Sunday is a funday

Hei alle sammen! Nå sitter jeg på kjøkkenet og redigerer en film jeg har laget. I løpet av de siste dagene har jeg filmet litt av det jeg har bedrevet dagene med så tenkte jeg skulle legge den ut så fort jeg har fått lastet den opp på YouTube, men det tar litt tid dessverre.. Uansett dagen idag har vært utrolig, sola har varmet og påsken kunne ikke fått en bedre slutt. Vet vi ikke begynner på skolen før på tirsdag, men jeg har uheldigvis muntlig høring og matteprøve både tirsdag og onsdag! Æsj, helt utrolig og tenke på at ferien snart er over, men HALO er fortsatt en dag igjen så kan ikke snakke om skole alt nå! 

Jeg og Hanne var nettopp ute en tur og møtte noen venner av henne! Hun har så koselige venner, så de hadde det nok bra! Så sånn ut i hvertfall, IS og påske er ikke feil, hehe. 


Sol, corsa og is♥

Vi snakkes senere ikveld – håper jeg!

Laaang freedag

Etter gåturen bestemte vi oss for å dra en tur til Sverige for å finne på noe gøy! Dermed tok vi bilen og satte kursen mot svenskegrensa. Jeg er sikker på at over 80 prosent av de som var der var nordmenn, men men sånn er det! Fikk kjøpt det viktigste nemlig godteri så turen ble reddet. Kjøpte meg også en olakjole, en stroppløs singlet, to t-skjorter og litt sminke. Trengte egentlig ikke noe, men siden jeg fant det hadde jeg ikke noe problem og ta det med meg hjem igjen. Etter 2 timer i Sverige var Harryturen over, og vi dro hjem for å spise mammas hjemmelagde pizza, naaaam.

Deilig å komme litt ut av huset. Når alt du har sett de siste dagene er de samme husveggene og den samme senga i 3-4 dager er det deilig å orke og komme seg unna og se litt folk. Turen var herlig og ikke noe er jo som å kjøre verdens beste corsa med storesøster?n bak rattet, hehe.  


Biltur er alltid like gøy!

Nå skal gå å legge meg, skal en liten tur på jobb imorgen så må være utvilt, hvis ikke kan det bli vanskelig å jobbe! Håper alle nyter ferien og at dere koser dere masse! Vi snakkes imorgen♥

Påsketur

Åh, for en deilig dag! Startet dagen med strålende sol og kjempe god frokost.  Etter frokosten følte jeg at det var på tide å finne på noe. Siden jeg har vært sengeliggende nesten hele ferien følte jeg meg i mye bedre form og Hanne foreslo derfor en gåtur i det fine påskeværet noe som var utrolig koselig, men slitsomt etter en hard influensa nettopp ute som så vidt er/var ute av kroppen (bankbank)! Men koselig var det! I tillegg hadde vi på oss et såå fint ulltøy fra Kari Traa! Såå sinnsykt fint, elsker det! 🙂


Hanne♥

Late update

Hei dere! Jada jeg har ikke tatt helt ferie, men har den siste tiden ikke følt meg helt normal så har ikke hatt noe lyst til å bruke bloggen på å klage over mine ting. Så ihvertfall ting ser litt lysere ut nå! Påskeferien har ihvertfall tatt med seg 1 ting og det er solen! Gud så deilig det er å kjenne varmen steke igen, ikke noe som er bedre enn det. På søndag var familien en tur i oslo og spiste sammen med søstern, kjempe koselig! Og det var faktisk jeg som kjørte inn, WOOP! haha alle kom helt frem.. Mandagen og tirsdagen jobbet jeg noe som tok veldig på kroppen, og i dag har jeg ikke gjort stort annet enn å være ute i solen og se på tv! Satser på å bli frisk som en fisk og nyte siste delen av ferien! jeg har liksom den gaven og bli dårlig i ferier, hehe!  

 
Håper alle koser seg vilt i påskeferien og spiser godteri og god mat for alle pengene! VI snakkes herlige lesere! ♥

Endelig påskeferie

God påskeferie alle sammen! Utrolig deilig å tenke på at det er ferie nå, skal bli godt å bare slippe alt skole maset for en uke og kose seg skikkelig med familie og venner! Egentlig har jeg ingen planer for påskeferien, skal jobbe imorgen, mandag, tirsdag og lørdag. Har noen dager igjen til å slappe av å finne på noe så får se hva jeg finner på!:) storesøsteren skal hjem så det gleder jeg meg selvfølgelig veldig til:) planen var å stå på snowboard så håper det lar seg gjøre hvertfall:) ble invitert på en hytte til en kompis og familien hans, men det gikk i vasken for min del, tror kanskje mamma og resten skulle dra en tur da:)

Husker da jeg var liten,da elsket jeg påsken så utrolig høyt! Pappa hadde masse fri, malte eggeskallet, var på fjellet, sto på slalom, spise lapper til frokost og ikke minst påskeegget!! Er det rart man elsket påsken som liten, eh nei?Påskeegget blir man heldigvis ikke for stor for og godt er det, men resten kommer nok ikke til å skje i år heller..Var også en del i syden i påskeferien sammen med mine kusiner, Hanne og farmora mi! Gran Canaria, Dorado Beach! Minner for livet!♥


Noen planer for påsken?:)

God morgen

God morgen alle sammen! Som dere kanskje har fått med dere så starter jeg ikke før halv 2 på skolen i dag (lykke) så nå sitter jeg i soffaen og slapper av. Jeg og mamma har nettopp vasket store deler av huset så nå fortjener vi en pause! Som jeg fortalte så var jeg og Lene på jessheim i går noe som var veldig morsomt og koselig! Vi bestemte oss egentlig sånn plutselig for å se på kino, og endte opp med å en en som het “Oz the great and powerful”. Guuud såå glad for at vi valgte å se den såå utrolig herlig film, mesteparten av kino salen var fyllt med barn og midt i der satt jeg og Lene, haha men jeg elsket filmen! Den var sinnsykt søt, og jeg elsker jo bare Mila Kunis, har seriøst ikke ord over hvor sykt jeg digger hun. Så at hun var med i filmen gjorde den SÅÅ mye bedre, hehe:) Filmen anbefales på det sterkeste ihvertfall:) 

Tok også en tur innom senteret og selvfølgelig var det super torsdag, noe som innebar moteshow! Kjempe stemning og masse folk, og vet dere hvem som var der?? Jenny Skavlan, ååjada! Norsk kjendis, hehe toppet kvelden!  


Den rødfargen – elsker den!!

The Carrie Diaries + jessheim

Hei mine kjære blogglesere! Etter en nokså laaaang og slitsom på tirsdag og i går, skal det bli deilig å være med Lene i hele dag. Vi skal en tur til Jessheim for å se på kino og sikkert shoppe litt. Hun skal være borte hele ferien så det er kjedelig, og kommer til å savne henne men det får gå! Har forresten begynt å se på en serie som heter “The carrie diaries”. Det er en ny serie dere må begynne å se på! Det eneste negative med det er at serien er nokså ny, noe som vil si at episodene kun er på nettet for øyeblikket noe som er dumt siden jeg er en sofa og tv elsker, men siden serien er så søt så går det helt fint å se den på nettet også, hehe! 

Nå skal jeg gjøre ferdig norsken, før jeg drar til Jessheim med Lene! Snakkes ♥