Sunday is a funday

Hei på dere fininger! I dag er det søndag, og jeg blogger. Søndag for meg er en skikkelig slapp av dag, hvor jeg går i pysjen så og si hele dagen. Har ikke mulighet til det idag siden jeg skal på jobb, men det får gå. Mange synes søndag er en kjedelig dag fordi det ikke er så mye å finne på, men jeg har alltid masse å finne på søndager. Bake, gå en tur, trene, spise godteri, se en tv-serie, stå på SNOWBOARD/SLALOM!!, ta bilder, blogge, være med venner, lage mat ,lage minnebok, rydde, stå på skøyter, gå på ski, strikke, finne en hobby, planlegge uka, høre på musikk og mye mer. 

Jeg ligger nå i senga fortsatt og bare ser ut av vinduet. Selv om det er Oslo, så er søndag en stille dag hvor det nesten ikke er noen i gatene. Denne uken skal jeg kjøpe meg snowboard utstyr slik at jeg kan dra mer i bakken. Er sååå lenge siden og jeg savner det egentlig. Da har jeg noe å finne på om jeg kjeder meg en dag! I februar en gang skal familien til Hafjell og jeg gleder meg så sinnyskt mye. Det må bli bra! Koos dere masse i dag folkens, nyyt søndagen! 


Håper alle får en fin søndag og koser seg masse! Vi snakkees ♣

Love u, xoxo
-m 

Hvor går veien videre?

En gang i livet har vi alle opplevd et veiskille, hvor vi er usikre på hvor vi skal gå, hva som skjer om vi velger den ene veien over den andre. Er det noe jeg har lært i det siste så er det at man rett og slett bare må følge sitt eget hjerte. Selvom det kanskje kan være feil, så ordner det seg alltid og det kommer noe godt ut av det til slutt. Akkurat nå har jeg ingen anelse om hva jeg skal gjøre fremover. Alt henger i luften og jeg har egentlig et hav av muligheter, men jeg er så redd for å velge feil, igjen. Jeg velger å tro at det som har skjedd, har skjedd av en grunn og at det kanskje måtte til fordi jeg skulle gjøre noe annet som passer meg bedre ♥ 


Det finnes alltid en løsning, og det er en grunn til at ting blir som de blir!

love u, xoxo
-m 

Du har alltid et valg

Hei alle sammen♥

Jeg håper alle har det bra idag, koser seg på lille lørdag og nyter dagen. Mitt mål for i dag er å være positiv, le, smile og sette pris på alt jeg har. Det har vært vanskelig den siste tiden, men man må prøve,  selv i motbakke. Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å lese, men har aldri orket eller hatt tid, men nå har jeg. Vil leve meg inn i en bok og drømme meg bort når tankene kanskje tar overhånd. Leste noen herlige quotes som jeg vil dele med dere. De tok meg veldig på senga, og ga meg egentlig et annet perspektiv på ting.  

Man må elske livet for å leve det, og man må leve livet for å elske det. 

“La aldri gårsdagens skuffelser overskygge morgendagens drømmer”

Du har alltid et valg, selv når det ser ut som du ikke har det. 


Håper alle får en super onsdag♥♥

love u, xoxo
-m 

tirsdag

Hei alle sammen♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og det er sykt deilig å være ferdig for dagen. Nå skal jeg lage meg havregrøt, legge med ned på sofaen og se en film eller en serie. Kjenner jeg gleder meg skikkelig mye til sommeren nå, det skal bli deilig å få litt varme på kroppen, nyte lyse sommerkvelder, være sammen med venner, reise mye, drikke, le og ikke minst slappe av. Det skal bli deilig, men før den tid ser jeg frem mot hyttetur på hafjell og påsketur med søsteren. Snowboard og afterski, det er ikke feil er det vel?love u, xoxo 
-m  

En ubeskrivelig konsert

Hei alle♥

Nå sitter jeg og blar gjennom bildene mine på telefonen, og jeg kjenner jeg får tårer i øyenene. Det er så utrolig mange fine minner fra 2014 som jeg bare vil oppleve igjen og igjen. Og en konsert jeg var på i sommer er et av de minnene. Jeg og søsteren min har alltid hatt lyst til å dra på konsert, så hvorfor ikke One Direction konsert, kjekke gutter og bra musikk! Det var en helt syk opplevelse og ikke nok med at vi hadde dratt til Sverige for en konsert, men vi hadde så klart de beste billettene! Kan ikke beskrive hvor gøy jeg hadde det og hvor mye jeg trengte det! Det er et av mine beste minner, som jeg opplevde sammen med min herlige storesøster. Et minne jeg aldri glemmer. 

  
Vi snakkes senere folkens, kos dere masse idag!

love u, xoxo
-m 

music inspiration

Her er mine favorittsanger for tiden. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker musikk, virkelig!♥

All the way – Timeflies 

Young & foolish – Alex Aiono

Kiss me slowly – Parachute  

19 You + me – Dan + Shay

Up – Olly Murs, Demi Lovato

Bed of lies – Nicki Minaj, Skylar Grey

Divine Sorrow (feat. Avicii) – Wyclef Jean, Avicii

Lay it down – Sanctus Real 

Blank Space – Jessica Lovelace 

Little talks – Julia Sheer & Jon D

18 – One Direction 


love u, xoxo 
-m 


my christmas

Hei alle skjønne♥

Jeg håper alle koser seg om dagen og nyter dagene som går. Det er en stund siden sist og jeg føler jeg er en smule ute av “gamet”, men jeg skal prøve så godt jeg kan. I mellom tiden kan jeg jo fortelle at en del har skjedd siden sist jeg blogget. Jeg har blant annet hatt bursdag, fått piercing i navelen som bursdagsgave. Jeg har vært på hockey-julebord, kort oppsumert – sykt gøy! Jeg har også vært på julebord med jentene fra gamle klassen,koselig. Jeg har for det meste vært hjemme og kost meg med god mat og sammen med den fine familien min. Jeg har i tillegg jobbet en del, og ikke minst har jeg feiret nyttårsaften med mine herlige venner. Kort oppsummert har julen min vært fin, avslappende, koselig og veldig veldig gøy! 


Har nesten bare bilder fra mobilen så kvaliteten er ikke det beste, men sjelden jeg drar med meg speilreflekskameraet hit og dit! 

love u, xoxo 
– m

Happy new year, 2015

Hei alle sammen♥ Håper alle har hatt en super jul og ikke minst en uforglemmelig nyttårsaften!  Nå er det 2015, et nytt år med nye muligheter! 2014 har for meg vært en veldig emosjonell berg og dalbane. Jeg sitter igjen både med noen minner jeg aldri kommer til glemme og andre jeg vil gå tilbake til å oppleve igjen og igjen. Dette året har jeg opplevd ting jeg aldri har vært med på før og møtt mennesker jeg verdsetter høyt. Selvom det har vært et fint år, har det vært et år hvor jeg har hatt mine mørkeste øyeblikk. Jeg håper 2015 blir et år hvor jeg får oppleve verden, møte mennesker og leve livet på min måte og ikke minst i mitt tempo. Kjære 2015 la det bli et år fylt med morsomme øyeblikk og magisk kjærlighet. 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN, TA VARE PÅ HVERANDRE OG NYT LIVET♥

Love u , xoxo

-m