Minne for livet

Helloo søndag! Kvelden i går var helt utrolig, og ja jeg er kjempe trist. Nå er russerevyen over for alltid og jeg gråter av tanken. Som jeg skrev i forrige innlegg, så kan jeg ikke vente til russetiden, gleder meg helt vilt. Er det en ting som plager meg, så er det jenter som hele tiden må snakke negativt om noen for å føle seg bedre. Det er helt sykt, men er det noe jeg har lært, så er det at sånne jenter ikke er en dritt etter videregående. Selv om de har mye makt og er populære nå, så er de egentlig ingenting  – NADA! Selvfølgelig skjedde dette i går, men det stopper ikke meg fra å ha det gøy. Uansett over til noe mye mer positivt. I i løpet av den uken her har jeg opplevd så utrolig mye. Jeg har fått lov til å møte nye folk, gjøre det jeg elsker mest – å stå på scenen, og ikke minst har jeg fått venner for livet! Det har vært såå mye latter, glede, morsomheter og så mye minner som jeg kommer til å ha i hjertet mitt for resten av mitt liv. Er det en ting jeg anbefaler russen 2015, så er det å være med på russerevyen for det er en helt fantastisk tid, og mulighet til å bli kjent med andre, på en fullstendig annen måte! Jeg er såå takknemlig for at jeg har fått muligheten til å være med og jeg GLEDER meg allerede til en reunion, for det må det jo bare bli.  


Bildene er tatt av Linn Snekkerbakken.
Tusentakk for en uforglemmelig uke, jeg har hatt det helt utrolig og jeg vil alltid huske dette hele mitt liv! 

Russerevy 2014

I dag er det lørdag og det er siste dag med revy!  De siste dagene gått så utrolig fort.. Det er helt forferdelig å tenke på at imorgen er det hele over. Alt strevet og all innsatsen, vi skal ikke lenger være på øving, og det er såå veldig trist! Jeg er i hvertfall utrolig glad for at jeg valgte og være med på revyen, jeg har fått så mange herlige og morsomme nye venner, og vi har blitt en skikkelig samlet gjeng! Jeg kan nesten ikke vente på russetiden med de folka her! ♥ ♥ gleder meg!!

ksX9FkxdDb  ksaUlwLN1s

Nå skal jeg spise litt, før jeg skal finne outfit for kvelden! I kveld er det avsluttningsfest og det skal bli så bra! Jeg vil faktisk ikke at denne dagen skal ende, og jeg vet at jeg hvertfall kommer til å felle noen tårer.. Hvis dere ikke allerede har bestilt billetter, møt opp på rådhusteatret klokka 15.00 eller 19.00 i dag og kom å se på! Ta med dere venner og familie, og skikkelig stemning! Håper vi SEES!

my life

Hellooo tirsdag! 

Herregud jeg er så sliten, men jeg kan ikke klage. Uken er for fullt i gang og det har blitt 2 laaaange og harde dager! Jeg hadde rett, revy er veldig morsomt, men altfor mange sure lydmenn.. Ellers har jeg bare trent, hatt besøk av søstern og jobbet. Selv om det skjer mye gøy, er jeg allikevel ikke helt gira som jeg håpet jeg skulle være. Det er bare noen ting som tar veldig på meg, og jeg vet ikke helt hva det er eller hvordan jeg skal fikse det. Håper det ordner seg til slutt hvertfall. En ting kan jeg si hvertfall og det er at det er dager som disse, det er deilig å ha en blogg å lene seg på. Bare sette seg ned å skrive ned det du føler for akkurat der og da. 


Let’s make new memories

Hei fine! 

Det er fredag og standard at jeg blogger! For mange er ferien i gang og det må være såå deilig for dere! Jeg må slite en uke til, men det skal nok gå bra. I uken som kommer har jeg bare mye morsomt i vente! Null jobbing og BARE revy, og skole så klart! Revyøvingen er i gang for fult, og jeg elskeeeer det! Er det noe jeg liker så er det å danse, synge, spille skuespill og ikke minst ha det sykt gøy med mange andre! Ellers har det ikke skjedd så mye, har bare jobbet, slappet av, trent og ja det vanlige! Har vært i slalom bakken sammen med noen venninner, også har jeg bowlet og bare hatt det gøy. 

Vi snakkes, babes! ♥