned til Fløien. Det var suuper koselig, og ikke minst veldig deilig å nyte været på best mulig måte. Høsten her i Bergen er jo bare helt nydelig, så det er bare å nyte hvert eneste minutt. 

Nå skal søndagen nytes, det er typisk søndag og jeg har typisk sunday mood i kroppen. Merker at det er skole i morgen, og at helgen er over allerede. Uansett ha en suuper søndag alle sammen ♥♥♥♥

Love u, xoxo 
-m

10 ting som gjør meg lykkelig

♥ Familie og venner. Jeg er så heldig å ha verdens beste foreldre og søsken. Mine søstre er mine bestevenner, og det er jeg evig takknemmelig for. Alt familien min og vennene mine gjør for meg, og alt jeg har fått lov til å oppleve, har ikke ord, er så glad for det! 

♥ Ferie. Jeg elsker virkelig å ha ferie. Ikke noe er som en pause fra alt mas og stress. Det er ingenting som slår en avlsappende tid, med mennesker man bryr seg om. 

Gjøre andre glad. Jeg er en person som elsker å gi andre gaver, være der, bare lytte. Det gir meg en indre glede og jeg vil bare at alle skal ha det bra. Jeg vil egentlig bare vise at jeg bryr meg om de jeg er glad i og at jeg er der for dem. 

Mat/godis. Er så glad for at det finnes god mat. Er jo elendig på å lage mat, men prøver så godt jeg kan! Mamma er heldigvis dreven på kjøkkenet, så har en del å lære. Bare elsker godis, det beste jeg vet!!! ♥godis♥

Leve på kanten/utfordre meg selv. Jeg elsker å kjenne på følelsen av å leve. Det å gjøre noe spontant og skummelt. Jeg husker jeg var livredd for å hoppe i fallskjerm, men det var helt vilt gøy! Jeg elsker at jeg har fått muligheten til å surfe, kjøre bil også videre. Jeg liker å gå en helt annen vei enn alle aldre. Jeg er ikke redd for å prøve meg alene i denne verden. Jeg vil klare det meste på egen hånd – bane min egen vei. 

Kjøre bil. Den frihetsfølelsen man får da men endelig fyller 18 år og kan sette seg i bilen å kjøre av gårde. Husker det som det var i går jeg fikk lappen. Den følelsen av å dra hvor man vil, er ubeskrivelig og helt fantastisk. Høy musikk, godt selskap og god stemning i bilen er undervurdert til 1000, i mine øyne i hvert fall. 

Revy/show/oppvisning. Egentlig veldig rart at jeg ikke har begynt med noe sånn før, men husker at jeg elsket hvert eneste minutt da vi hadde russerevy. Jeg synes det var helt sykt gøy å danse foran publikum. Være utenfor komfortsonen og bare gjøre noe gøy. Det må helt klart gjentas, for det gjør meg glad. 

Spontan. Jeg er ikke et menneske som liker å planlegge, men et menneske som liker å gjøre akkurat det som passer meg. Følelsen av å bare gjøre det du vil akkurat da du vil, er faktisk veldig god og den gir definitivt adrenalin. Det beste er å gjøre noe, med noen, det blir alltid 100 ganger bedre. 

Le. Det beste jeg vet er å le. Jeg er et menneske som elsker å være rar, teit og bare gjør morsomme ting. På FHS var jeg super heldig fordi jeg hadde en roomie med like teit og tørr humor som meg. Det å kunne le, med mennesker er gull verdt. Det er ikke mange man kan le ordentlig med, men jeg har lært en ting, at de menneskene du ler godt med er ekte gode mennesker en ikke bør miste. De er uerstattelige og vanskelige å finne.

Være meg selv. Jeg blir så lykkelig når jeg kan være meg selv 100 %, rundt mennesker. Det gjør meg så glad når folk faktisk liker meg for den jeg er og aksepterer det. Det er en stor lettelse, og burde vært en selvfølge, virkelig. 


Love u, xoxo
– m

Vil jeg tilbake..?

Etter noen timer med nesa i boka, sier jeg meg fornøyd med dagens innsats. Dagen i dag har gått det meste i skole, lesing og chilling. Prøver å være en flink student, men er ikke alltid like lett, når andre ting frister mer enn å lese. Kjenner at jeg allerede er nervøs for dette emnets eksamen. Prøver å fortelle meg selv at det vil gå bra, men er ikke alltid like lett å tro på. Uansett så gjør jeg det jeg kan, og det er vel bra bare det, tenker jeg. 

Nok om skole, og studie.. I det siste har jeg kjent på lysten til å spille håndball igjen. Kjenner det er lenge siden jeg har tatt i en ball og bare spilt for gøy. Lenge siden jeg har kjent på savnet av lagsport, og gleden det gir. Selv la jeg håndballen på hylla fordi det ble for mye for meg, det ble altfor for seriøst, og jeg taklet ikke presset rett og slett. Det ble etter en stund mer et press enn en glede. Nå har jeg lyst til å finne et lag her i Bergen, som spiller for gøy, hvor jeg kan senke skuldrene å bare spille ball. Vet ikke om jeg vil begynne for godt, eller bare for en dag, men kjenner jeg vil tilbake på banen igjen å prøve i hvert fall. Jeg må teste om jeg vil tilbake til håndballen, eller om det er en epoke i livet som er over for godt. 


love u, xoxo
-m