Got to love the weekend ♥

Hei fininger!

Det er fredag i dag og jeg har friiii hele helgen! Det blir såå deilig å bare slappe av og ikke jobbe. Det er såå sinnsykt godt. For øyeblikket ligger jeg bare i senga, og hører på musikk. Deilig avslutning på en fin fin dag. Planene for helgen, er jeg ikke helt sikker på enda, men det dukker vel opp noe etterhvert. Kjøpt meg en rosa kosebukse, og jeg elsker den virkelig, det er den jeg har på bilde under. Seriøst helt utrolig digg å ha på seg, ogsåå er den rosaaaa – 99 kroner bare! ♥

Har ikke skjedd så mye siden sist, har vært på skolen, trent og jobbet. Ikke så mye annet som har skjedd. Mye skolearbeid, og kjedelige ting som er fremover, men heldigvis er det noen fester og ikke minst russekroer og russegreier i mellom tiden, som holder motivasjonen oppe, ihvertfall litt. 


Nå skal jeg se en episode av The Geordie Shore og etter det tar jeg mest sannsynlig kvelden.  Sto opp veldig tidlig i dag, på grunn av kjøretime, så derfor er jeg super sliten. Håper alle får en herlig helg, og slapper masse av.

Loveyou♥

summer pictures

Her er bildene fra tyrkia turen familien og jeg var på i sommer. Koste meg virkelig og skulle så gjerne ønske jeg var der nå, men det er herlige minner å se tilbake på nå. Jeg elsker familieturer og det er enda en tur vi sent glemmer. 

love ♥

Høstfeeeerie

Hei søtinger! Jeg har høstferie og det er såå utrolig deilig! Hadde siste jobbe dag i dag sååå nå har jeg ENDELIG litt ferie. Tidligere har jeg ikke gjort store greiene, har bare slappet av, trent, vært med familien og sovet MYE! Skal en tur til storesøstern imorgen, og sove der til fredag, også blir hun med hjem til odalen. Blir nok helt garantert harry tur til Sverige siden søssern da er hjemme! Senere på på fredag er jeg invitert bort, og har planer også på lørdag.  Så det blir koselig, blir deilig å se igjen folket – igjen! tross alt noen dager siden, hehe! 

ewXBBMxdHudpT-SyxdMm
Når det gjelder bilder, har jeg vært sløv på å ta det! hehe, orker ikke sminke meg, og redigere og slikt, men men! er mer aktiv på instragram – i hvertfall litt!  Håper alle koser seg masse og nyter ferien, ogsåå håper jeg dere som har hatt ferie at dere koser dere masse på skolen! Vi snakkes senere folkens!
Love you, babes! ♥
– princesss m