Herregud så heldig jeg er…♥

Klarer virkelig ikke forkare hvor glad og takknemlig jeg er for alle vennene jeg har fått i det siste. Ord blir rett og slett fattige. Etter året i Molde har jeg lært at det er love å være seg selv. Det er lov å være annerledes og det er helt greit å gå en annen vei enn resten av mengden. Det året her har jeg fått venner som har hjerter av gull, og godhet uten like. Jeg har fått et helt annen syn på mennesker og at alle bærer på sin historie. Det er mennesker som hjulpet meg, støttet meg, ledd med meg og tatt meg for den jeg er. Jeg savner de hver eneste dag og jeg tenker bare – herregud så heldig jeg er. Så heldig jeg er som har fått møtt så mange fantastiske sjeler, og gode personligheter. 


Jeg takker gud og alle høyere makter for at jeg fikk muligheten for å begynne på Molde FHS. For at det var akkurat disse menneskene jeg ble kjent med, og for at det ble vennskap og en så stoor kjærlighet til så mange. En kjærlighet som ingen kan forstå♥♥♥♥

love u, xoxo
-m

Dagen før dagen

Hei solstråler!! Det nærmer seg 17.mai og Norges bursdag med stormskritt. Selv synes jeg 17.mai er såå koselig, fordi alle pynter seg med dress, kjole og ikke minst bunad. Vi spiser god mat, masse is, går i tog og bare nyter dagen til det fulle. I fjor jobbet jeg, noe som jeg egentlig syntes var veldig koselig. Folk var glade og fornøyde, noe som gjorde dagen veldig bra. I år derimot har jeg fri og får muligheten til å bruke bunaden, spise is og møte mennesker man kanskje ikke ser så ofte. Er det noe jeg elsker å gå med så er det bunaden. Jeg liker at det finnes så mange forskjellige typer, og vi ser så fine ut i festdraktene. 

I morgen har jeg planer om å ta meg en tur på barneskolen jeg gikk på, med mamma og pappa, og litt senere drar jeg for å se på russetoget. Etterpå blir det nok god mat med familien, og jordbær og is til dessert – naaaam♦ 


Love u, xoxo
-m

Eventyret er over..

Eventyret i Molde er over, og et kapittel avsluttes. Det har vært det beste året i mitt liv, og jeg sitter igjen med et hav av minner og vennskap som vil vare livet ut. Takk for alt! ♥

Det er umulig å beskrive det året jeg har hatt i Molde. Det har vært over all forventning, og jeg gleder meg allerede til et års treffet. Heldigvis er det ikke mer enn 10 dager, før mange av oss drar til syden sammen, så da får vi sett hverandre igjen.  

Det er i dag 1 uke siden jeg forlot Molde og satte kursen mot øst igjen. Koffertene er fortsatt ikke pakket ut, fordi jeg ikke vil at det skal være reelt enda. Det jeg savner aller mest er og alltid våkne opp til noen ved siden av meg. Jeg startet hver morgen med å le på grunn av Kari og jeg kjenner at det er et stort tomrom. Uansett om det er trist og rart, så må man tenke fremover. Nå starter et nytt og spennende kapittel i livet, og jeg vet at de folka jeg har blitt kjent med på FHS, alltid vil være der ute i verden. Jeg vet at om jeg drar til Bergen, Trondheim, Oslo, Sogndal, Kristiansand, Stavanger osv, så vil jeg møte på noen, og det vil være akkurat som før.   

Om 2 dager er det 17.mai, så da skal Norge feires. Har ingen spesielle planer, men jeg tenkte å se på russetoget, spise god mat med familien og bare kose meg. Skal opp tidlig dagen etter for å jobbe, så blir ikke store festen på meg, men det går helt fint. For tiden prøver jeg å lete etter billige leiligheter i Kristiansand, for det er dit jeg mest sannsynlig ender opp til høsten. Hvis det er noen som kjenner noen, eller vet om noe, send meg en mld, eller kommenter. Forhåpentligvis skal Eline (hu i midten på første bildet under) og jeg bo sammen til høsten, så det gleder jeg meg til. 


Nå skal jeg kjøre Siri, og etter det skal jeg se på ukes episoden av skam, som er høydepunktet hver uke. Nyt søndagen folkens!

love u, xoxo
-m