Mandagsbarn

Hei dere! Det er mandag og jeg er ferdig på skolen allerede! Hadde tentamen i dag, så var hjemme i rundt halv 12 tiden, deilig! I dag skal jeg en tur på trening før jeg og Lene skal på fotball kamp! Det blir veldig koselig, Nora spiller kamp, så det må vi få med oss! Ellers er det jo mandag, så det skjer ikke så mye her, men det får gå! 


Hadde på meg justin bieber genseren idag , beste geneseren i verden! ♥ ♥ ♥ 

Pictures

God morgen alle sammen! Søndagen er her allerede og det er helt sykt hvor fort helgen går, det er som om hele lørdagen raser i fart. I går jobbet jeg på Vormsund, og det gikk bra, tror jeg! Hehe, etter det ble jeg hentet av Lene og vi dro en tur til Jessheim for å se på kino! Vi bestemte oss for å se Spring Breakers, og jeg trodde virkelig filmen skulle være litt kul, men der tok jeg rimelig feil! Herregud, jeg må le! Filmen var jo helt forferdelig dårlig, den hadde jo ingen handling og ja.. men men det var morsomt allikevel, satt jo en hel gjeng på raden vår såå koselig ble det uansett! Siden jeg bare var et STRESS i går, orket jeg ikke ta noen bilder eller noe, så da tenkte jeg og vise dere noen bilder jeg har tatt i løpet av den siste tida. Dere har sikkert sett noen før, men det får gå! 


I dag har jeg ingen andre planer enn å trene, og det gleder jeg meg faktisk til – og det er sjeldent! haha. I den siste tiden har jeg tenkt veldig mye på forskjellige ting, at jeg vil prøve ut noe nytt og bare gjøre noe som jeg har lyst til! Så vi får se hvordan det går,håper jeg har vilje nok til å satse på det jeg vil! Vi snakkes sikkert senere i kveld en gang! Koselig at dere er innom bloggen, sier det ofte, men det er fordi jeg er det! Loveuu, snakkkessss! 

FRIDAY – AGAIN

Hei dere! Det er fredag igjen, og jeg må si det egentlig går fort, men det er deilig! I dag har jeg ikke gjort store greiene. Starter egentlig sent på fredager, men mamma kom inn på rommet mitt halv 7 og da fikk jeg ikke sove så da dro jeg like så greit en tur på trening. Etter det var jeg en liten tur på skolen og gjorde litt matte, der fikk vi også besøk av Kristin Halvorsen, woopp KJENDIS liksom.. hehe og etter det dro jeg på butikken for å hjelpe mamma med å handle. Var også med Lene en liten tur på jobb, og etter det kjørte jeg og mamma en liten tur! CORSA♥


Selvfølgelig spiste vi taco ikveld, det er jo taco fredag liksom! Nå er jeg egentlig ganske sliten og trøtt så jeg gleder meg til å legge meg! Føler det blir feil å legge seg så tidlig på en fredag, den blir liksom fortere over da, og det er ikke kult… Men siden jeg skal på jobb imorgen og være med Lene på kino etterpå kanskje, er jeg nødt til å ha litt energi igjen, så jeg ikke sovner under kinoen! hehe, ikke at det har skjedd før da.. men får holde ut litt til. 

Nå tenkte jeg at jeg skulle se litt på The Carrie Diaries igjen, gud som jeg har fått dilla på det! Er så søtt og handlingen liker jeg veldig godt så det er morsomt! Til dere som ikke har sett det før, jeg annbefaler den serien på det sterkeste, som jeg har sagt før!  

Håper dere har hatt en fin fredag så langt og at helgen blir super! LOVE U♥

Just some information

Til dere som lurer på hvorfor jeg ikke blogger hver dag, så er det fordi jeg ikke liker sånne halv bra innlegg. Jeg blogger når det er noe jeg vil fortelle. Blogginnlegg som blir skrevet bare fordi man føler man må blir aldri noe bra! Så da vet dere det 🙂

Sånn da, joda jeg er her! I dag er det torsdag og det vil si at det nærmer seg helg! Deilig! Tirsdagen gikk til jobbing og igår var jeg så utrolig sliten så jeg sov et par timer etter skolen og etter det dro jeg en tur på trening. Senere i dag skal jeg jobbe litt så til dere som lurer så gjør jeg ikke store greiene, så det er grunnen til null blogging. Ikke så kult å lese om! Men om dere har noe forslag til hva jeg kan blogge om, hva dere liker osv så hadde det vært kjempe koselig! ♥


Vi snakkes senere folkens. Om det skjer noe spennende i helgen er jeg ikke helt sikker på enda, vet ihvertfall at jeg skal jobbe på Bakeriet på Vormsund og ikke på skarnes så det kan bli veldig gøy! Satser på at det går fint! Dere får ta turen innom! Ellers har jeg fri imorgen så det skal bli deilig, må en tur på skolen fordi jeg har matte, og det nærmer seg snart tentamen.. Men men, nok om det! Håper alle får en super torsdag! ♥♥♥

Dear monday – fuck you

We all love monday – ELLER IKKE! Hehe, denne mandagen var ikke så værst som den egentlig pleier, men det er allikevel hardt å stå opp da vekkerklokka ringer. Helgen er så herlig, så alltid like kjedelig når mandagen kommer!  I morgen skal jeg på jobb, og etter det skal jeg hjem og slappe av! Det eneste positive er at det da går nærmere mot helgen igjen, hehe! 

