underbar tjej

Hei dere! Har ikke hatt tid til å poste dette innlegget før nå, men tenkte jeg ville dele noen fine ord om ei jeg bryr meg så mye om. Er det en jente som fortjener å bli sett og hørt så er det min herlige svenske venninne. Vi møttes på jobb for ca 1 år siden, og nå er vi venner på et helt annet stadie enn jeg trodde var mulig, på så kort tid. Frida er såå unik, duktig, og hun er min beste venninne! Jeg trodde fjoråret for meg var totalt bortkastet, men nå ser jeg hvordan livet baner vei, og at det er mening bak alt. Hun har stilt opp for meg, og jeg er så takknemlig for at jeg har møtt en så underbar tjej. Nå går vi to forskjellige veier i livet, men vi skal møtes i påskeferien så jeg tror at uansett hvor vi ender opp, kommer vi alltid til å holde kontakten! Love u♥♥


Håper alt er bra med deg, saknar dig mer enn du tror!!

xoxo, love u
-m

new tattoo

God morgen alle søte små♥

Like før jeg dro til Karpathos denne sommeren, bestemte jeg meg for å ta en ny tattovering. Har hele tiden visst hvor på kroppen jeg ville ha den, men det var verre å velge teksten. TIl slutt fant jeg noe veldig veldig personlig som jeg syntes passet meg perfekt. Nå er tatoveringen min ca 2 uker gammel og jeg er såå fornøyd!! Selv om jeg liker tatoveringer må jeg nok kaste inn hånkle nå. Jeg har tatt 2 som jeg hele tiden har hatt lyst til å ta, så nå takker jeg for meg innen tatoveringsverden!!


Flere som har tattoveringer? 

love u, xoxo
-m

saturday

Det er lørdag og det er selvfølgelig god stemning er på Molde Folkehøgskole! Til nå har vi hatt morgensamling og triathlon!! Utrolig slitsomt, men så verdt det når du kommer i mål! Kan jo ikke glemme å fortelle dere at laget mitt vant i volleyball turneringen!! WOHOO, så digg! Resten av dagen har vi fritt program så da blir det vel en tur ned til byen, spise, shoppe og litt sånn før det blir elevkveld senere! 

Nå skal vi ned til byen en tur, vi snakkes senere ikveld! 

love u, xoxo
-m

Oppdatering i fra FHS

Hei fine blogglesere!! 

Nå sitter jeg i senga og ser utover den fine utsikten Molde har å by på. Jeg har gått på skolen (Molde folkehøgskole) i snart en uke og til nå har jeg kost meg kjempe masse. Min største skrekk er å få hjemlengsel siden det er et stykke unna, men forløpig har det gått bra, håper det fortsetter sånn. I dag har vi hatt en rolig dag, men tidligere i uka klatra vi opp trollstigen og stabbeskaret! Slitsomt, men såå verdt det!! Vi har også vært på hyttetur, bada, spilt volleyball, sykla til byen, ja og mye mer.

Nå sitter jeg og roooomien min på rommet og snakker drit! Utrolig herlig jente, som jeg kommer så godt overens med, noe jeg er syykt glad for! Hvis jeg ikke får six- pack i løpet av det året her skjønner jeg ingenting, for så mye som vi ler! 

Nå må jeg skynde meg, nå er det volleyball turnering som gjelder!! Vi snakkes så fort jeg har tid! 

Xoxo, love u
– m

Livet i flere bagger

Det er lørdag og good helg til alle sammen. Det kommer litt sent, men bedre sent enn aldri. Nå sitter jeg på rommet mitt og prøver å finne igjen tingene mine. Det er såå slitsomt å leve i flere bagger!! Finner ikke igjen noe, og det er klær overalt. Noe her og noe der, totalt kaos med andre ord.. Det skal bli så deilig å etablere seg og føle seg hjemme igjen. Nå er jeg tilbake i Odalen og Molde står snart for tur. Nervene har allerede kommet og jeg gruer meg så mye, men håper det blir bra og at jeg klarer å slappe av og glede meg litt ihvertfall. 


I går var jeg sammen med min fine venninne Frida, (frå Sverige), drakk øl, danset, festet og bare koste oss! Kommer til å savne henne såå mye! Hun har gjort mitt år i Oslo 1000 ganger bedre! Er så glad for at jeg møtt en såå underbar tjei (hehe). Hun skal til meg på tirsdag, da skal jeg vise henne rundt i bygda, ta tattovering, bade, chille, så det må bli bra. Mer om det i neste innlegg!!!  Puss på er! 

love u, xoxo
-m

Min sommerferie

Hei alle mine fantastiske lesere, nå er det lenge siden sist. Jeg er her fremdeles, og det er mye  som har skjedd siden sist. Første helga i juli dro jeg ned til Kristiansand på Palmesus. Når jeg kom tilbake derfra, flytta jeg fra Oslo, tilbake hjem.  Har vel så og si tilbrakt nesten hele sommeren her, og det har vært fantastisk. Har jobbet litt på den gamle jobben min, samtidig som jeg har feiret bursdager, vært med folk, hengt med familien min, kjørt bil, trent, vært på tusenfryd og mye annet.

For 4 dager siden kom jeg hjem fra nydelige Karpathos som familien min og jeg har vært på i 2 uker! Hyggelig mennesker, god mat og ikke minst laange dager på stranda var en perfekt avslutning på sommerferien. Nå er jeg tilbake i Oslo for en uke, for å jobbe litt før jeg drar hjem igjen. Og allerede fredag neste uke, drar pappa, mamma og jeg til Molde, for da begynner jeg på skole. 

Disse to ukene som kommer har jeg utrolig mye jeg skal gjøre. Jeg skal jobbe, kjøpe gave, ha tacokveld med ei venninne, ut på byen, betale regninger, til tannlegen, ta tatovering, være med familien min, jeg må pakke til Molde, kjøpe det som trengs, høre om Nora og Siri sin første dager på ny skole. Så for å si det sånn så har jeg mye jeg skal igjennom. Men til tross for at det er mye som skjer, så ser jeg frem i mot det og jeg skal nyte hver eneste dag ♥

Flere bilder fra turen og dagene som har gått,  kommer senere når jeg har fått tilbake pc’en min fra reparasjon! 

Love u, xoxo
– m