My music list at the moment

Åhh, som jeg elsker den nye sangen til DJ – broiler! Er egentlig ikke sånn veldig fan av sangene hans, men vannski var seriøst såå utrolig herlig! Sommerfølelse til 1000 nå. Er såå klar for å bli ferdig på skolen, så jeg kan være med venner, danse, høre på tidenes musikk,  henge på stranda, bade, feste og bare kose meg og leve i nuet! 

Konfirmasjon

Hei alle sammen! Helgen har gått så altfor fort, og vet dere hvor eller hva jeg har gjort?! Jeg har vært i Trondheim sammen med familien!!! Åh jada,og jeg tok ikke akkurat fly, så 8 timer i bil! WOHO, elsker å kjøre bil – eller ikke.. Det var en lang, lang, laaaaaaang reise! Men selv om bilturen var lang, var turen i seg selv veldig morsom.  Hele familien smestad var samlet, så det kan jo ikke bli annet en gøy!

Vi ankom Trondheim city, halv 12 fredag kveld, slitne og kjeie så vi la oss inn på hotell og slappet av resten av kvelden. Lørdagen kom, og vi gikk rundt på senteret, shoppet litt og så på dansoppvisning på torget. Kjempe mange flinke personer. Vi spiste lunsj og deretter dro vi videre til Levanger.. 1 time senere var vi på et nytt hotell og klare for å tilbringe natten der. Vi dro en liten tur opp til fettern vår samme dag, der konfirmasjonen skulle være dagen etterpå for å se ann stemninge før den store dagen. Søndagen kom og vi møtte opp i bunad og finstasen, i  kirka klokka 11. Kjempe koselig konfirmasjon hvor vi  sang sanger, spiste god mat og vi koste oss masse. Tiden var kommet for å dra hjem igjen, etter en vellykket helg i nord. 


Koselige mennesker!

Lenge siden…

Herregud såå fort dagene går. Det er onsdag allerede og det er en stund siden sist. Kan jo først fortelle dere den store gleden av at jeg kom opp i økonomi i eksamen!! wohoooo, det er lykke — eller ikke.. Så i løpet av de siste dagene har jeg levd i økonomi verdenen. I tillegg til økonomi, har jeg jo også sett på russen og  feriet 17. mai sammen med herlige folk. Etter mye økonomi, tok jeg og Lene turen til Tusenfryd for å få noe annet i tankene, siden vi begge kom opp i det!!! ♥ Været var helt utrolig, sola stekte og det var 29 varmegrader! Utrolig varmt , sinnsykt deilig og ikke minst veldig morsomt! Vi var til og med så heldig at vi så  Alexandra Joner på tusenfryd – woop! Kjendis ohyees..!

UPDATE – dette har jeg gjort den siste tiden:

HAR  IKKE TID TIL Å SITTE HER MER – ØKONOMIEN KALLER.. IMORGEN ETTER KLOKKA 14. 00 SKAL JEG VÆRE LYKKELIG! TIL DEN TID – GÅR JEG TIL SENGS MED ØKONOMIBOKEN… snakkes imorgen mine søte lesere… ønske meg lykke til, det trenger jeg!! 

love u!♥ 

Flere som har kommet opp i eksamen?

 

Did you know?

Viste du at jeg..

♥ Tenker alt for mye. Både på ting, som ikke har noen mening og som jeg ikke burde tenke på eller noe.

♥ Hater å krangle. Jeg er ei ganske ærlig jente, og jeg sier som regel det jeg mener, men hater å krangle med noen. Vil ikke at det skal oppstå noe drama, eller ubehagelige forhold. Det er noe jeg hvertfall har lært i løpet av årene. 

♥ Ikke klarer tær. Synes tær er noe av det ekleste jeg vet om.Vet det er skikkelig jentete og teit, men det er noe jeg virkelig ikke takler.  Takkk gud for SOKKER♥

♥ Ler veldig høyt. Det tror jeg ligger i familien, mamma ler utrolig høyt når hun ler, så må ha noe med genene og gjøre. Er ikke flau over det da, det er sånn det er, hehe. 

♥ Er sulten nesten hele tiden. Har utrolig nok i løpet av det siste fått en utrolig forbrenning, noe som er bra det, men slitsomt til tider. 

♥ Faller for selsikre, høye, mørke, muskel gutter. Trenger jeg si mer?

 Aldri har hatt kjæreste. Det er vel ikke så mye å si her heller. Har liksom aldri klaffet ordentlig dessverre og da har det bare blitt som det har blitt. Til tider kunne jeg ønske at jeg hadde en kjæreste, men det kommer nok når jeg minst venter det. Singel liveet! 

♥ Har blå/lilla fødselsmerker nedover hele venstre bein. Det er som sagt noe jeg ble født med som liten. Jeg skjemmer meg overhodet ikke over det, synes det egentlig er litt unikt. Det er det som gjør meg meg, og jeg har ingen planer om å fjerne det!

♥ Aldri har farget/stripet håret. Håret er helt naturlig, aldri gjort noe med det verken farget eller stripet det. Det skifter litt farge som det vil, om sommeren blir det lysere og om vinteren mørkere. 

♥ Sliter med selvtilliten. Kan virke som jeg har verdens beste selvtillit, men det har jeg langt i fra. Skulle gjerne ønske jeg hadde det, men det har jeg ikke dessverre. I’m working on it.  

