Update i fra Bergen

Hei dere!

Akkurat for øyeblikket sitter jeg og skriver på bloggen i mitt nye rom i Bergen. Jeg har vært her nå i snart 2 uker nå og etter denne perioden har jeg storkost meg. Det er mye nytt, nye folk og mye å sette seg inn i, men det har gått overraskende bra. Jeg har fått med meg alt skrotet mitt hjemmefra og til Bergen og blitt veldig fornøyd. Denne uka har gått i et kjør, det har vært fadderuke, noe som tilsvarer mye tvangssosialisering og VELDIG mye informasjon, noe jeg har faktisk syntes har vært kjempe gøy. Vi har hatt noen forelesninger og jeg er positiv overrasket over opplegget, og studie noe som gjør meg glad, så håper det blir sånn hele veien! 

I dag har jeg slappet av, lest litt pensum, gått en tur og møtt noen venner. Kollektivet er kjempe hyggelig, så det er deilig å kunne senke skuldrene litt og bare nyte! Er heeelt utslitt etter uken, så nå tar jeg kvelden. Håper alle koser seg, og lever livet. 

Love u, xoxo
-m

P O S I T I V E V I B E S ♥

Oij oij oij, det er en evighet siden sist. Har nesten glemt hvordan jeg blogger, haha. Den siste tiden har jeg ikke gjort stort mer enn å jobbe, trene, spise og sove, det har liksom ikke vært noe som har skjedd. Til tross for mye jobbing, har jeg klart å skaffe meg et sted å bo i Bergen, jeg kom inn på skolen og er klar for et nytt kapittel i livet. Skjenner jeg er livredd for ikke å like studie, det er liksom så skummelt. Jeg flytter inn i en helt ukjent by, inn i et kollektiv hvor jeg ikke kjenner noen og skal begynne på et studie jeg ikke aner om jeg kommer til å like. Jeg er veldig dedikert til å jobbe hardt og komme meg gjennom det, men selv om jeg vil gjøre mitt beste er jeg redd. Redd for å begå en stoor feil og ikke klare det. Jeg har vokst utrolig mye den siste tiden så vill virkelig ikke få et slag i ansiktet og bli dratt tilbake. Det er bare en ting jeg kan gjøre og deter å være positiv og håpe at jeg gjør det rette. Jeg har alltid hørt at veien blir litt til som det går. så får håpe det går bra. 

Selvom om det er nervøs stemning i blodet, blir det spennede å se hvem jeg kommer i klasse med, hvem jeg skal bo med og hvordan hele opplegget fungerer. Jeg reiser med en positiv innstilling i håp om at jeg har et bra år i vente♥

Love u, xoxo 
-m