Bla bla bla

Så utrolig deilig å ligge i senga og slappe av. Har ikke blogget på evigheter og det er såå godt å være tilbake, selv om jeg føler meg som en nybegynner igjen. Det er april og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg sykt mye til sommeren nå. Ååå, herregud som det skal bli digg!! Se igjen masse folk, dra på ferie, feste, ha det gøy, ja rett og slett bare leve i nuet. Kameraet mitt har ikke minnekort for øyeblikket så det blir mobilbilder for en periode. Mac’en må på rep, siden jeg på en eller annen merkelig grunn har klart å få virus på den, haha. Så skal prøve å få fikset alt dette imorgen. 

Nå blir det kvelden, pc’en henger seg opp, og jeg klilkker på det! Må fikse det ASAP, før jeg går på veggen. 

xoxo, love u
– m 

Nyt livet!

Heiii by Deal Top” href=”#”>alle fine mennekser der ute! 

Det er by Deal Top” href=”#”>mandag, ny uke og altfor lenge siden sist jeg la ut et innlegg på bloggen.. Det har skjedd litt siden sist, jeg har blant annet stripet håret litt lysere, jeg har vært mye hjemme med min kjære familie, jeg har blitt kjent med en svensk jente, og egentlig lagt treningen litt på hylla. Det har skjedd en del ting som har gitt meg et mer åpent perspektiv på livet, og gitt meg et innblikk i hva som virkelig betyr noe her i livet. Det skjer så mye forferdelig hver eneste dag, og vi uroer oss over små bagateller som virkelig ikke har noe å si i det store bilde. 

Jeg håper alle dere der ute lever livet deres til det fulle og er glad for at dere er friske og raske, og at dere har et hjem å gå til. Ikkenoe er mer viktig enn en familie som bryr seg, eller å holde på med noe man virkelig ønsker. 

Det ble et litt psykologisk innlegg, og jeg vet ikke om det er ovenfor meg eller dere det hjelper, men kanskje det treffer noen. Skal ikke glemme bloggen helt, for jeg elsker den på et hvis. Kos dere resten av kvelden, nattaaa fint folk! 

xoxo, love u
– m