Elsker tv-serier. Drømmer meg helt bort, og lever meg helt inn. Noe av det beste jeg vet om, bare forlate sin verden og glemme alt og alle. Det er en helt unik følelse, og jeg er fortapt i serier som One Tree Hill, Gossip Girl, The Carrie Diaries, Vampire Diaries, Frustrerte Fruer, Geordie Shore osv. 

♥ Klarer ikke sove uten 2 puter. Det er helt utrolig sykt, men jeg klarer ikke sove. Føler jeg får for mye blod i hue og det er ikke en deilig følelse. 

Skal reise til USA og bo der i hvertfall 2 mnd. Dette er noe jeg har hatt lyst til hele livet og derfor skal jeg gjøre det. Kanskje jeg til og med blir lenger om jeg liker meg ekstra godt. 

♥ Er veldig skolelei. 2. klasse på vgs er et utrolig tungt år, så gleder meg veldig til å bli ferdig. Men jeg er også veldig skolelei så om jeg kommer til å fortsette å studere etter videregående er jeg faktisk ikke helt sikker på enda. Vet det er dumt og ta fri år osv, men er heller ingen vits å studere med null motivasjon. Heldigvis har jeg en god stund igjen til å tenke på. 

♥ Kan virke veldig overlegen. Ofte på shopping kan jeg virke utrolig overlegen, men det er jeg virkelig ikke. Det er bare at jeg blir helt borte, så det er ikke meningen. 

♥ Elsker ferieturer med familien. Ikke noe er som en ferie sammen med min kjære familie. Utrolig koselig og ikke minst minnerike. MINNER FOR LIVET!

Favoritt faget er gym. Ikke noe hemmelighet at det er gym som er det beste faget. Deilig å bare kunne slippe tankene litt vekk, være aktiv og gjøre noe som jeg liker. 

Sunday

Hei alle sammen og god søndag! Håper dagen så langt har vært deilg og god. Jeg kom nettopp hjem fra trening så er ganske så sliten. Løp sammen med min kjære søster og hun er maskin! Helt utrolig, kjempe forbilde, uten tvil♥. Kjempe stolt av henne, hehe! Ingen tvil om at jeg elsker når hun er hjemme, alt blir liksom så mye bedre. 

Lasagnen står i ovnen, Hanne dusjer, Nora og Siri er på trampolinen, mamma leser,  pappa ser på en eller annen fotballkamp mens jeg  derimot har en masse klær som burde ryddes bort, for å få litt orden i sakene, uheldigvis.. Imorgen er det skole og allerede på onsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i på eksamen – sykt skummelt, men får gjøre det beste ut av situasjonen. Håper jeg kommer opp  skriftelig hvertfall, fordi det er tidligere enn muntlig og da er det fortere til sommerferie! Kjenner jeg gleder meg ekstra til sommerferien nå!:)


Svett og fin jente det!… 

Nå skal dusje, sette på meg kose klær og lade opp batteriene til den kommende skoleuken. Det er viktig spesielt nå som det nærmer seg slutten, kjenner motivasjonen er veldig liten, men nå er det bare å kjøre på. Ingen vits å stoppe like ved mållinjen! 

Vi snakkes senere ikveld folkens, var en tur i sverige så kanskje jeg legger ut innkjøpene mine. Kos dere videre! ♥ 

One picture can tell a whole story…

Håper alle har hatt en super torsdag, og at dere kommer til å kose dere resten av kvelden! Jeg har slappet av, spist, vasket, spist enda mer, og nå sitter jeg foran tv’en igjen! hehe, deilig med friiiii!  Om dere har lyst kan dere følge meg på instagram, hender jeg oppdaterer mer og oftere der; marismestad 
Dere er best, kos dere, og husk;  fridagene må nytes til det fulle. Nå skal jeg gå å pleie annsiktet mitt – pleier aldri gjøre det, men kjenner annsiktet mitt skriker, så må man så må man! Snakkes! 

Hot or not?

Selv er jeg helt bettatt av slike hårbånd, jeg digger det! Skulle gjerne brukt det selv, men jeg har ikke fått  kjøpt meg det enda og jeg vet ikke helt om jeg kler det helt. Men det får gå.  Vet det er en stund siden det ble populært, men jeg synes fortsatt det er søtt. 

Hva synes dere egentlig? 

Hi there, people!

Hei og god torsdagsmorgen! Ei jente som våknet opp med en tett nese, og slapp kropp i dag! Det er jo fri så det passer jo perfekt og bli forkjølet nå, det slår aldri feil. Men uansett, nå er det laaanghelg og jeg er så glad! Skal verken jobbe, eller på skole, så dette er ordentlig F R I ! Hanne kommer en tur hjem, og det gleder jeg meg til, har ikke sett henne på en stund og i tillegg skal vi på Harrytur, woop! Fikk nettopp lønning så nå svir det i lommeboka. Hun kommer ikke før fredag ettermiddag, så før den tid skal jeg bare slappe av med tv -serier og filmer! Det regner og trist vær ute så da er typisk TV vær. 


Har ingen bilder, så slenger med et fra da jeg var pirat på halloween, fun fun! Liksom “tatoveringer” ååh, en dag da skal jeg ta tatoveringer! #someday