Goood morning, babes

Hei alle fine lesere. I dag er det nok en gang søndag og helgen er nesten over. Helgen min har vært super koselig, fin og veldig veldig morsom. Deilig med litt fri, og tid til å ha det litt gøy. I morgen er det mandag og jeg har vært så heldig og fått meg jobb så jeg har aller første dag i morgen. Kjenner jeg gruer meg litt, men håper at det går fint. Dere hører fra meg senere i dag, ha en super søndag alle sammen♥

love u, xoxo 
– m 

Sunday

Hva annet er det å gjøre på en søndag enn å ligge i senga og se på serier mens regnet plasker utenfor? Søndag er kanskje en kjedelig dag, men det er også dagen hvor man kan slappe av og bare lade opp for en nye uke. Har i det siste sett på en serie som heter Orphan Black, og den er helt sinnsykt bra, men er snart ferdig så må vente helt til neste år før en ny serie kommer ut.. I dag er en slapp dag, med bare masse kos i leiligheten. 


Håper alle dere får en fiiin søndag♥
love u, xoxo
– m 

My tattoo

I dagens samfunn tar flere og flere tatoveringer, noen tar hele kroppen, andre tar litt her og der, noen føler for å tatovere hele armen, også har vi de som ikke vil ha noe i det hele tatt. Uansett i dag er det mange som har tatoveringer og det er blitt mer og mer populært. Selv er jeg veldig glad i tatoveringer, og jeg synes det er fint å se, at folk er forskjellige.  Jeg valgte å ta tatovering 6. desember 2013 sammen med ei venninne fordi jeg hadde kjempe lyst, og jeg er såå fornøyd med tatoveringen min. Jeg synes den er kjempe fin og jeg digger at den er bare min liksom. I det siste har jeg hatt veldig lyst til å ta en til, men er det noe jeg er streng med, så er det at en tatovering skal tenkes nøye gjennom siden den tross alt skal være der resten av livet. Er i tillegg ikke noe å stresse med siden jeg både må finne ut hva jeg vil ha først og så begynne å spare.  


SMIIIL! 

love u, xoxo
-mari