Tuesday bby

Helloo people♥

For øyeblikket sitter jeg og nyter solen, etter nok en jobbdag. Kjente allerede da jeg sto opp i dag at det ville bli en laaang dag, men heldigvis gikk det bra. I dag har jeg ingen spesielle planer utenom å trene og slappe av. Er skikkelig gira på godteri, så tror jeg må stikke på butikken en tur og kjøpe litt. Det er veldig deilig at det er sommer, men selv synes jeg det er litt rart at vi gleder oss hele tiden til sommer, også jobber man nesten hele tiden. Skulle ønske jeg hadde tid og energi til å finne på noe hele tiden, men sånn er det dessverre ikke akkurat denne sommeren. Uansett er det deilig at det er sol og varmt.


Kjenner jeg ikke er heelt i toppform når det gjelder prioriteringen av bloggen og temaer å skirve om, men tar mer enn gjerne imot tips til hva dere vil lese om. Det hadde vært kjempe koselig. Vi snakkes senere. Ha en suuuuuper tirsdag folkens!! 

Love u, xoxo
-m

God morgen

Gooood morgen til alle! 

Det er søndag og helgen er allerede nesten over. Sykt hvor fort det går, men sånn er det. I går ble jeg med venninna mi ut, noe som var veldig koselig. Alltid gøy å være med hu, så det ble en bra kveld. 
I dag skal jeg slappe av, se på film, ta meg en treningsøkt, hente bilen min og spise masse. I morgen begynner en ny uke med jobb – noe jeg egentlig synes er helt greit. Jeg trives veldig, trenger penger og har en veldig grei sommerjobb, så klager ikke. Håper alle får en suuper søndag, vi snakkes senere idag. Tenkte kanskje å ha en spørsmålsrunde i nærmeste fremtid, hva tenker dere om det?


love u, xoxo 
-m

måndagsbarn

En ny uke – betyr fresh start. Helgen i Stord var suuper koselig! Så utrolig gøy å se igjen mine herlige, fine, beste jenter. Kjempe fin bursdagsfeiring, og generelt god stemning. Trist å si hade, for er usikker på når jeg ser dem igjen – satser på at det ikke blir så altfor lenge til. 

I dag er det mandag, så det betyr jobb. Siden jeg har byttet studievalg og by går mye av tiden til leting av steder å bo. Er kjempe redd for ikke å finne et sted å bo, eller at jeg i det hele tatt ikke kommer inn. Håper det ordner seg etterhvert men kjenner det tar på nå..

Har blitt hekta på “The Flash”, digger den serien virkelig – men kan ikke se på det dagen lang så tenkte å ta meg en tur på trening før jeg skal kjøre Nora og Siri på fotballkamp. Håper alle koser seg, selvom det er mandag og det er litt hardt etter helgen, men en bra ting med mandagen er at det er en ny start, og nye muligheter til å gjøre ting. 


Love u, xoxo
-m

It’s the weekend baby

Endelig er det fredag og det betyr helg. Om noen timer sitter jeg på fly til Stord for å feire søteste Kari. Det blir super koselig og jeg gleder meg masse til å se igjen både hun og Helene♥

Forrige helg var jeg med Nora, Siri og Madeleine på strømmen og shoppa! Så koselig og jeg elsker virkelig SmoothieXchange – noe av det beste jeg vet om. Uansett en veldig koselig helg, og jeg tror denne helgen blir like bra som forrige, wooop. Fridagene skal nytes og en ny by skal utforskes, Stord  here I come – haha lol kleint.  


Love u, xoxo
-m

S A T U R D A Y

Hei! 

Det er lørdag idag og jeg har fri fra jobb. Sykt deilig å sove litt lenge for en gangs skyld. Jeg har nettopp spist frokost, og sett aller siste episode av sesong 2 av skam! Ååå fy så bra det er, blir virkelig aldri lei! I går var Ingvill, Emilie, Klaudia og jeg på kino og så “Et helt halvt år”. Jeg har jo lest boken så gledet meg veldig til å se filmen og den var så fin. 

I dag har jeg ikke så veldig mye planer, tenkte egentlig å kjøpe bursdag gaver til søstrene mine. Alle har bursdag i juni, bortsett fra meg, så ja jeg er outsider.. Tar egentlig dagen litt som det kommer, men satser på at det blir en koselig lørdag♥


Ha en super lørdag!! 

Love u, xoxo
-m

Sundaay bby

Denne uka her har gått så utrolig fort! Kom jo hjem på tirsdag så har jo bare jobbet 3 dager, men likevel har den rast av gårde og det er søndag allerede. Etter sydenturen ble Kari, altså min gamle roomie, værende her hjemme hos meg. Hun ble med meg på jobb, og vi koste oss egentlig bare ute i sola, spilte volleyball og kjørte bil. Tok min første joggetur på gud vet hvor lenge, og det gikk overraskende greit, men kjenner det blir en stund til neste gang, haha. På fredag var jeg og noen venner av Nora og Siri og så på fotballkamp, så har jo fyllt opp dagene med mye gøye ting. 

I dag er det søndag og det er konfirmasjon som står for tur. Kommer nok til å bli veldig koselig, men kjenner jeg gruer meg litt til å få på meg bunaden i denne varmen… men men, det kommer nok til å gå bra!


Kos dere masse i dag og nyyyyt søndagen!

love u, xoxo
-m

Zakynthos 2016 ♥

Hei mine fine lesere♥

For litt over en uke siden var jeg og 50 andre fra folkehøgskolen på skikkelig ferietur til Zakynthos. Til tross for 19 timer venting på Gardermoen kom vi oss endelig av gårde ned mot varmere strøk. Vi jentene fikk sjekket inn på forskjellige hoteller, mens gutta dro til villaene de hadde leid. Turen var rett og slett helt fantastisk på alle mulige måter.Vi har ledd sammen, vært på båttur, vi har festa, vært på stranda, spist god mat, tatt masse fine bilder og bare tatt ferien helt ut. Er blitt så glad i de alle sammen og jeg får ikke sagt nok, hvor glad og takknemlig jeg er for å ha blitt venn med dem.

Tusen takk for en helt vilt bra tur, har aldri hatt det så gøy i hele mitt liv. Håper det blir en årlig tradisjon!! Glad i dere alle som en ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ puss puss

Love u, xoxo
-m