Kjære mandag, ingen liker deg…

Good night, Sunday

Hei søte! I dag har det vært strålende vær! Sol hele dagen og det er alltid like deilig! I dag har jeg egentlig ikke gjort store greiene. Var en tur på Family Sports Club, var på et møte, og etter det hentet jeg noe hos en kompis. Ellers har jeg bare slappet av! I det siste har jeg ikke klart å være meg selv så hvordan det går videre vet jeg ikke. Håper det blir bedre og at ting blir som de var! Føler nå at april snart er over allerede og det er merkelig! Husker jeg skrev på bloggen om at april var velkommen! Sykt som tiden flyr.. En postiv ting med det er at da blir jeg fortere 18, og det betyr lappen, russetid, fyll og siste år på vgs! YEEES.


Behind her smile, is a story you would never understand.

My makeup

Dette er det jeg pleier å bruke når jeg sminker meg.. Siden jeg ikke bruker sminke så ofte som jeg gjorde før, så er det sjelden jeg kjøper noe ny sminke. Det meste er som regel billig, og det er kjøpt på butikker som cubus, h&m osv. Det funker og jeg overlever helt fint! hehe. Pleier som regel og sminke meg om jeg skal ut med venner og sånt i helgene og på fester og den slags men på skolen går jeg som regel helt naturell! Ingenting,og det er kanskje ikke et vakkert syn, men det er deilig! hehe. Det blir liksom ekstra gøy når du da sminker deg, for da legger folk faktisk merke til det! 

Om det er noe dere lurer på er det bare å spørre i vei! ♥

The concert i’ll NEVER forget…

Heeei dere! beklager fravær fra bloggen men som sagt på torsdag var jeg på Justin Bieber konsert og jeg klarer seriøst ikke beskrive dagen.. Den var var helt utrolig, herregud det er noe av det beste jeg har opplevd og hjertet mitt er virkelig knust nå… Det føler som om en elefant står og gnir og gnir oppå det. Det gjør vondt langt inn i hjerte rota, og det er ikke gøy.. Utrolig kjipt å tenke på at dagen jeg ventet på i over 200 dager nå er over! Jeg elsket vært eneste  minutt av konserten og skulle gjerne opplevd den en gang til! Jeg savner, kø, dytting, pressing, skriking og ikke minst JUSTIN! Elsker han, beliebers og han enda mer! Tanken av at han aldri kommer til å vite hvem jeg er, er så sinnsykt smertefullt at jeg ikke engang orker tenke på det! Konserten på TelenorArena er en konsert jeg aldri kommer til å glemme og det kommer til å være et minne for resten av livet og jeg er stolt av å kunne kalle meg 100 % belieber! 


Opplevelse for livet og jeg skulle gjerne gjentatt kvelden om og om igjen – mange ganger! Jeg savner deg Justin, du er min helt, i love u♥

Today’s outfit

Hei dere! Nå er det onsdag og vi er halveis i uken, takk gud for det! I dag er det strålende sol, lykke! Planene for dagen er minimale, tror jeg skal til kongsvinger en tur for å se litt, men annet enn det, vet jeg ikke. Må uansett få tankene over på noe annet, før jeg faller sammen.. . Burde øve litt økonomi, men tror jeg tar det som det kommer! Det jeg ikke kan nå klarer jeg ikke lære meg til imorgen uansett! 


//genser Bikbok 249,-// //bukse Bikbok 199,-// //hunter støvler – fått i gave!//  //skjerf Lindex 129,-//  NO MAKEUP.. 

Rainy Days

Tirsdagen er over og jeg er fortsatt oppe.. Burde vært i seng allerede, men klarer ikke sove rikitg enda! Skoledagen gikk fortere enn jeg hadde forestilt meg, og selv om jobbingen var stress så fikk jeg hodet et annet sted enn på Telenor Arena, noe jeg trengte! I morgen er det halveis i uken allerede så det er deilig å tenke på at det nærmer seg helg (og ikke minst konsert)!  Været i dag var grått og trist så da finnes det ingen bedre sko enn hunter støvler! 


Elsker Hunter støvlene mine! Fikk de til jul i fjor, og kunne virkelig ikke ønsket meg noe bedre! ET MUST HVIS DU BOR I NORGE… De er rett og slett best, hvertfall nå som det regner og er sånn sørpe føre! Heldigvis er snøen snart helt borte, så da kan våren ta med seg litt sol snart! 

I morgen eller idag siden klokka er over 12, så har jeg ingen planer! Burde øve økonomi, men alle vet hva det ender opp med.. Skal i hvertfall se på film med Nora! haha.. Trenger ikke skrive hvilken film det er da! Tror egentlig alle skjønner det.. Men tenker det blir en dag hvor vi kommer til å slappe av og lade opp♥