nyt hvert eneste minutt

Kjære alle fine mennesker som skal på One Direction konsert i dag, KOS DERE SÅ UTROLIG MYE!! Jeg var på konsert med dem i fjor på denne tiden og der var  serisøt den beste konserten jeg har vært på!! Håper dere koser dere og nyter hvert eneste minutt.. Skulle så gjerne dratt i år også, opplevd det hele en gang til og sett igjen guttene? Kos dere sååå altfor mye og kos dere på en konsert som jeg vet kommer til å bli bedre enn bra. 


Nå skal jeg sette på meg noen klær, gå en tur i bogstadveien og se om jeg finner noen solbriller jeg virkelig liker! Det kan bli en utfordring som alltid.. Håper alle får en fiiin fredag og koser seg masse! Nyt det gode været, og sett pris på sommeren og alt det fine som kommer med♥ Vi snakkes!

xoxo, love u
-m 

den beste dagen i uken

God morgen alle!

Det er fredag, sola skinner og endelig er det helg! Utrolig deilig og heldigvis har jeg fri fra jobb i helgen. Fredag er og forblir den beste dagen i uka, uansett om man har jobb så ser man så veldig frem til fridagene. I morgen skal jeg og familien i 50-års lag hos tanten min, og det kommer masse folk så det gleder jeg meg til. Det blir nok koselig og gøy å se igjen alle. 


 

På søndag møtte jeg endelig Lene igjen, etter alt for lang tid. Fordelene med å bo så langt fra hverandre er at når vi er sammen igjen så er det så utrolig bra! I sommer får vi sett hverandre mye så bare det er et tegn på at denne sommeren blir bra.

xoxo, love u
– m

Good night everyone

Hei alle dere der ute. 

Det er tirsdag og det har vært en innholdsrik dag egentlig. Jeg har vært på jobb i det fineste sommerværet, jeg har fått trent litt og tillegg sett på favoritt serien min, siden det skyet til da jeg var ferdig på jobb. Hanne jobbet sent i dag, og selvfølgelig klarte hun å kutte seg på en tallerken eller noe sånt. Siden hun blør ekstra mye for tiden på grunn av andre årsaker, måtte vi rett på legevakten… Hun fikk sy 3 sting, og heldivis, så heldig som vi er hadde vi tante, onkel og en sykepleier som kusine som stile opp. Takk gud for at de alltid er der♥


Ellers koser jeg meg på jobb fortiden, snart så slutter jeg og flytter hjem igjen. Jeg kan ikke tro at det har gått 1 år siden jeg flyttet hit. Det føles ut som i går! Herregud så mye jeg har lært og så mye herlig jeg sitter igjen med. Det kommer til å bli tøft å flytte herfra og legge alt dette bak meg, snufs.. Heldigvis er det noen dager igjen som skal nytes til det fulle.

Nå er det kvelden, peace out world! love u


Noen pysj bilder i senga er totally innafor! haha, good night!

xoxo, love u
-m 

Øregodis – at the moment!

Akurat nå sitter jeg alene i leieligheten, hører på musikk og bare koser meg. Har nettopp sett på en sykt bra serie, som jeg virkelig liker! Uansett tenkte bare å dele topp-lista mi innenfor musikk akkurat nå. Om dere har noen sanger som dere liker, som er nye og som passer bra til sommeren, kom med de! 

Try Me (feat. Jennifer Lopez & Matoma) – Jason Derulo

Flaslight – From Pitch Perfect 2 – Jessie J 

♣  Best når jeg er full – Robin og Bugge 

♣  Want To Want Me – Jason Derulo

Black Magic – Little Mix

We’re Coming Up – Anders Gunnar Kampe 

Surrender – Cash Cash

Ready to Run – One Direction 

Nå må jeg legge meg! Er allerede laaaangt over sengetid, kommer til å være sååå trøtt når ringeklokka ringer 04.15 imorgen tidlig/natt???? haha, nattaa fine mennesker ♥

xoxo, love u
-m

Endelig juni

Sola skinner og det er 4.juni, åååh endelig! Nå er det ikke lenge igjen før mange tar sommerferie fra skolen, folk får fri fra jobb, spiser jordbær og nyter dagene. I dag er det jobb på meg, men om nøyaktig 1 måned tar jeg ferie og det ser jeg virkelig frem mot. Som kanskje noen av dere har fått med dere, så skal jeg begynne på folkehøgskolen i Molde til høsten, noe jeg både gleder meg og gruer meg til. Uansett så fikk jeg mail av de idag, noe som får meg til å føle at ting faller mer og mer på plass. I tillegg har jeg hatt en innholdsrik, morsom og uforventa helg, men som utrolig nok, var en god avslutning på mai. Snart er det helg igjen, og selv om jeg jobber fredag, lørdag og søndag ser jeg allikevel frem til helgen. 

Love u, xoxo 
-m