Kristiansand♥

Som sagt har jeg vært på 2 fine, herlig, fantastiske turer. Den ene gikk til Hafjell og den andre KRISTIANSAND. Tror det er ca 3 uker siden jeg var der nå og herreguuud som jeg digger beste venninne mine. Kunne ikke hatt bedre jenter i mitt liv! Når det skal sies, så er det ikke til å legge under en stol at vi har gått gjennom vanskelige tider, som har vært ille. Uansett så kom vi oss gjennom det og det er jeg veldig veldig glad for. Turen var ihvertfall veldig bra – alkohol, venner, cafè, shopping, godteri, prison break — kort oppsummert en herlig tur med mange nye minner!♥


Tusen takk nok en gang for en herlig tur til Kristiansand! Dere er best! 

Love u, xoxo
– m 

Hafjell 2015

For en uke side var jeg og familien min på en herlig skitur til fine Hafjell. Taco, familie, snowboard, slalom, sol, godis – kan det bli noe bedre enn det? Turen var så veldig koselig og morsom. Til tross for mye fall i bakken, var det helt klart et minne til i minneboka, og en morsom tur. Det kan jo ikke bli mer morsomt når vi er 10 stykker på tur + en hund og alle er familien Smestad, haha. Tusen takk for en herlig tur som jeg helt klart trengte. Jeg er glad i dere alle som en!


Flere som har vært på Hafjell?

Love u, xoxo
-m 

Late update

Det er virkelig altfor lenge mellom hver gang jeg blogger, men jeg har rett og slett ikke tid. Men uansett, i løpet av mitt lille fravær har jeg gjort litt forskjellig. Jeg har kanskje fortalt at jeg har vært i Kristiansand hos mine herlige bestevenner. I tillegg har jeg vært i Hafjell med den fine familien min! 


Kos dere masse ikveld snupper! 

Love u, xoxo 
-m 

Saturday

Heeei dere! 

Ååååh herremiin, jeg vet det er altfor lenge siden nå. Lever ikke et såå travelt liv at jeg ikke har tid til å blogge, men det er bare at jeg ikke har kameraet mitt her i Oslo, eller fordi jeg ikke orker å sminke meg for å ta bilder. Forrige helg var jeg i Kristiansand og det var helt magisk, tenkte jeg skulle skrive mer om det i et annet innlegg. Den siste tiden har vært ganske tung, men jeg føler at det blir litt bedre for hver dag. Jeg prøver ihvertfall. Det blir mye jobbing for øyeblikket, men forhåpentligvis kommer det noe godt ut av det til slutt.  

I dag er det lørdag, jeg har spist middag med søsteren og en herlig venninne. Nå er det The OC, godteri og brus før jeg tar kvelden. I morgen venter jobb på meg.. Enjoy saturday babes♥ love u, xoxo
-m