Surfetur til Stadt

Hei dere! 

Først og fremst god helg til alle sammen. Denne uka har jeg og begge idrettsklassene vært på tur, hvor vi har lært og surfe! Sykt morsomt, vanskelig, slitsomt, skummelt og ikke minst sååå utrolig gøy. Det var en kjempe koselig tur, og jeg kan ikke annet enn å glede meg maksimalt til Australiatur med denne gjengen. 

I kveld er det elevkveld på skolen og det er klassen til roomien min sin tur til å ha show. Gleder meg såå mye til å se hva de har å by på. Noe sier meg at det blir en veldig morsom kveld. 


Gleder meg allerede sykt til å surfe igjen, forhåpentligvis i litt varmere strøk!

love u, xoxo
-m

Søndagskos

Hellllooo sunday!

Denne uka har gått så utrolig fort, og den har vært såå fin. På fredag hadde vi kanonballturnering, hvor alle på laget skulle kle seg ut og ha et tema. Sinnsykt mye kreativt, alt fra trøndere til søppel!! I går var hele skolen nede i molde by for å løpe for et prosjekt vi har her på skolen. Sinnsykt slitsomt, men deilig å vite at man har vært med på å gjøre en forskjell. 

I dag har er det ikke noe opplegg på skolen, derfor har jeg planer om å slappe av, henge med Eline og se fotballkamp. Det skal bli utrolig deilig å bare slappe av, kjenner kroppen min har sååå godt av det. 


love u, xoxo 
-m

En perfekt måte å våkne opp til

Åååååå, for en fin måte jeg våknet opp til i dag. Det første jeg så på mobilen min var en melding fra min tidligere sjef, en snapchat fra mamma, og en melding fra kontoret om at jeg hadde fått pakke i posten. Nå har jeg lest meldingen, åpnet pakken og lest brevet jeg har fått og jeg har ikke ord på hvor glad og takknemlig jeg er for all den kjærligheten jeg har rundt meg. Det gjør meg så glad på alle mulige måter å vite at folk bryr seg om meg, og tar seg bryet til å sette av noen minutter for meg. Pakken jeg fikk var fra min kjære søte farmor, som hadde kjøpt så mange fine ting, og et koselig brev. Jeg elsker virkelig å skrive brev, ikke noe er som å skrive ut følelser og minner svart på hvitt. Har allerede sendt hun en melding, og laget et brev som jeg skal sende videre i dag. Dagens oppfordring fra meg er å sette av noen minutter til noen du er glad i og gjøre noe ekstra. Man får aldri sagt for mange ganger at man er glad i noen♥

Kjenner det ble mye visdomsord fra min side, men har mye på hjerte som jeg vil dele så da blir det sånn. Nå er vi ferdig med egentrening og nå er det stratego som gjelder. Det blir nok gøy og om ikke lenge kommer Kari og Eline tilbake fra tur, så dette må bare bli en bra dag. Puss puss!

Vi snakkes senere i dag! 

love u, xoxo
– m

Pakke i posten

Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt, med en pakke i hånda. Mamma har vært så snill og sendt meg pakke i posten. Så snilt og koselig, med brev og kloke, gode visdomsord fra mamma. Som sagt er det suuper fint vær, så må komme meg ut i det fine været. Molde er så altfor vakkert på dager som disse, så de må nytes på beste måte. Nå er det heldigvis bare 2 dager igjen til Eline og Kari kommer hjem fra friluftstliv-turen, gleder meg sååå mye til å se de to igjen!! ♥

Til dere som lurer fikk jeg en søt liten ugle, som jeg skal ha i vinduet + et putetrekk jeg hadde glemt hjemme. Såå takknemlig for pakken, har ikke ord! 

love u, xoxo
-m

Havkajakk

For en herlig dag på sjøen!! Sola skinner, det er ikke én sky på himmelen og vannet er varmere enn man skulle tro. I dag har begge idrettsklassene vært på hjerteøya, i det fine været. Klassen min hadde kajakk i dag, noe jeg aldri har prøvd før. Kajakk var veldig gøy, samtidig som det var slitsomt i armene!! Utrolig lærerikt og veldig morsomt å ha prøvd! Jeg koser meg såå utrolig mye,  jeg lærer nye ting hele tiden og jeg elsker det!

Videre i kveld skal jeg spise middag, ha en liten treningsøkt og se hunger games 2 i auditoriet! Nesten alle klassene er på linjefagsturer, så er få igjen på skolen, men det blir nok kos uansett. 

Vi snakkes senere ikveld! Nyt dagen alle sammen!

love u, xoxo
-m

KARPATHOS

I slutten av juli, dro familien min og jeg på vår årlige ferietur. I år gikk turen nok en gang til Hellas, men denne gangen til vakre Karpathos. Vi bodde på et sykt fint hotell som lå like ved stranden. Jeg elsker rett og slett de turene med familien! Det er en tid hvor vi alle er samlet, hvor vi koser oss, ler, skaper minner og bare er en familie♥ Kjenner jeg får et stikk i magen av å tenke på det. Jeg er så familie-kjær og nå begynner det å bli en stund siden jeg har sett de alle sammen såee.. Men vi koste oss i hvertfall masse på tur, og jeg gleder meg allerede til neste sommer til ferietur med familien!! 


love u, xoxo
-m

Noe å tenke over

Det er utrolig hvor mange opplevelser jeg får lov til å være med på i år. Dagene her, er fylt med så mange fine samtaler, mennesker, opplevelser, treningsøkter, og jeg er livredd for å glemme og nyte det. Jeg bekymrer meg for mye, og tenker ofte ‘skulle gjort’, ‘burde gjort’, ‘jeg skulle sett ut sånn og sånn’ og det ødelegger så altfor mye. Jeg er redd for at jeg ødelegger for meg selv. Jeg håper at jeg på en eller annen måte klarer å slappe av, være seg selv, lære av andre og ikke minst skape vennskap for livet! Dette året her burde nytes på alle mulige måter, fordi det er fylt med så sykt mye kjærlighet, godhet, trygghet og ikke minst GLEDE! 

Håper alle har en super mandag!! 

love u, xoxo
– m

Sunday love

Åååh, heeremin, søndag er virkelig en herlig dag! Nå ligger både roomien min og jeg i senga, hører på musikk, koser og snakker drit. Til nå så har vi ikke gjort så velidg mye, gått en liten tur, sett litt på fotball og spist mat. I går prøvde vi på å ta noen ‘fine’ bilder, men herreguuud som vi lo! Ingen av oss klarer å være seriøse så det blir bare tull, men gøy er det uansett♥♥


 

Ogsååå har jeg fikset designet mitt i dag. Begynte å bli litt lei av det gamle, har hatt det en stund nå,  så tenkte det var greit å bytte ut med noe nytt! I tillegg så har jeg fiksa ny header, som jeg brukte en evighet på. Kjenner jeg er litt ute av hele blogg ‘gamet’, men etter mye slit så gikk det endelig! 


love u, xoxo
-m

Livet på FHS

Hei fininger!

For øyeblikket ligger jeg i senga etter å ha løpt coopertest og hatt felles økt i auditoriet. Nå er det vasking av rom og korridor som står for tur, og ikveld er det innebandy turnering, så det blir gøy. I går var det strålende vær i Molde og idrettsklassen dro til en syyykt fin strand/plass. Selv om sola var på plass, var det veldig kaldt i luften så det ble ikkenoe bading på noen, men en photoshoot sa ingen nei til!! Helt syyyykt fin bakgrunn, men bildene er ikke i nærheten av så fine som det er i virkeligheten. 

love u, xoxo
-m