Happy sunday

Happyy sunday!! 

I dag er det mye som skjer og det er rett og slett en glad søndag. Først må vi gratulerer så mye med mors-dagen til alle mødrene i verden, og happy valentins dag. I dag er det kjærlighet i luften og det er lov å vise at man er ekstra glad i noen. Akkurat for øyeblikket sitter jeg i senga og ser på Arrow. Litt senere i dag skal noen venninner og jeg på kino og se How To Be Single, så det gleder jeg meg til. Senere ikveld er det pysjamasparty i peisen så det blir nok koselig. Det er ingen grunn til å hate denne dagen hvis du er singel, omgi deg selv med folk du er glad i og som fortjener å ha en fin dag.

Det er så sykt hvor fort tiden går, skoleåret er snart omme og det er så rart å tenke på. Snart drar vi hver vår vei i verden og dette året vil bli enda et minne. De siste månedene skal nytes til det fulle, og heldigvis så skal mange fra skolen på en sydentur sammen, det blir garantert en konge avslutning. 

Love u, xoxo
-m

Søk folkehøgskole

Til alle dere som skal søke til høsten – SØK FOLKEHØGSKOLE!

Jeg vet mange tenker at de må begynne rett på studie, at dere har dårlig tid også videre, men bare stopp opp litt. Dere er 19/20 år, dere har god tid til å studere, og vi skal jobbe nesten hele livet, så 1 år på folkehøgskole gjør ingen skade. Det er en fantastisk mulighet, som dere kun får 1 gang i livet. Det er en perfekt måte å legge skolen litt på hylla og ta et pust i bakken. Gi dere selv et klapp på skulderen, dere har gått på skolen i 13 år. Det er lov å ha det litt gøy, vi er tross alt unge kun en gang. 1 år på folkehøgskole gir dere så mye, dere får oppleve nye ting, lære dere selv å kjenne, reise nye steder, prøve ut forskjellige aktiviteter som dere aldri har prøvd før, dere får venner for livet og 1 år dere aldri vil glemme.

Jeg gikk selv på en smell etter videregående. Jeg var stressa, forvirra og hadde null peiling på hva jeg ville. Alle rundt meg visste hva de skulle gjøre og hadde full kontroll, mens jeg druknet i brosjyrer og tanker. Til slutt endte jeg opp på en høgskole, selv om jeg hadde null interesse og null motivasjon. Det sier seg selv hva som skjedde, men uansett er jeg glad jeg fikk oppleve det. For hvis ikke hadde jeg aldri søkt folkehøgskole, og oppdaget hvor utrolig bra det er. Å gå på folkehøgskole har gitt meg så mye, jeg har fått venner for livet og ikke minst fått uforglemmelige minner. Ta dere en pause og oppdag alle godene livet har å by på, det har dere fortjent. 

I år går jeg på Molde Folkehøgskole og det er virkelig verdens beste skole. Herlige lærere, god mat, unike stipendiater, gode,snille, fantastiske medelever, bra internat og ikke minst de beste studieturene, med sykt kule destinasjoner.
Men uansett hvilke folkehøgskole dere velger, om dere velger, blir det et helt annerledes år fylt med glede, latter, vennskap, internatliv, peiskos og så mye annet fantastisk. 


Lykke til med valget til alle dere der ute! ♥

Love u, xoxo 
-m

F r i e n d s h i p ♥

I løpet av livet møter vi tusenvis av forskjellige mennesker. Mennesker med ulike egenskaper, personligheter, utseender og levemåter. På en eller annen måte så blir vi venner med noen av disse menneskene. Først er de totalt fremmede, men før du vet ordet av det betyr de mer for deg enn disney og sjokolade. Jeg leste en gang et sitat som jeg synes passer inn “venner er som gatelys, de forkorter ikke avstanden, men gjør veien lettere å gå” . 

Er det noe jeg har lært den siste tiden så er det å sette pris på de vennene man har. Livet er som en togreise, noen mennesker går på, mens andre går av. Det er trist å se tilbake på min fortid, fordi det er så mange som har gått av min togreise. Mennesker som jeg trodde jeg skulle ha ved min side livet ut, men som idag er en totalt fremmede. Ingenting gjør mer vondt enn å miste en venn og føle at en blir valgt bort. Noen sier at folk forandrer seg, men jeg tror ikke noen kan forandre seg. Man er den man er, og i mine øyne er det som skjer at den virkelig siden kommer frem. Men glem ei de som faktisk velger deg. Som stiller opp, og som lyser opp dagene dine. Ikke glem de kjære som alltid er der, men som ikke roper høyest. Ta vare på de vennene du virkelig vil ha i livet ditt, og nyt minnene dere skaper sammen. Ingenting er mer verdt enn gode venner og herlige vennskap♥

Et hjerte kan slå, et hjerte kan briste. 
En venn kan man få, en venn kan man miste. 
Men i mitt hjerte er du gjemt, 
for en venn som deg blir aldri glemt!♥

Love u, xoxo 
– m