Tyrkia 2018

Hei alle sammen♥

Ååååh, dere aner ikke hvor mye jeg har kost meg på ferietur.  Det er så vanskelig å forklare hvor bra denne ferieturen har vært og hvor takknemlig jeg er! Jeg har fått oppleve og gjort så mye gøy sammen med menneskene jeg setter høyest her i livet og det har vært gøy fra første til siste dag. Det skal vel sies at mye av tiden ble tilbrakt på stranda, hvor vi kunne bade og sole oss, men til tross for mye seriøs soling fikk vi skvisa inn blant annet en shoppingdag og en safaritur.  Et av hødepunktene fra turen er helt klart når Nora, Siri og jeg paraseilet. 110 meter over havet, utsikt over hele stranden, kjekke gutter i båten og stekende sol – det var definitivt en bra dag og ikke minst minner jeg aldri vil glemme! Vi ble selvfølgelig veldig godt kjent med guttene i båten som jobbet med paraseilingen, så det ble et par ekstra båtturer med guttene. Det var en helt magisk tur som jeg kommer til å huske for alltid og jeg gleder meg allerede til neste sommerferie!

Jeg kan ikke tro at sommerferien går mot slutten og at jeg om en ukes tid er tilbake på skolebenken. Det er noe jeg kjenner at jeg ikke er klar for i det hele tatt, men det er sånn det er. Jeg klarer ikke forstå hvor tiden har blitt og eller hvor fort det har gått. Denne sommerferien har vært utrolig bra. Den har inneholdt alt fra tårer, glede, latter, smerte, minner, opplevelser, morsomheter, til nye vennskap, gamle vennskap, relasjonsbrudd, festing, soling, jobb og alt  en sommerferie burde være.

Jeg gruer meg virkelig til å dra tilbake til Bergen, ikke fordi jeg ikke trives, men fordi jeg kommer til å savne alt det morsomme og bra som har skjedd. Jeg er absolutt ikke klar for at hverdagen skal begynne igjen.

Love u, xoxo
-m

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg