I’m back, Bitches!

Jeg må først og fremst si at det er deilig å være tilbake! Selv om bloggen har vært et slit, er det sykt hvor stor del av hverdagen min den hadde.  Men nok om det nå er jeg tilbake for å skape a revelution, haha! Eller ikke.. Men ihverfall dagen i dag er ikke så mye å skryte av. Har bare slappet av, ovelseskjørt med mamma, sovet, vært en tur på trening og spist masse vafler, NAM! Jeg har vinterferie og det er så utrolig deilig, kan ikke huske sist jeg har trengt en ferie så mye. I morgen er det jobb på timeplanen, kjedelig å jobbe da man har fri, men penger kommer alltid godt med! 


Love u!

Walk Of Fame

Hei alle sammenJ Jeg heter Mari og kommer fra et lite sted som heter Skarnes. Jeg begynte å blogge for omtrent 2 år siden på bloggen marismestad.blogg.no. For en stund tilbake bestemte jeg meg for å legge bloggen på hylla fordi jeg rett og slett var utmattet og sliten av alt som foregikk rundt meg. Nå som tiden har gått kjenner jeg at lysten for å blogge har kommet tilbake og jeg gleder meg virkelig til å starte på nytt. Jeg håper at mine blogg opplevelser på walkoffame.blogg.no vil bli bra, og at jeg vil få en masse herlige lesere som støtter meg og som stadig kommer med kommentarer.

Jeg er ei jente på 17 år som for det meste er blid. Tiden går for det meste til trening, familie og venner. Jeg har som alle andre mange drømmer og det tror jeg de fleste som kjenner meg vet. Ingen drømmer er for store. Har tenkt til å fortelle mer om meg i løpet av tiden, men om det er noe så er det bare å spørre! 

Mari