W E E K E N D

Hei og god søndagsmorgen til alle sammen♥

Håper alle har hatt en strålende helg med masse kos og latter. Det har ihvertfall jeg! Søster nr 3 i flokken tok flyetopp på fredag for å besøke meg her på skolen. Siden hun kom sent på fredag ble det en kort omvisning av skolen, si hei til alle og ikke minst litt godteri spising. På lørdag våknet vi, til dans som lørdagstema. Så litt av dagen gikk med til det, senere gikk Nora og jeg en tur, før vi tok turen ned til byen for å spise pizza. Senere på kvelden gikk vi i peisen for å spille litt billijard før det var duket for elevkveld. Vi avsluttet kvelden med en biltur, eller rettere sagt rånetur gjennom byen x antall ganger.

Nå ligger både Kari, Nora og jeg som slakt i hver vår seng på 204. Alle slitne etter en veldig koselig og laaang natt!! I dag har vi ingen planer, vi tar det heller litt som det kommer. Tenker det blir en tur ned til byen, kanskje dra på kino eller noe i den retningen. 

Utrolig deilig å være tilbake her på skolen, men veldig veldig godt å ha besøk av lillesøster. Selv om det ikke er lenge siden jeg så henne sist blir jeg alltid glad for å møte hu. Neste helg er det familiedag her på skolen noe som tilsvarer at Nora og resten av flokken kommer på besøk. Søster nr 4,Siri, kommer også hit, så det gleder jeg meg masse til♥♥

I kveld er det søndagsturnerning, så god stemning blir det vel. Har hatt en fantastisk helg fylt med såå mye fine folk, latter og morsomheter. Satser på at resten av dagen blir like bra som fredag og lørdag!

Love u, xoxo
-m

Wednesday

Hei!

Kom nettopp inn døra etter en bra treningsøkt. Sola skinner, det er blå himmel og overraskende varmt til å være midten av oktober. Dagen i dag har bestått av elevsamtale og egentrening, noe som egentlig har passet meg veldig bra. Hodet mitt er ikke helt med i dag, men jeg håper og satser på at det blir bedre til imorgen. Nå er det straks middag, og etter det er det ikke mye som skjer. Idrettsklassene skal ha et møte anngående klassegenseren vi skal bestille, så det blir nok bra. Håper alle blir fornøyde og ikke minst enige til slutt. Om været holder og det ikke blir kaldere, blir det en gåtur ikveld, forhåpentligvis med Kari, om hun orker etter overnattingsturen hun har vært på♣


Love u, xoxo 
-m

Beautiful life

Kjære dagbok,blogg, venner, familie og bekjente. Kjære store, og kjære små. I dag finnes det 7 milliarder mennesker i verden. 7 milliarder mennesker som har fått livet i gave. En gave som vi har fått muligheten til å oppleve og utforske på vår egen måte. Livet er som en berg og dalbane, og uventede ting skjer uten noen forklaring. Livet er fra mitt perspektiv en uforutsigbar reise som innholder alt fra smerte, sorg og elendighet til glede, lykke og kjærlighet. For meg er de mørkeste dagene vanskeligst. Når de negative tankene tar styringen og setter en stopper for å sette pris på livet. De dagene hvor ufroklarlige ting skjer som et lyn fra blå himmel og de dagene hvor urettferdigheten slår til og setter sitt spor. 

I år går jeg på Molde Folkehøgskole og får muligheten til å nyte livet helt og fullt ut. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag, og det finnes bare gode mennesker rundt meg. Allikevel finnes det dager hvor jeg har det vondt, er langt nede og ikke helt forstår hvorfor elendighet, og smerte har så stor makt over livet mitt. 

For meg er livet som en togreise. Livet er fylt med både oppoverbakker og nedoverbakker, svinger og ujevn far. Det er tøft til tider og det kan føles så ensomt, mens det andre ganger ikke kan bli bedre. Ingen vet hva som befinner seg rundt neste sving. Noen mennesker hopper på reisen med deg, mens andre hopper av. Noen får en laang reise, mens andre ikke. Noen får oppleve mer, andre mindre. Hvorfor? Det har jeg ikke svar på og det har ingen andre heller, og det er kanksje det som er så fantastisk med denne gaven vi har fått. Vi vet ikke hvorfor akkurat vi har fått muligheten, meningen med det, hva som vil skje i fremtiden, og hva som skjer når vi ikke lenger lever her. 

Livet er fantastisk, og vi burde nyte det som takk og fordi vi aldri vet om vi noen gang vil få oppleve noe som dette igjen. 

 

Love u, xoxo
-m

No place like home ♥

Hei og hopp. 

Nå har jeg plassert meg godt ned i senga, med dyna over meg og ser på romkameraten min som desperat pakker. Hun skal på tur igjen allerede imorgen, mens jeg skal være her. Som dere kanskje har forstått så er vi tilbake på Molde folkehøgskole, etter en altfor kort høstferie hjemme. Veldig deilig med ferie og se igjen familie og venner, men også veldig deili å komme tibake til fhs-livet ♥♥♥♥♥

love u, xoxo 
-m

V A C A T I O N

Hei alle sammen! 

Det er fredaag og det er hjemreise dag! I dag reiser alle sammen hjem på høstferie, for å kose seg med familie og venner. Kjenner det blir veldig deilig å komme hjem nå, er en stund siden sist, så det blir bra. Etter 6 innholdsrike og fine uker, er det på tide å ta en pause fra fhs-livet og den bobla vi lever i her. Er det noe jeg gleder meg ekstremt mye til nå så er det først og fremst taco, og stillhet rundt matbordet! I løpet av ferien blir det vel en del svensketurer, shopping og bilkjøring. Skal ihvertfall sove ut litt, føler jeg trenger det. Håper selvfølgelig på å treffe noen kompiser i løpet av ferien også, det hadde vært koselig! Ellers gleder jeg meg bare til å være med min kjære familie!!♥


Kari drar i 2 tiden, mens jeg drar litt senere. Så nå er det bare å pakke siste restene, brette sammen klærne vi har vasket, kaste søpla og spise varm lunsj, så er vi klare og ready to go! 

Love u, xoxo 
-m