Siste nytt..

I løpet av de siste ukene har jeg fått gjort veldig mye, og opplevd mye nytt. Jeg ble tatt ut til å være med på volleyball laget, som skulle spille cup i Førde. Så det var en veldig gøy tur, og ikke minst en opplevelse i seg selv,  selvom jeg ikke var så god, hehe. I tillegg har vi hatt herrenesaften her på skolen, noe som vil si at vi jentene lager et show for guttene, og det er liksom guttas dag. Det var helt syykt morsomt, utrolig mye jobb, men så verdt det til slutt. Har også vært på turer med klassen, hvor vi har vært ute, og grilla, spilt slåball og bare kosa oss. For litt over 1 uke siden bestemte Kari og jeg oss for å ta en spontantur til Ålesund!! Der shoppa vi, spiste på resturant og var skikkelig turister. Sykt fin by, veldig veldig fin tur med ei suuuper venninne♥

Love u, xoxo
– m

tb Australia 2015

Det føles ut som det var igår vi var klare for tur til Australia, men når jeg sjekker datoen idag, er det snart 6 måneder siden vi satt oss på flyet og reiste til andre siden av kloden. Australia er et av de beste minnene jeg har fra det året her. Et sykt land med et utrolig bra opplegg fra skolen, hvor vi fikk oppleve alt vi kunne ønske oss. Det går ikke en dag hvor jeg ikke mimrer litt tilbake på tiden der nede. Surfing, sandboarding, kenguruer, sightseeing, australsk fotball, fallskjermhopp, soling, bading, volleyballspilling, dyrepark, cricket, snorkling og shopping er bare noe av det vi fikk oppleve. Australia er virkelig et av de landene som jeg skal dra til senere i livet.
Jeg er såå takknemlig for alt den turen ga, for det er den beste turen jeg noen gang har opplevd i hele mitt liv. Selv om det er langt å reise, og mange timer på fly, er det allikevel såå verdt det! 


Jeg er så glad jeg valgte å skrive dagbok i Australia, for det er så koselig å lese nå i ettertid, hva vi gjorde da vi var der nede. Hver gang jeg leser om det, dukker alle bildene og minnene opp igjen og jeg får følesen av å oppleve det igjen og igjen. En fantastisk tur jeg gjerne skulle opplevd flere ganger. 

Love u, xoxo
– m

Det går mot slutten…

Det er mindre enn 2 uker igjen, og det går mot slutten på folkehøgskole året. Selv om det er trist å tenke på, må jeg bare tenke på hvor heldig jeg er som har fått oppleve et så fantastisk år. Jeg har møtt utrolige fine, snille og gode mennesker, jeg har lært meg selv å kjenne og jeg har virkelig fått venner for livet. Jeg har fått minner jeg alltid vil huske og mennesker jeg aldri vil glemme. Det føles egentlig bare ut som jeg skal hjem på ferie, for så å komme tilbake. Det blir veldig rart å skulle flytte hjem igjen, det blir rart og ikke ha morgensamling igjen eller å se igjen folk her. 
Snart avsluttes et kapittel og et nytt begynner. Heldigvis ses vi igjen om 1 år, på reunion og så det blir koselig. Gleder meg til å høre hva folk driver med, hvor folk bor og hvordan det går med alle. Kommer til å savne det her veldig mye, så siste del skal virkelig nytes♥


love u, xoxo
– m

“Du er feit”

I mitt liv har ærlighet alltid vært en viktig del av livet, og det er noe jeg har satt stor pris på. MEN er det en ting jeg har lært i løpet av mine 20 år, så er det at man ikke alltid trenger å være ærlig i alle sitasjoner. Det er helt greit å ha sine meninger, å mene noe, misforstå meg rett, men i noen settinger funker det bare ikke å være 100% ærlig.  Vi lever i dag med et sykt press fra alle kanter og vinkler. OG ja vi lager det kanskje litt selv, men på en eller annen måte har dette presset blitt som et stort svart hull, som drar med seg flere og flere.  Det er ikke lett ?å være bra nok?, ?god nok? ,?smart nok? og ?tynn nok?.
Det er et sårbart tema for de aller fleste, og en av de vondeste tingene man kan høre er uhyggelig kommentarer på nettopp disse områdene.  

Noen ganger kan kun en liten kommentar ødelegge alt for et enkelt menneske. Det kan snu livet på hodet, og gå fra å være fantastisk til forferdelig. Vi vet aldri hvordan personer vil reagere, vi vet ingenting om deres fortid, eller historie.  Noen ganger trenger man ikke si alt man tenker.  For er det en ting jeg vet, så er det at ingen vet mer om sine ?feil?, enn man selv.

Og til slutt ? ALDRI,  og da mener jeg ALDRI, si til noen ?Du er feit?.  


love u, xoxo
-m