Glaaad påsk

Heeei kjære bloggen!!

Den siste tiden har jeg storkost meg på skolen, gjort masse gøy og jeg har vært hjemme på påskeferie. Alltid like godt å komme hjem til min kjære familie, være litt med de og bare kose. Det beste med påskeferien var å se igjen verdens herligste svenske, Frida!! Har savnet henne altfor mye, så det virkelig underbart å se igjen min favoritt tjej!! Hadde virkelig en såå bra tid med henne som alltid og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg ser hu♥  Ingen er som den jenta og jeg kan virkelig ikke få sagt hvor glad jeg er for å ha hu i mitt liv! Verdens beste jente som jeg tror alltid vil stille opp for meg. Er såå glad i den jenta, verdens beste – helt klart!!!♥


Nå er jeg tilbake i Molde igjen, og er klar for siste del av folkehøgskole livet! I helga er det rollebryllup, så er det herrenesaften, og masse elevkvelder! Tror siste tiden kommer til å bli like bra som resten av året har vært. 

Love u, xoxo
-m

Ny favoritt t-skjorte i skapet♥

Akkurat nå sitter jeg i senga, hører på musikk og har nettopp kommet hjem fra Moldetorget. Det var en skikkelig koselig tur, og veldig gøy at Christine også ble med. Lenge siden jeg har vært med henne, av ulike grunner, så det var veldig gøy. Heldigvis brukte jeg ikke noe penger i dag, så var flink jente. Var uansett på en liten shopperunde i går og da fikk jeg brukt nok. Men fattig eller ei, glad er jeg for alt jeg kjøpte! 


Her er absolutt favoritt toppen!! Kosta bare 50 kroner, og jeg er helt frelst!! Elsker den og som roomien min sa, jeg kommer sikkert til å bruke den hver eneste dag de neste 3 ukene, haha. ♥

Nå er det middag, håper det er noe godt og det ryktes pita med kjøtt så det blir digg. Kos dere masse ikveld, om dere skal være inne å se på film med godis i fanget, eller ut på byen og danse til krampa tar dere. Siden det er lørdag er det elevkveld som gjelder, gleder meg masse til å se. 

Love u, xoxo 
-m

S A T U R D A Y

God morgen og god helg til alle sammen. Endelig lørdag, sola skinner og det er skikkelig god stemning på skolen. I dag er det fotografering av klasser og korridorer som står på planen, og etter det skal Kari, Helene og jeg gå en tur i det fine været. Akkurat for øyeblikket sover Kari, mens jeg ser på Arrow som vanlig. 

Det har vært skikkelig deilig vær i Molde denne uka, og vi har fått vært masse ute. Vi har blant annet fiska, som forresten var min første gang, vi har gått på ski, spilt fotball, og hatt rebusløp. Det har vært en sinnsykt bra uke, så håper neste blir like bra. Det nærmer seg påske og vi skal hjem allerede neste helg – helt vilt hvor fort tiden går! Gleder meg alltid like mye til påske, tror til og med jeg skal til Trysil å besøke Frida, det blir sååå himla gøy! Savner henne veldig veldig mye.. ♥


 

love u, xoxo
– m

Blondine eller brunette?

Hei skjønninger! Hurraaa for lillelørdag i dag og ikke minst for smågodt på rema 1000 til 2,90 kroner, woop woop!!

Det er en ting jeg har tenkt på lenge å spørre dere om, men har vært så mye å gjøre så har ikke hatt tid før nå. Jeg vet ikke om jeg har noen nye lesere, men ihvertfall hvis jeg har, så har jeg egentlig vært brunette. For omtrent 1 år siden bestemte jeg meg for å stripe håret litt lysere, og noen måneder senere fikk jeg for meg at jeg ville bli helt blond. Så i dag er jeg blondine, sett bortifra en ettervekst som tar innpå rett som det er.
Noen dager får jeg såå lyst til å bli mørk igjen, mens andre dager vil jeg ha blondt hår hele livet. Tenkte jeg kunne høre med dere, om hva dere synes. Hva synes dere jeg passer best med, og hvilken farge synes dere jeg burde velge på håret? 

 Håper dere vil hjelpe meg og kommetere hva dere synes i kommentarfeltet. Under ser dere noen bilder av meg som både brunette og blondine. 


Dere er best♥

love u, xoxo
-m

Home sweet home

Etter 1 uke hjemme på vinterferie er jeg tilbake i Molde. Jeg har hatt noen utrolig fine dager hjemme, med god mat, familie og venner. Det er lenge siden jeg har hatt en såå bra ferie! har virkelig kosa meg, og jeg er såå glad i den sprø familien min. 

Jeg dro jeg hjem fredagmorgen, spiste taco med familien på kvelden, kjørte bil og så på film med Nora og Siri. I løpet av ferien så har jeg vært på fest med herlige Emma og jobba noen dager i Oslo. Jeg har også vært en tur i Sverige med min gale familie hvor vi shoppa godteri, brus, klær, sminke, sko og alt vi egentlig trengte. Jeg har kjørt bil og jeg har vært masse med søstrene mine. Det gikk faktisk ikke en dag hvor jeg kjedet meg eller ikke hadde noe å gjøre. Festene med Emma var såå sykt gøy, og jeg er såå glad jeg ble med. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt på fest/ ute på byen. 

Etter noen fine dager hjemme så er jeg tilbake, og det er helt vilt å tenke på at det bare er noen uker igjen av oppholdet på skolen. Snart er det påskeferie og hjem igjen og etter det så er det bare 5 uker igjen. Det er veldig rart og vemodig å tenke på så prøver heller å nyte dagene enn å tenke så mye på det. 

I kveld er det onsdagsquizzz i peisen, så det blir sosialt og koselig. Akkurat for øyeblikket bor jeg alene på rommet siden Kari er på tur, men hun kommer tilbake i morgen så det er bra. Har utrolig nok klart å bli syk IGJEN. Er såå lei av å være tett i nesa, men men sånt skjer. Så nå skal jeg på butikken, kjøpe tran, vitaminer og nesespray, så håper det hjelper! Håper dere som har hatt ferie har hatt en super ferie, og til dere heldige som har det nå: Nyt ferien masse!! 

love u, xoxo
-m